Snart är 2008 slut..

Nää nu är det inte många timmar kvar på 2008. Det har varit ett av de bästa ären i mitt liv. Det beror ju på att jag har fått min helt underbara egna lilla son! Han föddes ju den 23 mars 2008 och efter den dagen har livet förändrats enormt men bara till det positiva och nu skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan honom! En annan sak som har hänt är ju att vi har fått en större lägenhet och den trivs vi enormt bra i, sen har det ju hänt en massa andra saker oxå men de är väl de två stora sakerna som har hänt under detta året. Så 2008 är ett år som jag kommer att minnas med en massa glädje :)
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa vi har varit här nästan hela dagen och ska stanna tills vi har smällt raketerna och skålat in det nya året. Lucas har nästan precis somnat så vi får se om han är vaken vid tolvslaget, men det är ju ingen större fara om han inte är det för han har ju ingen glädje av raketerna ändå. Han har fått se lite när Rasmus och pappa har varit ute och lekt idag så han har ju ändå fått se på lite pang pang. Nu ska jag väl fortsätta att umgås med min familj och vänta in det nya året.

Hoppas att ni alla har en riktigt bra nyår och GOTT NYTT ÅR till er alla!

//Emma


Städning, bio och stan.

I går åkte jag och Lucas hemifrån efter middagen så att Rasmus kunde städa ifred. Han ville inte att vi skulle hjälpa till.. Så vi åkte till Biltema och handlade för presentkortet som han fick i julklapp av jobbet. Sen åkte vi vidare till Eko men där va Lucas så gnällig så vi åkte hem. När vi kom hem hade han nästan städat färdigt, bara disken kvar. Så jag tog Lucas och la mig en stund på soffan och sov, himla skönt :) När vi vaknade stog Rasmus i duschen och fem minuter senare ringde det på dörren. Det va Johanna och hennes kompis Fanny, de skulle ju passa Lucas eftersom jag och Rasmus skulle på bio. Så när Rasmus va färdig åkte vi. Vi tittade på Yes man, den va faktist bra. När vi kom hem vid halv nio sen så sov inte vår lilla trollunge.. Han bruka somna vid sju tiden annars men inte igår. Men det hade jag nästan inte räknat med heller för han är rätt svår att somna på kvällarna, eller överhuvudtaget är det svårt att få honom att somna. Så han va så trött att han knappt såg någonting när vi kom hem, ändå tog det ett tag innan han somnade..

Idag hade ju Rasmus lovat att jag skulle få gå i stan helt själv utan både honom och Lucas. Det va skönt att få gå själv men de va ändå inget kul för jag hittade inte ett skit!! Jag gick i alla möjliga affärer men jag hittade ingenting. Det enda jag hittade va ett par jeans på Gina tricot men de satt inte bra så det blev inte dem heller.. Det ända jag köpte va en kycklingcurry baugette på Hello take away. Det va riktig gott. Sen åkte jag och hämtade Rasmus och Lucas hos en kompis och vi körde vidare till Flygstaden. Jag köpte ett par skor och sen köpte vi lite gröt till Lucas annars hittade vi inget där ute heller. Men då slipper man ju göra av med pengar iallafall :)
Nu sover Lucas och Rasmus tittar på tv så jag får väl sitta här vid datorn och ta det lungt ett tag.

//Emma

En dag på stan.

Idag har vi inte varit hemma någonting nästan. Vi åkte iväg vid 11 tiden i morse och då lämnade jag av Rasmus hos hans kompis och jag åkte vidare in till stan för att träffa mamma och mormor. Jag bytte en bok som jag fick dubbelt av på julafton och sen kollade vi lite på kläd rean men jag hitade ingenting till mig själv som vanligt.. Till Lucas blev det iallafall en skjorta och ett par jeans. Eftersom jag inte hittade så mycket inne i stan åkte jag vidare till Eurostop. men där fanns inte hellr nåt, jag köpte en tröja men det va inte på rean naturligtvis.. Aja på måndag ska jag nog åka in till stan helt själv och då är det ju lättare att hitta något eftersom man slipper trängas med vagnen överallt.
Efter jag och Lucas hade varit på Eurostop åkte vi och hämtade Rasmus och handade lite på Grens och åkte hem och gjorde lite hemmagjord pizza, Gott gott!

