Ny vecka och nya tag

Då va de redan sista maj och i morgon är de 1 juni, helt otroligt vad tiden går fort!
I förmiddags så va vi hemma hos Sara först körde jag naturligtvis fel men tillslut kom vi rätt och där var de full fart hela tiden med 4 mammor och 7 barn. Himla mysigt var de så de hoppas jag att de blir av snart igen!
Sen har jag jobbat nu i eftermiddag och de har faktiskt varit väldigt mycket i dag, de trodde jag inte men de är ju bara bra roligt.
Nu är Rasmus hemma hos Alex och Lucas och Kevin sover, jag funderar på om jag ska orka plantera min jordgubbar eller om jag ska vänta tills i morgon.. Tror de får bli i morgon istället.
Är nog bättre att lägga sig och läsa lite kanske, var ett bra tag sedan jag gjorde de nu så de får de nog bli.
Sov gott!!

Vecka 22

Måndag 31/5
Hem till Sara
Jobba 14.30-19.15
Tisdag 1/6
Lucas dagis 9-14
Jobba 14.30-19.15
Onsdag 2/6
Lucas dagis 9-14
Jobba 9.30-14.45
Torsdag 3/6
Jobba 10-14.45
Fredag 4/6
Malmö
Lördag 5/6
Malmö
Söndag 6/6
Malmö
Elvira 5 år

Fullfart hela helgen!

Denna helgen har verkligen varit fullt upp.
Jag har ju jobbat och de har inte varit en lugn stund på jobbet eftersom de är morsdag idag.
I lördags när vi kom till jobbet så sa vi de att vi kommer ju aldrig att göra av med alla blommorna utan vi kommer säkert att få slänga massa. Men så fel vi hade!
Idag när klockan va 16.00 hade vi inte en blomma kvar.. Allt hade tagit slut och då var det ändå 1 timma kvar tills vi skulle stänga. Men som tur var så kom måndagens leverans lite tidigare så vi kunde få ut lite till i kylen iallafall.
Så de har verkligen varit fullt upp speciellt idag.
Så nu ska jag ta och sätta mig i soffan med en skål godis och titta på film!

Att hon orkar..

Idag på jobbet fick jag mig en utskällning..
De började ju med att personen som jag har skrivit om innan körde sitt eget race precis som vanligt och när de var dags för rasterna så frågade jag henne snällt om hon hade någon telefon och till svar fick jag:
- Nej de har jag inte för jag är på torra idag.
FEL FEL FEL!! Hon hade tid i kassan och då ska hon ju vara där också och speciellt när de behövs!
Så jag sa till henne väldigt irriterat att hon måste hjälpa till med rasterna och då bara försvann hon. Så en annan tjej ringde till chefen och sa till honom att hon inte ville hjälpa till i kassan och han blev väldigt arg och sa till henne.
Och sen kommer hon till mig och är skit förbannad och säger:
- Känns de bra nu när du har varit hos Kalle eller? (och om blickar kunde döda så hade jag inte levt nu)
Men jag som de va att de inte var jag men de trodde hon inte på och sa att de visst var jag och undrade vem de då var. Jag sa till henne att de spelar väl ingen roll vem de är. Men de gjorde de visst och den personen kunde komma till henne istället för att hon inte skulle få skit av chefen. Men de är ju hon som har gjort fel så jag förstår inte varför hon blir så förbannad.
Och rastschemat vi hade var de också fel på, antagligen för att hon inte fick vara med och bestämma när hon skulle gå men de är ju inte så konstigt när hon inte kommer fram till kassan överhuvudtaget.
Sen fick hon veta vem de var som hade pratat med Kalle iallafall, men ändå är hon förbannad på mig av någon anledning. Men de var ju inte jag..
Jag förstår inte hur man orkar gå runt och vara på de viset, de måste ju vara någonting annat som ligger bakom för så som hon gör så beter man inte sig. Hon är ju snart 40 år men hon beter sig som en omogen tonåring.
Usch vad jag klagar men ska man skälla ut någon så borde man ju ta reda på vem man ska skäll på och inte bara ta den man tror att de är, och när man sedan får svart på vitt att man har gjort bort sig så kan man ju be om ursäkt, men de skulle nog aldrig hända.

