Då va även danna dagen snart slut..

Denna dagen har bestått av jobb, började 8.30 och slutade 16. När jag slutat åkte vi hem till mamma och pappa eftersom pappa fyller år på måndag och hade lite kalas idag.
Vi kom hem för ca 30 minuter sen och små killarna sover och Rasmus tittar på fotboll.
I morgon är jag ledig så då blir de en vända till Eurostop eftersom Rasmus skull dit och så glömde jag min plånbok på jobbet med så jag får väl ta och hämta den med kanske.
Nu ska jag se om jag hittar något att titta på på datorn kanske..
Och glöm inte att vrida tillbaka klockan innan ni går och lägger er!!

Fredag

Idag är de fredag och denna veckan har verkligen gått fort..
Och idag jobbar jag eftermiddag så nu på förmiddagen har jag lovat Lucas att vi ska åka och köpa godis efersom vi har godis dag på fredagar. Annars är de inte mycket mer än lite undanplock och matlagnign som gäller inna de är dags att gå till dags och jobb.
Nu vaknade Kevin hör jag så nu ska vi ta och åka till Grens.
Ha en bra fredag allihopa!!


Jag blir så j*vla förbannad!

För någon dag sedan fick jag höra att vi "åker till sjukhuset för varje grad feber"..
Vad jag vet så har vi bara varit på sjukhuset med Lucas när han hade kräksjuka när han va 8 månader och inte fick behålla någon vätska och va super slö och inte kissade, men man kanske inte ska åka in då?
Och så har vi varit på vårdcentralen med dem när de hade vattkoppor och öroninflamation samtidigt och någon mer gågn när de har haft öroninfflamation och då har de ju fått pencillin, och vad jag vet så måste man uppsöka läkare för att få de. Jag vet ialalfall inget annat sätt att få tag på pencillin.
Vi har även varit med Lucas hos läkaren med hans eksem och då fick vi recept på salvor till honom.
Så vad personen har fått de ifrån att vi åker till skukhuset hela tiden de vet jag inte.. Man kan ju ta reda på fakta man kläcker ur sig vad som helst..
Och om de nu skulle vara så att vi hade åkt in för minsta lilla så är de väl bättre att åka in en gång flr mycket än en gång för lite?
Eller vad tycker ni? Men jag tycker inte att vi har åkt in i onöda eftersom vi har fått medecin varje gång som vi inte hade kunnat få utan recept..

Kännde att jag va tvungen att skriva av mig lite bara..


Torsdag

Idag har vi varit i Tönnersjö nästan hela dagen, kom dit vid 11.30 och inte hem förrän 19.30. Och under tiden så kom min kusin Sandra dit och hennes pappa Kent. Trevligt att träffa dem, de blir ju tyvärr inte så ofta..
När de åkt hem sen så gick vi ut i skogen och plockade mossa, naturligtvis så skulle de ju regna men de fick gå ändå och Kevin var arg som ett bi eftersom vi inte hittade nappen och han var super duper trött men vägrade att somna utan den. Så han skrek konstant hela tiden vi var i skogen och sen när vi var nästan hemma så somnade han, utan nappen.
Sen blev de lite fika och efter fikan gjorde jag gravdekorationen till farmors grav av mossan som vi var ute och plockade. Den blev bättre än vad jag väntat mig så jag är riktigt nöjd!
Sen vid 19 tiden körde jag hem och lämnade av mina sovande små pojkar och bytte om och åkte till gymmet för första gången på 1 månad. Känns riktigt bra att komma igång igen och nu hoppas jag att jag kan fortsätta med! Så i morgon har jag väl en härligt träningsvärk kan jag tänka mig..

Regnig dag..

Idag har de varit jättetråkigt väder ute.. Jag hade ju tänkt åka till skogen med Lucas för att plocka mossa så jag kan göra en fin grav dekoration till farmor men de var för blött för de tycker jag.. Bättre att vänta tills i morgon och hoppas på att de är finare då. Så denna dagen har inte blivit mycket gjort, tvättat en maskin, vikt desto mer tvätt och sen har de blivit lite sagor och lite bus.
Och på eftermiddagen sen var de dags för Hälsa & relationer igen och Lucas var även med och som vi trodde så gav mjölk lite reaktion så nu har han också fått droppar som han ska ta mot de så han ska kunna bli fri från de sen. Jag fick även andra grejer än vitlöken eftersom jag absolut inte klarar av att ta den. De kommer upp lika fort som de kommer ner. Jag har verkligen försökt men de går verkligen inte alls. Så detta ska nog hjälpa lite bättre!Vad som helst utan vitlök!!
Jag tyckte ju inte om vitlök innan men nu är de ännu värre.. Usch och fy!!