Nu i kväll blir det nog bara att ta det lugnt i soffan och i morgon ska vi på bio :)

//Emma

Nu är de redan över..

Ja nu är Lucas första julafton över, vi är fulla av mat och alla paket är öppnade.

Vi firade julafton hemma hos mina föräldrar detta året eftersom vi firade med Rasmus släkt förra året. Vi åkte hem till mamma och pappa vid 11 tiden och när vi kom dit va de i full gång med att förbereda maten och när det var färdigt åt vi och efte maten gick vi ut en runda så Lucas kunde somna. När vi kom in igen satt vi och pratade och myste lite tills Kalle började och efter Kalle kom Tomten! Elvira va lite blyg för tomten men ända väldigt glad, hon hade ju gått och väntat  på tomten hela dagen och så fort hon hörde något var hon tvungen att kolla i dörren om de var tomten som kom.
Lucas brydde sig inte så mycket om tomten men han ville inte sitta i knät på honom. De va inte så att han va rädd men han ville bara inte.
När tomten hade gått öppnades alla paketen och Lucas skulle bara ta Elins paket hela tiden :P Och när alla paketen va öppnade lekte Lucas lite med sina och Elvira med sina sen va det dax för lite kvällsmat och sen va de lek igen. Och helt plötsligt va klockan mycket så vi åkte hem och bara tog de lungt eftersom vi skulle till Kristianstad dagen efter.
Det var en mysig julafton och inte en massa stress hit och dit, mycket skönt!

På juldagen gick vi upp när Lucas vaknade vid 7.30 och gjorde oss i ordning eftersom vi skulle åka till Kristianstad till Rasmus mormor och morfar. Det tog ungefär två timmar att åka dit och när vi kom dit fick vi mer julmat och Lucas fick ett paket och jag och Rasmus fick pengar. Även där blev det en promanad för att söva Lucas och på eftermiddagen fick vi tårta till fika och sen va det dax att åka hem eftersom det är så långt att köra för Lucas. På vägen dit va det inga problem för då sov han hela vägen men sen va han lite gnällig hela dagen eftersom han har blivit förkyld. Men på hemvägen va et inget roligt.. Han skrek halva vägen hem och det blev ju inte bättre för att en idot i en volvo inte kunde köra bil.. När det va 90 körde den i 70 och där det var 70 körde den i 50 och varje gång den fick möte bromsade den ner. Jag förstår inte att vissa personer får ha körkort. Inte nog med att de körde som de gjorde det fanns ju ingenstans att köra om heller och på de ställena man kunde köra om så fick vi möte. Så bilfärden hem va ju inte den roligaste kanske, men det va roligt att träffa dem där nere iallafall det är ju inte så ofta man gör det.

Idag har vi varit hemma hos min mormor och morfar och ätit god mat och de fick sina julklappar. Vi hade ju redan fått från dem. Min morbror va där med sina barn och bonusbarn och min moster, egentligen skulle mamma och de också kommit men Emil hade spytt i natt så de ville inte komma..
Så vi har haft fullt upp hela julhelgen. Men nu är den ju slut så nu blir det vä lite lugnare. I morgon hade jag tänkt åka in till stan och kolla lite på rean om det finns någonting kvar och på söndag ska jag och Rasmsu gå på bio, annars ska vi inte göra något annat. 
Ska bli skönt att ta det lite lungt.

//Emma 

Nu e det snart julafton :)

Så nu har jag jobbat färdigt för i år. Har ju jobbat 6 dagar i rad nu så det ska bli skönt att vara ledig igen, visst de har varit roligt att komma ut och jobba igen men lite ledig vill man ju ändå vara.