Angående ett tidigare inlägg.

Tog bort ett tidigare inlägg eftersom allt bara blir så fel annars.. Men jag står fortfarande för de jag känner om de jag skrev!!

Heldag på jobbet

Då var denna dagen över och jag ska gå och sova snart, har jobbat hela dagen i dag men de gick väldigt fort ändå. Precis som jag trodde.
När jag ko hem sen blev de lite bus innan de var dags för killarna att sova, sen blev de lite tv tittande.
I morgon är ska jag jobba hela dagen igen så på fredag kommer jag väl vara helt slut. Men då är jag iallafall ledig och sen är de jobb i helgen igen, de är ju morsdag så de kommer ju vara super mycket att göra. Men de är ju bara roligt!
Nu är de dags för sängen.
Natti natti!!

Tisdag

Idag va vi och lämnade Lucas på dagis vid 9 och sedan gick vi till affären en snabbis innan vi gick hem, naturligtvis så regnade de lite och blåste som bara den. Men de var ändå skönt att komma ut lite. Hemma sen så gjorde vi inte så mycket.. Borde egentligen tvättat men så blev de inte. Lite mat åstadkom vi iallafall, pastasallad fick de bli och efter maten åkte jag iväg och köpte studentpresent till min bror och så blev de 2 par skor till Lucas med. Hade tänkt köpa till Kevin med men jag visste inte vilken storlek jag skulle ta så de får bli när han är med sen.
Efter min snabb shopping åkte jag hem och hämtade upp Rasmus och Kevin och åkte till dagis för utvecklingssamtal. De tyckte han var jätteduktig och hade bara positivt att berätta om honom. Och han är verkligen inte samma Lucas hemma som han är på dagis, på dagis är han tyst och blyg och säger inte så mycket och sådan är han verkligen inte hemma. Men han trivs bra på dagis så de är ju jätteskönt och i augusti så ska ju Kevin också börja där.
Efter dagis va de dags för mig att åka och jobba och eftermiddagen gick väldigt fort.
I morgon jobbar jag heldag 9.30-18.. De var länge sedan jag gjorde de men de ska nog gå bra de med.
Nu ska jag ta och titta på tv innan de är dags att sova.
Ha en tervlig kväll!!

Vecka 21

Måndag 24/5
Jobba 14.30-19.15
Tisdag 25/5
Lucas dagis 9-14
Utvecklingssamtal på dagis 13.30-14
Jobba 14.30-19.15
Onsdag 26/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 9.30-18
Torsdag 27/5
Jobba 10-19.15
Fredag 28/5
Lucas dagis 9-14
Lördag 29/5
Jobba 9-17.15
Söndag 30/5
Jobba 10.30-17.15
Morsdag

En dag i knäred

I morse hade Lucas världens vredesutbrott, och anledningen var att han inte fick ha kameran.. Han ville "nåna paman" (låna kameran) men de fick han inte och då blev de högljudda protester minsann..
Sen var de dags för mig och Kevin att åka och hämta Lina för att sedan åka till Knäred. Vi var där nere kl 12 och fick lite mat och pratade massa, tittade på Mias hus och fikade och pratade lite till. En riktigt mysig dag och jag hoppas att de snart blir av igen.
Och Kevin va super intresserad av lilla Hilma, och ville titta på henne hela tiden men de är ju inte så konstigt eftersom hon är så söt!
På vägen hem sen så somnade Kevin och det gjorde ju så han inte alls ville somna när han brukar somna, men nu sover han iallafall så jag hoppas att han sover hela natten nu.
Undertiden som jag och Kevin var i Knäred så var Rasmus och Lucas hemma hos Alex och sedan var de på busfabriken. Nu sover han gott och somnade utan kvällsmat eftersom han vägrade att äta.. Men de går ju inte tvinga i honom heller så då får han ju vara hungrig. Men å andra sidan så hade han ju ätit om han varit hungrig.
Nu ska jag se om det finns något roligt på tvn.
Väldigt nyfiken på lilla Hilma.
Ha en trevlig kväll!!

