Fy f*n vad äckligt!!!

Jag va ju på hälsa och relationer igår och jag fick en behandling som vanligt och så fick jag (eller fick och fick, fick köpa) Aloevera juice och vitlökssaft som skulle va bra för min allergi. Den va inte billig men han sa att den skulle vara jättebra och de är ju värt ett försök. Allt för att bli av med mina hemska eksem.
Men fy f*n i hel*te vad de var äckligt. Och ni som känner mig vet att ajg hatar vitlök och lök överhuvudtaget. Kvällssupen gick väl bra igår men idag på morgonen höll de på att komma upp igen. De var verkligen riktigt vidrigt!! Men jag får väl försöka att stå ut, vet inte hur de ska gå men de får väl gå på något sätt..
Usch och fy!!

Annars igår så hände de väl itne så mycket. Jag jobbade förmiddagen och sen på eftermiddagen innan Rasmus kom hem så busade jag lite med Lucas och Kevin och så tyckte jag att Lucas känndes varm och de va ju itne så konstigt 38.4 hade han. Nu i morse hade han bara 37.9 de är ju inte dirket någon feber men de kanske är lika bra att han är hemma fårn dagis iallafall? Jag ahr inte bestämmt än hur jag ska göra.. Han ville till dagis och han är inte dålig men feberna kan ju komma tillbaka i eftermiddag.. Vi får se jag får prata med Rasmus sen vid 9 när han har frukost och höra vad han tycker, känns nästan bäst att ha honom hemma.


Vecka 39

Måndag 27/9
Jobba 9.30-14.45
Hälsa & Relationer 17.15

Tisdag 28/9
Jobba 14.30-19.15

Onsdag 29/9
Ullared!!!

Torsdag 30/9
Jobab 14.30-19.15

Fredag 1/10
Jobab 8-17

Lördag 2/10
Ladis Night

Söndag 3/10
Jobba 10.30-17.15



Nu är blåmärkena tillbaka..

För ett tag sedan så skrev jag ju om mina blåmärken som jag hade på benen som var ganska så stora. Jag hade ju ingen aning om var de kom ifrån och inte läkarna heller.
Nu har de kommit tillbaka igen och jag vet precis varför jag år dem..
Tro de eller ej men de är mina naglar.. Jag har ju nagelförlängningn nu och de hade jag sist med, och efterosm de är "trubbiga" och inte rier lika bra så river jag ju ganska så hårt på mina eksem och där av blåmärkena. De märktes nästan dikert så jag vet med säkerhet tt de är därför jag får dem. Inte så kul för de ser riktigt hesmkt ut men de är ju skönt att veta var de kommer ifrån.
Egentligen så borde jag väl ta bort naglarna men de vill jag ju inte.. Jag trivs ju jättebra med dem och de funkade även att ha dem på jobbet. Så jag vet inte hur jag ska göra. Men eksemen ser ju ut att gå på rätt håll iallafall s åvi får se hur jag gör. Slutat de bara att klia så kan jag ju ha kvar dem. Jag ska tillbaka till H&R imorgon så vi får väl se om han tycker att de är bättre. Hoppas de iallafall, men de känns så. Visst eksemen ser inte vackra ut men de känns som att de är på väg åt rätt håll iallafall.


Fredag

Dagarna går framåt och allt rullar på. Eksemen sitter där de sitter men jag tycker att de har blivit lite lite lite bättre. Inte på långa vägar bra men ett pytte pytte framsteg iallafall. Får bara hoppas att de fortsätter åt de hållet!
Idag ska jag jobba eftermiddag så jag börjar inte förrän 14.30 och idag ska jag vara i snittet så de kommer nog gå fort.
Nu på förmiddagen har jag rensat lite bland busarnas kläder så nu är jag redo för en gekås runda och de blir de antagligen på onsdag och jag ska åka dit helt SJÄLV och de ska bli underbart! Så då ska de köpas kläder och julklappar. Förhoppningsvis så hittar jag många julklappar så de inte är så många kvar sen.
Nu ska jag gå och kolla vad mina små fisar hittar på, men vet aldrig vad de kan få för sig..
Ha en bra dag!!
Naglarna som June har gjort på mig. Första gången hon gjorde ett helt sett i akryl och de blev ju super!