Efter jobbet idag åkte vi hem till Rasmus mamma och bytte julklappar och åt pizza och nu är vi bara hemma och tar det lugnt.
Imorgon bär det ju av till tönnersjö vid 12 tiden för att fira Lucas första jul. Sen ska vi till kristianstad på torsdag och till Trönninge på ferdag, så det är fullt upp hela julhelgen. Till nyår vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. Men de löser sig alltid.
Nu ska jag bara mysa med Rasmus framför tvn iallafall.

Ha en riktigt god jul allihopa!

Många kramar från Emma med familj!

4:e advent

Nu är det redan 4: advent men än så länge känner jag ingen julstämmning.. Kanske är för jag inte har jobbat så som jag brukar göra, innan har jag ju inte varit ledig många dagar i December. Fast jag har ju jobbat sen i torsdags och ska jobba till tisdag så nu hoppas jag att julkänslan komemr snart. Jag ska ju vara i snittet i morgon så då får man ju göra lite julsaker iallafall :)
På julafton är jag ju ledig och då ska vi hem till mamma och pappa och det blir ju Lucas första jul så de ska bli så himla mysigt!
Sen på juldagen ska vi ner till Kristianstad för att hälsa på Rasmus mormor och morfar och sen blir det en dag hem till min mormor och morfar också men det är inte bestämmt vilken dag än. Rasmus är ju pappaledig nu till 5 januari så de spelar ju ingen roll vilken dag det blir.

Nu ska jag ta och titta lite på tv och sen sova, ska ju upp och jobba imorgon 10-15.

Natti natti!

//Emma 

Äntligen på bättringsvägen..

Denna veckan har inte varit rolig.. De började ju med att Lucas spydde massa gånger som jag har skrivit i tidigare inlägg. Och på måndagen kom ju Rasmus hem från jobbet för han var kass i magen, men han spydde inte i alla fall. Och på tnatten mellan måndag och tisdag så va de min tur.. Men jag skulle ju naturligtvis börja spy, de e nog något av de värsta som finns. Så på tisdagen låg jag i soffan hela dagen och mådde skit, men på onsdagen va de mycket bättre och jag mådde inte illa längre. Och då passar ju Rasmus på att ligga och spy heladan, men de va ju himla tur att vi avlöste varandra annars vet jag inte vad vi skulle gjort med lilla Lucas.. Sen på torsdagen kände Rasmus sig lite bättre så jag gick och jobbade och har jobbat även idag. Men Lucas är inte riktigt bra än, han vägrar att äta och får man i honom någonting så klöks han bara. Så Rasmus ringde till bvc och undrade om det fanns något vi kunde göra eftersom han fortfarande spyr och inte har ätit så mycket på en hel vecka. Lotta tyckte att det va bäst att doktorn fick kolla på honom så han inte var uttorkad eller nåt sånt. Men det var han inte som tur va, men de sa att dekunde ta 8-10 dagar innan han började äta ordentligt igen så förhoppningsvis blir han väl helt åter ställd snart.
Det är ju så jobbigt att se att han går ner i vikt och när han vill så kan han knappt äta stackaren! Men snart är väl detta över hoppas jag.

Nu ska jag i alla fall sova.. Ska ju jobba imorgon också, på söndag, måndag och tisdag också.. Men de är skönt att man kan få in lite extra pengar i kassan :) Det är ju skönt att komma ut bland lite folk nu också när man har varit inspärrade här i hemmet en hel vecka.

Sov gott!!

//Emma

Nää

Nu har jag oxå blivit sjuk.. Orkar inte skriva mer nu men hoppas att jag blir bra snart i alla fall..

//Emma

Usch och fy vilken helg..