Är han åksjuk?

Idag var jag, Lucas, Ida och Lukas på sagoängen på förmiddagen. De var inte så fint väder som igår men de var nog bara bra att de inte var för varmt. De kom även några vattendroppar men de gjorde inte oss något. Så de var himla mysigt att träffa dem igen, de var ju ett tag sedan nu. Och när vi var där på lekplatsen så ville Lucas snurra i gungan och de fick han men de blev nog för mycket för honom till slut, för efter ett tag så blev han kritvit i ansiktet och sa att han blev yr.
Så efter en liten stund så packade vi ihop våra saker och åkte. Men när vi hade kört en liten bit så lät de konstigt från baksätet och då var de Lucas som kräktes.. Så de var ju bara till att stanna och torka upp och så fick han sitta i Kevins stol eftersom hans var ner spydd. Men efter en bit till så kom de ännu mera så Kevins stol blev ner kräkt den också.
Så de va ju bara till att torka av båda stolarna och fixa till dem och tvätta av kläderna och Lucas. Men sen åt han middag och färgen kom tillbaka i ansiktet igen och han sa att han inte var yr mer och att han inte ville snurra i gungan mera. MEn sen åkte vi iväg till eurostop för att handla lite och sedan vidare ut till Tönnersjö. Men när vi hade kommit till stjärnarp så sa han att han var yr igen så vi stannade och han fick lite luft sen körde vi vidare.
Men jag tror att han kan vara lite åksjuk för sist vi åkte ut till tönnersjö så spydde han också i bilen. För de har verkligen inte varit något fel på honom annars idag så sjuk är han ju inte iallafall. Men är han åksjuk så lär vi ju märka de när vi ska ner till Malmö om någon vecka. Men snurra i gungan ska han inte få göra mer iallafall.
Hemma hos mamma och pappa så lekte han och Elvira ute i geggan och hela han var full med lera och var genom blöt så de var ju bara till att slänga han i duschen innan pyjamasen åkte på. Sen somnade båda gott i bilen och sover för natten nu. Jag och Rasmus ska snart kolla på en film och i morgon är de dags att jobba igen.
Ha en trevlig lördags kväll!!

Äntligen värme

Så underbart att de äntligen har kommit värme till Halmstad. Hoppas den är här för att stanna!
Idag jobbade jag förmiddag och sen när jag kom hem var vi ute på lekplatsen och gick en liten runda. Men tillslut blev Lucas jättegnällig så de var ju bara till att gå hem och laga lite mat och sen blev han glad igen. Nu sover de gott både Lucas och Kevin och Rasmus är hos Alex och tittar på Hockey så jag kunde titta på tv. OCh nu är pausen slut så jag ska lägga mig i soffan igen.
Ha en trevlig kväll!!

Mina små underbara killar

En solig dag på lekplatsen.
Kevin har ätit mat själv för första gången och då har man mat i HELA ansiktet och tallriken och skedan hamnade på golvet..
Och så här söt blir man när man äter chokladkex.. Och naturligtvis måste man kleta ner hela håret även fast man är nybadad... Min lilla älskling!
Lucas sitter på köksbordet och tittar på traktorn som är utanför fönstret, maskiner och sådant är ju det bästa som finns!
Min stora älskling!

Lång natt..

Denna natten har Kevin sovit jättedåligt.. Han har vaknat och varit jätteledsen och vi vet inte varför. Men jag skulle tro att han hade ont i magen eller något sådant. Men tillslut så somnade han och sen vaknade Lucas vid 6 tiden som vanligt. Kevin sov fortfarande så jag satte på en film till Lucas och sen somnade jag om några minuter. Men vid 7 tiden vaknade Kevin med och då kom Lucas in springande och sa: Tin make!! (Kevin vaken) och var jätteglad.
Så nu har vi ätit frukost, jag har duschat och snart ska jag bege mig till jobbet. Jag jobbar ju förmiddag alla dagar utom i morgon så de ska bli riktigt skönt faktiskt så man kommer hem i någorlunda tid. Men efter jobbet blir de en runda till Maxi hörskolan eftersom de börjar bli tomt i kylen nu.
Men nu är de dags att åka till jobbet så ha en trevlig dag!!