Föräldrarmöte

Idag va de föräldrar möte på dagis, alltid lika roligt att höra om allt de hittar på. Och nu hade de fått pengar från en fond med så till våren så ska deras utegård förnyas. Den är redan jättefin och stor men nu har de tagit hjälp av naturskolan och ska få in mer från naturen som "leksaker" till exempel hinderbanor, laburinter "bensinstation" till deras cyklar och massa annat roligt hade de som förslag. Ska bli riktigt roligt att se hur de blir sen och kanske var amed och hjälpa till efetrsom de gärna tog emot hjälp från föräldrarna.
Vi fick även se kort på dem när de lekte och hade sina samlingar.
Förra terminen hade de Alfons tema och denan terminen har de färg och form. Så nu ska de lära sig matte, inte pluss och minus men de är ändå matte de håller på med och de lär sig så otroligt fort. De är så roligt att de kan vara på dagis och jag är så glad att vi har låtit båda två börja när de har blivit 1 år. De är inte så att jag inte vill vara hemam med dem för jag hade gärna stanant hemma ett tag till men jag eller vi satte dem där för deras skull så de kan få träffa massa nya kompisar, lära sig att klara sig själva utan mamma och pappa till hands hela tiden. Visst de finns ju vuxna som är där men de blir ju itne samma sak som när mamma och pappa är med. Men faramför allt så är de för den sociala biten som ajg tycker att de ska få vara på dagis. För även fast jag har varit på babycafet med dem varje vecka så blir de ju ändå inte samma sak som på dagis.
Och sen att de har sina samlingar med sång i ringen, gymnastik och allt vad de nu gör som med formern till exempel sånt gör man ju inte hemma. Inte jag iallafall, jag hade aldrig kommit på att man kan göra sagor med former och gå ut i naturen och ta kort på formerna som barnen hittar och sedan använda sig av dem för att disskutera mer om dem sen när man kommer hem igen.

Så ajg måste ju bara säga att jag är riktigt tacksam för att vi ahr hittat ett så bra dagis och Lucas och Kevin älskar att gå dit, Kevin springer ju till och med in utan att jag har hunnit ta av honom kläderna. Han ska bara in och leka.
De är så härligt att man kan lämna dem och veta att de har de så bra och roligt och samtidigt lär de sig en massa massa nyttiga saker som jag aldrig hade haft en tanke på att lära dem om jag hade haft dem hemma.

Rännebackens förskola får en stor guldstjärna av mig!



Mina underbara älskade små busar!

Vecka 43

Måndag 25/10
Jobba 9.30-14.45
Föräldrarmöte på dagis

Tisdag 26/10
Jobba 9.30-14.45

Onsdag 27/10
-

Torsdag 28/10
-

Fredag 29/10
Jobba 14.30-19.15

Lördag 30/10
Jobba 8.30-16

Söndag 31/10
-


Snö!

Då har vinterns första snö här då.. Stora fina flingor är de. Hoppas bara inte att lägger sig de tycker jag är lite tidigt!
Men Lucas är helt tokig nu och ska titta i fönstret hela tiden. Han tycker att de är så roligt!

Gnälligt idag..

Idag har Kevin varit riktigt gnällig och inte velat göra någonting alls.. Men de beror nog på att han inte tycker att de är så viktigt att sova även fast han är super duper trött..
Men jag har hunnit med en del idag ändå trots gnäll. Jag har hunnit med att tvätta (dock inte vika och lägga in), plocka undan lite, diska, handla, laga mat, somnat Kevin och läst bok för Lucas. Nu sover Kevin och Lucas tittar på Lejonkungen. Han har aldrig sett den innan men han verkar tycka att de är bra iallafall. Och snart ska vi bege oss till dagis och sedan ska jag till jobbet.
I morgon är jag ledig och då ska jag och busarna antagligen hem till Rebecka och hälsa på lite. Ska bli kul!
Nää nu måste jag nog ta och packa i ordning deras väskor.
Ha en bra dag allesammans!!

Vecka 42

Måndag 18/10
Jobba 9.30-19.15

Tisdag 19/10
Jobba 14.30-19.15

Onsdag 20/10
-

Torsdag 21/10
Jobba 14.30-19.15

Fredag 22/10
Jobba 8-17

Lördag 23/10
-

Söndag 24/10
Jobba 10.30-19.15


Massa bus!