Allt började jättebra och mysigt i fredags, förutom att Rasmus hade glömt sina glasögon hemma, hur man nu kan göra de.. så va allt som vanligt. Jag och Lucas gjorde oss i ordning och åkte iväg med Rasmus glasögon och sen vidare till Trönningeskolan för att titta på Lucia. De va jättefint och de va roligt att träffa alla gamla lärare igen. Min fröken som jag hade i 1-3 på lågstadiet sa att de nästan känndes som hon hade blivit mormor :) Hon är för go hon.  Efter vi hade varit på skolan åkte vi hem till min mormor och morfar men när vi kom dit skulle morfar precis åka ut till min moster och kolla på hemmes kamin som va trasig och mormor skulle åka in och handla. Men jag gick in och matade Lucas och sen kom mormor hem och vi åt lite mat sen åkte även vi ut till Lena. Vi va där tills vi skulle åka och hämta Rasmus efter han slutade eftersom vi skulle åka och handla. Så vi va på Grens och handlade lite sen åkte vi hem och när vi kóm hem det var då allt började..
Lucas började spy!! Och de va inte lite heller.. Så på 2 timmar spydde han 14 gånger den lilla stackaren. Han måste ha undrat vad det va som hände.. Han bara skakade och va jätteledsen. Vi tyckte så synd om honom och vi kunde ju nte göra någonting åt det heller.. Så sen sov vi halva natten var på soffan och Lucas sov på golvet eftersom det är lättare att tvätta ett täcke än madrseerna i våra sängar. Han spydde bara en gång på natten när jag hade honom och sen spydde han inte medr förrän på morgonen. Men han fick inte behålla någonting av e vattnet och saften som vi försökte att ge honom. Så på eftermiddagen steg hans feber oxå och han va jätteslö så vi ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att vi skulle åka in med honom så de gjorde vi. Vi kom dit vid 16.15 och då fic vi stå utanför och vänta i kylan i fem minuter innan de kom en sköterska så vi fick ett rum. När vi väl fick de så fick vi vänta i 30 inuter innan de kom och kollade på honom.
När de väl kom vägde de honom och tog tempen på honom sen fick han en glass. De tyckte han va jättegott. Sen fick vi vänta ytterligare en timma på att läkaren skulle komma och hon ville kolla så de verkligen inte va någonting med honom förutom vinterkräksjukan så de tog blodprov genom ett stick i fingret och han va jätteduktig och sa inte ett ord och de kollade hans öron och klämde och kände på honom. Men de kunde inte hitta något fel på honom som tur va.
Och eftersom Lucas är som han är så va han ju jätteglad och pratade och skrattade när de kom in i rummet och pratade med honom och så fort de gick ut så började han gnälla. Han blir ju alltid så glad när de kommer folk och pratar med honom :) Ha är så söt min lilla kille. Tillslut fick vi åka hem vid 19 tiden och de enda de sa att de antagligen bara va maginfluensa och att han inte behövdes läggas in för att få dropp i alla fall och de va ju skönt.
Sen idag trodde vi att han va bättre men de visade de sig att det va han inte.. Han har spytt idag med.. Han fick gröt i morse som han fick behålla och när han fick mer vatten och sånt så kom det igen. Men jag hoppas att det går över snart. Han är ju så liten min lilla Lucas och då ska man inte ha sån här skit!

//Emma

Torsdag

Ja igår va jag och Lucas på lekplatsen och ute och gick en promenad på en timma. De va riktigt skönt. Sen på kvällen va vi och kollade på Elvira som hade Lucia på sitt dagis, de va mysigt.

Idag har vi varit på Babycafét, de va ju sista gången för denna terminen. Men de va bara jag och Madde som va där med våra små gossar. De va många som va sjuka och någon som jobbade. Lite synd men hoppas att de kommer fler till vårterminen sen när det börjar igen den 15 januari.
Lucas somnade när vi gick där i från och sover fortfarande, lilla trötter. Så jag ska passa på att ta lite och äta nu.

//Emma

Man blir ju så förbannad!!