Jag och mina små busar




Ni är mitt allt, mamma älskar er ♥


Inte de lättaste..




Men tillslut blev de en hyfsad bild iallafall!

Jobb snart!

Nu är de dags att jobba.. Lucas och Kevin är på dagis de har varit där sedan 9.30. så jag har hunnit med att träna och söka jobb men de ser inte så ljust ut direkt.. Så jag är ju glad att jag har mina timmar på blomsterlandet iallafall, synd bara att de inte är en fast tjänst, jag har ju ändå varit där i 5,5 år nu så någonting borde jag ju kunna få tycker jag. Men men de är väl bara att kämpa på och hålla ut. Tillslut löser de sig, de gör de ju alltid. Inte så kul på vägen dit bara. Men som sagt jag är glad att jag har någonting över huvudtaget för de är minsann inte de lättaste som finns att få ett jobb.. Och jag trivs ju som fisken i vattnet på B-landet med så vi får väl helt enkelt vänta och se hur de blir om jag inte hittar något annat.
Nu måste jag iallafall åka, ha en bra dag allesamman!!

Mobbning på HÖG nivå..

Jag blir så förbannad! Nu när SD har kommit in i riksdagen så har alla blivit helt tokiga men någonting som alla verkar glömma bort är ju att de faktiskt har blivit valda av svenska folket på precis samma sätt som alla andra partier och de har till och med fått fler röster än vad vissa andra har fått som har varit med länge länge. Och nu gör de allt för att förstöra för dem och de alla håller på med är mobbning. Jag läste en artikel i Aftonbladet och där stod de att en muslimsk sminkös på tv4 hade burit slöja enbart för att de var Jimmy som skulle sminkas. Är de inte vuxna människor som jobbar där? Alla har väl sina åsikter och de är ju faktiskt folk som uppenbarligen vill se dem i regeringen eftersom de har fått plats där.
Jag har själv inte röstat på dem men jag tycker ändå att alla beter sig som barnrumpor när de gör på detta viset. De är ju knappast någon majoritet av alla som har blivit valda så de är val bara till att låta dem spela med och är de så hemska som alla säger så lär de ju inte bli valda igen till nästa val..
Jag förstår att folk inte delar deras åsikter men man behöver inte bete sig på de viset iallafall..
Som nu när alliansen vann igen och ska sänka skatterna vad tror folk kommer hända då? De pengarna som de skulle dragit i skatt skulle kanske gått till sjukvården eller skolan och nu försvinner de pengarna. Vem ska betala de då? Rainfelt gör ju inte de ur egen ficka direkt..
(Jag säger inte på något sätt att jag är rasist eller något sådant, inte heller att jag delar åsikter med SD de är bara de att jag tycker att de gör så fel när de mobbar Sd och samtidigt pratar om att alla är lika värda. Tydligen så är ju inte alla de eftersom de inte accepterar dem, för de är väl också människor?)

Ny vecka

Jaha då va ännu en ny vecka påbörjad och i dag är jag ledig men annars jobabr jag sent hela veckan.. Men till helgen jobbar jag bara 11-15 på lördagen iallafall så de ska bli himla skönt! Vad händer mer denan veckan då? Jag ska fixa mina naglar på Onsdag men annars är de nog inget speciellt..

Idag står handling och tvätt på schemat annars bir de väl inte så mycket mer gjort, de ser inte ut att bli något bra väder för att g åut idag heller. Jag vet att de finns regn kläder men nej inte idag känns de inte som ett bra alternativ.
Just nu bygger Lucas en koja av och Kevin vill ju vara med men han bara förstör hela tiden. Men de är ju inte så lätt att förstå för honom. Om ca ett ahlv år så kan de nog leka fint ihop.