De blev en dag hemma idag för mig och busfisarna.
När jag kom och skulle hämta dem på dagis hade Kevin somnat vid 10 efter fotograferingen och sen vaknade han precis när jag kom vid 12. Men de är ju inte så konstigt eftersom han skulle upp vid 5.45 idag.. Jag va ju inte riktigt lika nöjd över den tiden..
Iallafall när de sa att han precis vaknat och inte ätit middag blev jag ju inte superglad direkt eftersom jag räknat med att de skulle ätit där innan jag hämtade dem så jag hade ju inte någon middag hemma.
Men de sa att han kunde äta där innan vi gick hem om vi hade tid och då blev jag ju lite gladare. Så de blev middag där för Kevin innan vi gick vidare till affären för att köpa lite godis. De är ju fredag idag och de vet ju Lucas vad de innebär, GODIS!
Sen när vi kom hem fixade jag och Lucas lite pannkakor till mellanmål och sen var de dags för Kevin att sova igen eftersom  de blev lite tokigt med sovtiderna på dagis idag.
Sen va de bara massa bus resten av dagen, de har varit riktigt busiga idag måste jag säga. Lite gnäll har de ju varit med men ändå inte så farligt som de brukar vara annars när man är hemma med dem. Så de har varit en bra eftermiddag och kväll.
Nu har Rasmus rymt hemifrån med, han åkte ner till Helsingborg med några kompisar och skulle ut där istället för i Halmstad. Först skulle han gått ut här med de blev Helsingborg istället och an kommer inte hem förrän vid 5 tiden kanske eftersom den han åker är Dj och jobbar till 4 tror jag de var. Och en annan som också åkte med skulle sova här men undra om han vet att våra kära små söner brukar börja sin dag vid 6-7 tiden på morgonen? Men de är ju inte mina problem.. Hahaha
Jaja nu ska jag nog ta och kolla om jag hittar någon film som jag kan somna till, för de är ju inte ofta som jag ser en hel film utan att somna.
Natti natti!!

Blev inget Trönninge..

Mormor skulle inte vara hemma.. Vad ska vi då hitta på mina små och jag?
Hmmm hmmm

De ser ljust ut!

Nu känner jag mig som en människa igen! Eksemen är mycket bättre och jag kan ha vanliga kläder på mig igen. Visst de är kvar en del men de försvinner väl snart de med hoppas jag.
Jag har inte varit och jobbat på hela veckan eftersom jag ska vila upp mig, så denna veeckan har jag inte gjort mycket. Ganska skönt faktiskt men samtidigt så är de ju så tråkigt att vara hemma med. Men på måndag ska jag jobba igen iallafall.

Men vad ska man göra idag? Jag ska hämta Lucas och Kevin på dagis vid 12 och sen kanske de får bli en sväng hem till mormor. Små killarna har ju roligare där än att vara hemma med mig själv. För de hittar ju på precis ALLT de bara kan komma på när man är hemma med dem. Så de blir nog lugnast om vi åker iväg.
Sen ikväll ksa Rasmus ut med en kompis så de blir väl bara till att titta på tv och kanske unna sig lite godis kanske, de är ju aldrig fel!

Hoppas att alla får en riktigt härlig fredag!


Vågar man hoppas?

Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag lämnade busarna på dagis vid 9 och sen har jag bara tagit de lugnt, jag har druckit te, ätit pepparkakor, tittat på film och sovit 2 välbehövliga timmar. Helt underbart, förresten julklapparna som jag köpte på gekås har jag slagit in med men annars så har jag inte gjort något alls.
Eksemen känns lite bättre idag faktiskt så hoppas verkligen att de fortsätter så nu. Jag hade ju velat gå till jobbet i morgon eftersom vi skulle ha utbildning men de känns inte som att de är så bra eftersom de blir till att sitta ner hela dagen.. Och de är väl lika bra att vara hemma en dag för mycket än en dag för lite. Men på torsdag hoppas jag att jag kan jobba igen. Om de fortsätter åt detta hållet som de gör nu så kan jag de iallafall, undra bara när jag kan börja träna igen? Rasmus har ju börjat träna nu med så man blir ju så sugen nu varje gång han går dit.
Men snart så, jag har börjat se lite positivt i detta nu så nu hoppas jag att jag får fortsätta att göra detta!!
Nu ska jag snart hämta hem mina små eller jag de är inte så små längre kanske men de kommer alltid att vara mammas gospluttar även när de är 15, undra bara hur dem ser på de då??

Läkarbesöket

Ja jag va ju på citykliniken idag och precis som jag trodde så undrade han om jag inte skulle gå till Hudmottagningnen. Men jag sa precis som de va att jag itne tyckte om de där uppe och sen sa han inget mer om de utan gav mig istället recept på massa olika saker.
*Tavegyl för att still klådan
*kortison tabletter för att hjälpa eksemen
*Och såklart på kortisonsalvor och mjukgörande.
Och sen pratade jag med Olle som va på hälsa & relationer förra gången jag gick dä roch nu är på en klinik i Hedemora. Han tyckte att jag kunde ta kortisontabletterna för att lugna eksemen lite och sen prova med att smörja in med aloevera kräm eftersom de är läkande.
Och både Olle och Kristoffer (läkaren på city kliniken) undrade om eksemen kunde bero på stress?! Men de har jag faktiskt inte ens tänkt på..
Jag ska vara hemma nu några dagar och bara ta de lugnt iallafall och förhoppningsvis så är blir de bättre sen.