Jag tittade på Insider igår och det handlade bland annat om djurrättsaktivister.. Jag förstår bara inte hur de tänker, de bränner ner lastbilar, hotar folk, förstör personers hem, stugor och butiker. De ger sig på pälsbutikernas ägare och deras familjer. Ja listan kan göras lång, och de säger att de gör det för djurens skull och för deras lidande. Men hallå om de inte tycker att djuren ska lida vilket jag förstår till fullo men då ska de ju inte heller utsätta människor för en massa lidande heller. För det är ju precis det de gör! Men det verkar de inte förstå att de gör..
Och Robert frågade en person hur han ville att samhället skulle se ut och då sa han bland annat att han tyckte att alla skulle bli veganer. Men de fungerar ju inte riktigt så.. De finns en anledning till att vissa arter äter kött och att vissa äter växter och det är ju för att jorden ska fungera som den gör. Hade alla slutat att äta kött så hade ju jorden inte klarat av att ta hand om alla och så påstår han att det är bättre för miljön om man inte äter kött..
Jaja alla får ju tycka vad det vill men de behöver ju inte förstöra livet för andra människor bara för att de tycker synd om djuren.. Om inte människa äter köttet så är det bara något annat djur som äter upp det i stället och så är de bara. Det är så som våran planet fungerar!
Nu menar jag absolut INTE att det är okej med djurmisshandel och sånt utan jag vill bara säga att jag tycker att det är så sjukt att de tror att de kan bete sig precis hur som helst. Okej om de står på stan med plakat och visar vad de tycker de e ju bara bra, men de ska fan inte ge sig på andra personer och förstöra deras liv. De kanske ska ta och tänka om både en och två gånger på vad det är de egentligen gör.. De förstör ju bara för de seriösa personerna som håller sig till lagen för det blir ju att man drar alla över en kant.

//Emma

Tisdag.

Idag va jag och Lucas hemma hos min mormor. Vi kom dit vid 11 tiden och när vi kom dit började Lucas genast att leka med alla roliga leksaker hon har där. Han har ju inte varit där på ett tag så då är de ju jätteroligt att leka med dem igen. Efter maten så la vi Lucas i vagnen och gick en runda så han skulle somna. Han va super trött, han satt nästan och somnade vid bordet. Så han somnade nästan så fort jag la ner honom i vagnen. Vi gick bort till dagis och hämtade Elvira och sen gick vi hem och mormoroch Elvira gjorde köttbullar. Eller ja, Elvira gjorde biffar för hon kunde inte rulla dem.. Sen busade de två ända till vi skulle åka hem.
När vi kom hem gick jag Rasmus och Lucas bort till affären och köpte lite bröd och mjölk och sen åt vi lite kvällsmat. Sen va det dax för Lucas att gå och sova tyckte jag och Rasmus men det tyckte INTE Lucas, han skulle absolut inte sova. Han bara låg och srattade år Rasmus och tillslut så gav vi upp och lät han busa runt lite till. Men nu sover han i alla fall och Rasmus tittar på fotboll.. Så jag får väl sitta här vid datorn ikväll. Inte så kul men de e ju bättre än att titta på fotboll i alla fall.

//Emma

Vad har jag gjort idag??

Nää jag har nog inte gjort någonting idag förutom att ta hand om min lilla söta goa kille. Mormor hade fullt upp med massa idag så jag ville inte åka dit och störa henne så istället va vi bara hemma. Jag har tittat på Mamma Mia och busat med Lucas. Faktist rätt skönt att inte ha gjort någonting. De har alltid varit fullt upp från den dagen vi kom hem från BB, det är inte många dagar jag och Lucas bara har varit hemma. Men det är ju bara mitt eget fel, jag har ju valt de själv till viss del. I början va man ju tvungen att åka iväg till bvc en gång i veckan och så va de massa föräldrargrupper, ungmammagrupp och massa sånt som man helst inte vill gå miste om även fast de kan vara jobbigt att åka iväg ibland. Och eftersom Lucas är så van vid att fara och flyga överallt så tror jag inte han trivs så bra med att vara hemma. Han är för det mesta rätt gnällig när man är hemma själv med honom men så fort man åker iväg där det finns annat folk eller om någon kommer hit så är han hur go och snäll som helst. Han tycker nog att jag är tråkig eftersom jag inte ger honom 110% uppmärksamhet när vi är hemma. Men de går ju bara inte, jag måste ju få laga mat och sånt också. Men hur gnällig och grinig han än är så är han den bästa killen på hela jorden! Det finns ingen som kan göra en så glad med ett så gulligt leende som Lucas, även om man känner sig hur ledsen och arg som helst så smälter man som smör i solskenet när han tittar på en med bus i blicken och ett stort léende. Han är helt underbar!
Mamma älskar dig Lucas!