Och angående valet igår så vann fel sida tyvärr.. Men vi får väl se hur de blir nu när SD kommer in i partiet de är ju en helt ny situation som ingen vet hur de kommer att sluta så de ska bli intressant att se hur moderaterna hanterar detta..


Äntligen är de över snart!

Jag är så fruktansvärt trött på alla partier hit och dit. De känns ändå som jag inte kan göra något iallafall. Visst jag kan rösta och de har jag gjort men alla partier har ju sina brister och de finns väl ingen jag har fastnat för direkt så. Men jag såg en debatt på tv 4 för någon dag sedan och de som var där då gillade jag verkligen inte så de var då jag bestämde mig.
Så i morse va vi och röstade och sedan åkte vi till badhuset i Laholm med pappa, Elin och Elvira. Efter de blev de middag hos mamma och pappa och sen åkte vi och sa hej då till Johanna som skulle hem till Trollhettan.
Nu ska jag titta på Ensam mamma söker.

Jag blir tokig!!

Mina eksem är värre än vanligt, de kliar så jag blir tokig och de svider och gör ont så jag knappt kan sitta ner. Fy f*n säger jag bara! Men de är ju egentligen positivt att de är så för då vet man att min kropp svarar på behandlingen och förhoppningsvis så försvinner de snart. Men de känns vääldigt ångt borta nu måste jag ju säga. Och inte nog med att eksemen är värre utan jag får inte heller äta eller dricka mjölk. Eftersom jag tydligen alltid ahr varit allergisk mot mjölk men de har inte de "riktiga" doktorerna kunnat komma fram till. Och de ville inte heller göra något allergi test på Lucas eftersom de säger att eksem och allergi inte hänger ihop alls. Men de är ju konstigt att jag får och alltid har fått eksem när ajg har ätit något som ajg itne tål.. Men men förhoppningsvis så kan de hjälpa Lucas på Hälsa och relationer också även fast han iten är tillrekligt gammal. För är de någt jag inte vill så är de att han ska få utstå de som jag har gjort för de är riktigt hemskt! Men annars så får vi vänta till han blir 8 år.
Håller tummarna för att detta går snabbt nu så jag kan leva ett "normalt" liv och kunna gå till gymmet till exempel vilket jag inte kan nu på grund av eksemen..

Lite negativt idag men de är så jag känner iallafall..

God morgon!

Har precis tagit en dusch utan att mina små busar har hittat på massa tokigheter, de brukar ju passa på annars men idag gick de riktigt bra. De har även ätit frukost och tittar nu på Nicke. Jag äter lite frukost nu och sen ska jag torka håret och ta på dem lite kläder för att sedan bege oss till dagis. Och efter de ska jag jobba, ska plantera idag och de är ju riktigt roligt! Sen är jag ledig onsdag och torsdag så vi får väl se vad vi ska hitta på då jag och mina små pojkar, kanske blir en sväng hem till min mormor och morfar. Och på torsdag kanske de blir en sväng till babycafet.

Ha en bra dag allesammas!


Vecka 37

Måndag 13/9
Jobba 14.30-19.15
Handla

Tisdag 14/9
Jobba 9.30-14.45

Onsdag 15/9
Ledig

Torsadg 16/9
Ledig
Babycafé

Fredag 17/9
Jobba 9.30-14.45

Lördag 18/9
Jobba 9.30-17.15

Söndag 19/9
Ledig


Då va denna helgen slut..

Denna helgen har bara flugut förbi tycker jag. Men de kan ju vara för att jag har jobbat nästa helg jobbar jag bara lördagen så de ka bli skönt.
Nu ikväll börjar Ensam mamma söker och de ska jag se. Annars blir de väl till att somna tidigt ikväll kanske.
Och i morgon får jag väl åka och  handla med mina små troll inna ajg börjar jobba. Jag jobbar ju efter middagen så jag börjar ju inte förrän 14.30 då, ingen rolig tid att jobba men de är ju bättre än att inte jobba alls! Och förutom att handla så får jag väl ta och diska, tvätta och städa lite med. Men men de får vi ta i morgon. Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt och äta upp helgens godis kanske.