Hemma idag..

Idag klarade jag inte av att gå och jobba.. Allt känns bara skit och de gick verkligen inte. Jag som vill jobba.. Men jag ska till doktorn nu vid 11.30, inte för jag tror att de kan hjälpa mig direkt men då har jag ju iallafall varit där. Och så ska jag bara vila sen när jag kommer hem. Jag tror att de kan hjälpa en hel del med att bara ta de lugnt och inte göra något alls. Jag har ju inte kunnat sova någonting alls nästan nu på ca 3 veckor så vila vila kan nog vara bra medicin. Lucas och Kevin är på dagis och jag ska hämta dem vid 16 så då hinner jag ju med lite sömn hoppas jag.
Usch usch vad allt känns negativt nu.. Men vi får hoppas att de vänder snart iaf! Och i morgon tror jag de var som Peter på hälsa och relationer kommer tillbaka så då far jag väl ta och prata med honom med. Jag tror att jag kan få bättre hjälp där för idag kommer jag antagligen bara få recept på massa kortisonsalvor som inte hjälper och så kanske de skickar en remiss till hud och de stället vill jag verkligen inte till.
Jag har varit där tidigare hos han som ska vara den bästa hudläkaren i hela Halland men de vet jag inte om jag kan hålla med. Han dumförklarade både mig och mormor när vi sa att jag får eksem av att jag äter vissa saker. För de kunde man absolut inte alls få utan de var bara jag som hade känslig hud och salvorna skulle visst hjälpa. MEn de borde väl ändå jag veta bäst eftersom jag har haft detta sedan jag var liten bebis. Men jag vet ju inget alls om mig själv utan en person som har träffat mig i 2 minuter vet precis hur jag har de.. Vissa människor borde inte få jobba med de de gör..
Ja ja nog tjatat om detta, nu ska jag sätta mig några minuter framför tvn innan jag ska bege mig till doktorn.
Ha en bra dag allesammans!

De värmer!!

Tack ska ni ha ni som bryr er, de värmer verkligen och de behövs just nu.


Veckan har gått fort..

Denna veckan har verkligen flugit förbi tycker jag.
De har väl inte hänt så himla mycket egentligen utan allt är som vanligt. Eksemen sitter där de sitter och de känns fortfarande somm ett helvete.. Jag har varit på Hälsa och relationer men han hade ju naturligtvis åkt iväg till Thailand lagom tills jag skulle ha de som värst. Men jag pratade med Olle som va där innan men är på en annan klinik nu och han sa att ajg skull eprova att ta kokosfett på eksemen eftersom de vätskar sig och håller på  och de har faktiskt hjälpt. Så nu vätskar de inte sig iallafall men är istället torra som jag vet inte vad och spricker och håller på istället.
Åhh jag hade kunnat göra precis vad som helst för att bli av med detta!! Så man kan börja leva ett normalt liv igen.
Som de är nu så kan jag knappt gå, stå eller sitta och jag känner mig äcklig.. Jag kan inte ha kost armade tröjor för då syns ju eksemen på armarna och de ser u inte så trevligt ut direkt..
Så jag ber till alla gudar eller vad de nu är som finns att detta ska försvinan NU!! Jag står inte ut, jag vill kunna leka med min barn och kramas med min man utan att vara rädd att någon ska röra på  fel ställe på mig så att de gör ännu mer ont.

Så just nu så känns allt bara som ett rent helvete och ajg vill bara försvinan lång långt bort tills allt har blivit bra igen...

Vecka 40

Måndag 4/10
Jobba 9.30-14.45
Handla

Tisdag 5/10
Jobba 9.30-14.45

Onsdag 6/10
-

Torsdag 7/10
-

Fredag 8/10
Jobba 9.30-14.45
Fest hos Farbror och Kusin

Lördag 9/10
Jobba 8.30-16

Söndag 10/10
-


Riktigt bakslag..

Ja jag som trode att eksemen gick år rätt håll, så fel man kan ha!!
Som de är nu så vätskar de sig och är riktigt jävliga.. Byxorna fastnar i såren och allt är bara ett rent helvete!
Undra vad jag har gjort för ont för att få de här? Jag orkar snart inte mer!!!
Hoppas verkligen att de vänder sanrt annars vet jag inte vad jag gör..

Jag är iallafall super glad för att jag har Rasmus och mina goa små söner, utan dem hade jag itne klarat av detta..
Jag älskar er ♥ Ni är bäst!