Helgen som har varit

I lördags va de full fart hela dagen. Rasmus tog Lucas på morgonen så jag fick sova lite längre och sen när jag hade vaknat och jag gjort mig i ordning åt vi middag och sen åkte jag och Lucas till Eurostop. När vi kom dit träffade vi mamma,Elvira och Elin och där tittade vi när Sanna Nielsen, Sonja Aldén och Sherly Clamp uppträdde. De sjöng några låtar från sitt nya album och sen skrev de autografer. När de va färdiga gick jag och köpte de två sista julklapparna som vi hade kvar så nu är de färdigt. Skönt! Jag köpte även lite mat till Lucas eftersom vi bara hade en burk kvar så nu har vi ett litet lager. Sen åkte vi hem för jag va tvungen att göra mig i ordning, jag skulle ju på julfest med blomsterlandet. Så när vi kom hem gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag och lämnade Rasmus och Lucas hos Rasmus kompis och sen vidare till Karin. Sen vid 19 tiden åkte vi ut till Heagård för att äta julbordet. De va jättemysigt där. Och de va en riktigt rolig kväll som alltid när man är ute med blomsterlandet :)


Sonja, Lucas, Sanna, Elin och Sherley


Hampus, Jennie, Karin och Yoanna


Ida och Matthias


Annelie, Kaisa och Micke


Maija, Helen och Anneli


Kim


Kim, Mia och Tomas



Söndagen bestod av städning och tvättning.. Hela dagen höll vi på. Så nu är här rent och fint och alla kläder är tvättade och vikta. Och när all städning va färdig bakade jag kanelbullar eftersom de jag bakade sist tog slut när vi hade kals för Rasmus. Så igår va vi riktigt duktiga. Så idag ska jag bara ta de lungt, kanske åka hem till mormor en sväng om hon är hemma.
Men nu vaknade Lucas ås de är väl bäst att jag ta honom.

//Emma

Då va de fredag igen.

Ja då va det fredag.. Idag har jag och Lucas varit på biblioteket på föräldrarträff med BVC. Vi sjöng, gjorde några ramsor och fick information om biblioteket. När vi hade varit där åkte vi till Blomsterlandet eftersom jag ska på julbord i morgon så jag va ju tvungen att veta vilken tid de är. Så i morgon ska vi först hem till Malin och sen till Heagård för att äta julbord. Ska bli himla trevligt! När vi hade varit på blomsterlandet åkte vi hem och sov en timma båda två. De va riktigt skönt, men sen när Lucas vaknade va han hur grinig som helst och skulle bara vara i famnen hela tiden.. Men till slut lyckades jag få ihop lite middag och sen gick vi en promenad på en timma med Karoline och Melissa. Skönt att komma ut, sen ska man ju bara göra det varje dag... Men de har blivit två gånger denna veckan i alla fall :)

Nu ska vi väl ta och äta lite och sen ska vi titta på Idol.

Ha en trevlig kväll!

//Emma


Skön promenad.

Lucas har varit smågnällig hela dagen.. Men vid tre tiden gick jag och Karoline en runda med våra små och då sov han i 1½ timma. Vi gick en runda här i vallås och ingen av oss hittar så de är ett under att vi inte gick vilse.. Men de va hur skönt som helst ute. De va lite kallt men de blåste inte så de va inte så farligt. Sånna rundor borde man gå varjedag. Men de e ju så tråkigt att gå själv och Karoline åker tillbaka till Motala nu på söndag.. Men de får bli fler sånna när hon kommer tillbaka i januari. Efter vi hade varit ute och Lucas hade sovit va han jättepigg och glad. De va till och med så jag kunde laga mat. Det blev kött, sås, potatis och sallad, och för en gångskull blev såsen god. Jag brukar aldrig lyckas med den annars men idag blev den kanon! Och nu blir de väl en kväll framför tvn med Rasmus, de är ju Room service, Grace anatomi och Insider och de måste man ju se!
Så ha en trevlig kväll.

//Emma

Mysdag i Helsingborg.