Jobbhelg

Men de är ju inget ovanligt.. Fast denna helgen är de båda lördag och söndag.
Rasmus har gått och blivit sjuk så de är ju jättesynd om honom, men han får klara sig själv med killarna ändå. Jag kan ju inte vara hemma en helg till för att han inte mår bra. Men de ska väl gå bra, han va ju hemma själv nästan hela dagen igår när jag jobbade och busfisarna va på dagis så han vilade ju upp sig lite då.
Nu ska jag gå och äta lite och göra mig iordning för jobbet.

Trött...

Idag har Rasmus varit hemma med Kevin. Han har feber och är snorig och han reagerade även när man tryckte på hans öron. Så Lucas fick gå till dagis och Rasmus va hemma med Kevin och tog honom till doktorn undertiden som jag jobbade. Det visade sig att han hade början till öroninflamation men inte tillräckligt för att få pencillin. Hoppas verkligen att han slipper pencillin för de är näst intill omöjligt att få i honom de..

När jag hade jobbat färdigt åkte jag hem och hämtade bad kläder till mig och Lucas innan jag hämtade honom på dagis. Sen åkte vi ner till Laholm eftersom vi skull eåkt dit igår men de visade ju sig att de va stängt på grund av underhållsarbete. Så de fick bli idag istället.
I början va han lite blyg i vattnet men sen släppte de och han blev en liten vilde. Och efter vi varit och badat åkte vi till maxi melbystrand eftersom vi ändå körde förbi de när vi körde hem. Men gud vad dyrt de va där.. De är mycket billigare på Maxi högskolan.

Så nu är jag helt slut och har huvudvärk.. Så de får väl bli att lgga sig tidigt idag. Rasmus är iväg och spelar innebandy nu och busfisarna sover. Så jag ska ta och titta på Ullared och sedan läsa lite kanske.

I morgon är jag ledig så vi får väl se vad vi ska hitta på då och hur de är med Kevin. Hoppas att han är bättre iallafall.



Vecka 36

Måndag 6/9
Jobba 9.30-19.15
Rasmus vabba med Kevin
Tisdag 7/9
Hälsa & relationer 17.00
Onsdag 8/9
-
Torsdag 9/9
Jobba 14.30-19.15
Fredag 10/9
Jobba 8-17
Lördag 11/9
Jobba 9-17.15
Söndag 12/9
Jobba 10.30-17.15


Fredag

Fredag idag och dena veckan har bara flugit förbi tycker jag.. Rasmus har börjat joba igen och dagis fungerar utmärkt för Kevin så de är himla skönt!
Igår var jag ledig så då passade vi på att gå till babycafet och under eftermiddagen va vi hemma hos min mormor och morfar och åt nybakade kakor och bullar.
Idag börjar ajg itne jobba förrän 14.30 så de blir en förmiddag hemma med mina små busar. Ikväll kanske Rasmus hem till en kompis och titta på fotboll. Han hade inte bestämt sig än så vi får väl se hur de blir..
Nu ska jag ta och tvätta och vika lite tvätt under tiden som Kevin sover. Han vaknade vid 5.30 av att han trillade ner fårn sin säng stackaren. Sen kunde inte han somna om igen eftersom Rasmus skull eupp då och han är ju inte den som flyger ur sängen direkt.. Men nu sover han iallafall och Lucas leker på rummet. 

Hoppas att alla får en trevlig fredag!!

Första "riktiga" dagen på dagis

Idag började Rasmus att jobab igen efter 5 månader pappaledighet och jag ska också jobba hela dagen idag. Så iadg får de vara på dagis länge. Men de ska nog inte vara några problem alls. Båda två tycker ju att de är jätteroligt att vara där, så de är skönt!
Så nu ska vi se om vi får en riktigt vardag igen, de har ju blivit lite si och så med de nu när de har varit sommar så de ska faktist bli rtt skönt tycker jag.
Nu ska ajg ta och äta upp och sedan torka håret klä på dem och sedan bege oss till dagis.
Ha en bra dag!!