Igår va en riktigt mysig dag. Jag och Lucas vaknade vid 8 tiden och då gick vi upp och åt frukost och sen gick jag och tog en dusch och under tiden härjade Lucas runt i badrummet. När vi va färdiga vid 10 tiden satte vi oss ibilen och åkte ner till Maxi i Melbysrand för att hämta Mia och Julia. När de kom fortsatte vi mot Helsingborg. När vi väl kom ner till Helsingborg körde vi fel 3 gånger innan vi tillslut hittade rätt. När vi kom fram tittade vi på Linas lägenhet som va supermysig och sen tog vi bussen in till centrum. Där mötte vi upp Emily och Summer och sen åt vi på en kinarestaurant. Efter vi hade ätit och stört matron för alla andra matgäster med två små barn i sällskapet åkte vi hem till Lina och fikade, bytte julklappar och hade jättemysigt.
Det är synd att de blir så långt mellan gångerna, de händer ju så himla mycket mellan gångerna. Lucas har ju redan blivit 8 månader, Summer är 1½ månad och i Juni kommer de en liten plutt till.

Idag ska jag och Lucas träffa Karolin och Melissa, vi ska gå en runda. De e ju lite roligare att ha någon att prata med när man är ute och går. Hoppas bara att de inte regnar..

//Emma

Måndag kväll.

Nu har Rasmus kommit hem och vi har ätit fiskgratäng som jag hade färdig när han kom hem. Sen gick vi bort till affären eftersom han skulle ha snus och nu somnar han Lucas.Jag ska snart ta hand om disken och sen ska jag packa i ordning de vi ska ha med oss till helsingborg imon. Jag och Lucas ska ju åka hem till min gammla klasskompis Lina och på vägen ska vi plocka upp Mia och Julia. Sen ska vi även träffa Emily och Summer inne i helsingborg. De ska bli jättemysigt att träffa dem. Man träffas ju så sällan och de hinner ju hända en del mellan gångerna. Så morgondagen ser jag verkligen fram emot, hoppas bara att vi hittar hem till Lina :P Men de ska nog gå bra, vi är ju tre stycken och slår vi våra kloka huvuden ihop så ska de nog gå..

Men nu är de väl bäst att jag diskar så jag har de gjort... Tråkigt men nödvändigt.

Ha en bra kväll!

//Emma

Älsklingen fyller 22 idag!!

Nu va denna helgen slut och vi har gått in i December månad. Det är ju den 1:a December idag och det innebär ju att Min Rasmus fyller år idag, hela 22 år. Han börjar ju bli gammal :P
Så eftersom han fyller år tänkte jag göra de lite mysigt till han kommer hem och laga lite mat och sånt. Vi firade ju honom i lördags så idag blir de bara vår lilla familj och då kan man ju mysa till de lite. Men jag funderar på att åka iväg och köpa nåt lilet så han får nåt paket på sin födelsedag. De måste man ju ha. Får se vad jag hittar på..

Igår åkte vi hem till mamma och pappa för jag va tvungen att tvätta bilen. Den va ju så  himla skitig. Så jag tvättade den och damsög den. Den blev jättefin, men när vi körde in till stan för att gå på julskyltingnen blev den ju precis lika skitig igen.. Så de hade jag ingenting för att jag va duktig och tvättade den. De e hopplöst med svart bil skiten syns direkt.. Men men jag har tvättat den i alla fall aven fast de inte syns. Inne i stan på julskyltningen tyckte jag inte att de va nåt speiellt. De fanns knappt några tomtar och de va bara massa folk överallt. Tycker de va mycket bättre när de hade tivolit på storatorg samtidigt.. Vi träffade en tomte i alla fall och Lucas fick en godispåse av honom, men han kan ju inte äta de som va där i ändå så jag och rasmus får väl dela på den.

Nu ska jag passa på att gå och duscha när Lucas sover, emn han vaknar väl nu bara för de :P
Ja de va väl de jag trodde.. Han vaknade precis när jag skrivit det..  Jaja får väl ta honom, min lilla sötnos!

//Emma