Vecka 20

Måndag 17/5
Jobba 10-14.45
Handla
Tisdag 18/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 14.30-19.15
Onsdag 19/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 10-14.45
Torsdag 20/5
Jobba 10-14.45
Fredag 21/5
Träffa Ida, Sara och barnen
Lördag 22/5
Jobba 10-17.15
Söndag 23/5
Knäred 12.00

Inte äta på Mc donalds mer?

Då var denna helgen också över..
I lördags jobbade jag hela dagen och de var rätt så mycket folk men dagen gick ändå väldigt sakta, konstigt nog.
Men när dagen var slut så åkte jag hem till mamma och pappa där Rasmus, Lucas och Kevin var och där grillade vi innan vi åkte hem.
Idag har vi varit hemma hos svärmor och ätit middag och sen har vi inte gjort så mycket mer. Min moster och hennes två barn var här en sväng för Rasmus hjälpte henne med hennes dator. Men nu sover både Lucas och Kevin och Rasmus är hemma hos Alex och ska kolla på hockeyn. Jag tänkte kolla på dokument inifrån som handlar om Mc Donalds, så efter de äter man väl aldrig mer där kan jag tänka mig. Inte efter de lilla jag såg på Aftonbladet innan iallafall.
Där va bland annat en som tvingades jobba när han hade svinkoppor och en annan tvingades jobba när hennes chef hade sett henne spy på tunnelbanan eftersom hon var magsjuk. Så de känns som att man ska bojkotta de stället!! Dels för att de inte är så trevligt att äta när personalen är sjuk och jobbar och för att de behandlar sin personal på de viset. Men vi får väl se efter kvällens avsnitt, de ska bli väldigt intressant att se iallafall.
Ha en trevlig kväll!!

Nu går han!

Min lilla kille har blivit så stor! Nu går han helt själv utan att hålla i något och han är inte ens 9 månader än. Så han är tidigare än vad Lucas va och de trodde jag faktiskt inte. Så snart är de full rulle här hemma. Än så går släpper han inte själv så mycket om han står mot borde till exempel utan de är mest när man ställer honom på golvet som han går iväg. Men de dröjer nog inte så många dagar tills han kommer på att man kan gå iväg när man står vid bordet också.
Så jag är så stolt över min lilla älskling som redan kan gå, han är så duktig så!!

2010-05-13

I tisdags hade vi ju lite tjejkväll med jobbet och de var verkligen supermysigt. Vi var verkligen en gott gäng som va där och jag hoppas att de blir av snart igen.
I onsdags jobbade jag för middagen och sen åkte jag in till stan i regnet för att byta en grejer på Bokia och sen åkte vi hem och bara tog de lugnt och busade.
Idag åkte jag hem till mamma och pappa med Lucas och Kevin och Rasmus var och är fortfarande hemma hos Alex. Vi va där största delen av dagen och åkte hem vid 16 tiden och naturligtvis så somnade Lucas i bilen.. Det gick knappt att väcka honom när vi kom hem men till slut gick de och då gick vi bort till affären och köpte lite godis. När vi kom hem sen så åt vi lite kvällsmat och efter det fick Lucas sitt godis och så har vi fixat med tvätten så nu är 1 av 5 maskiner tvättade och en är i maskinen nu.
Kevin har somnat men Lucas är fortfarande vaken eftersom han somnade innan.. Så vi får väl se hur länge han har tänkt att vara vaken, han tittar på Nicke samtidigt som han springer här fram och tillbaka så de är val bara en tidsfråga innan han lyckas väcka Kevin.. Så de är väl bäst att jag går och ser om han vill somna i mitt knä kanske eller något sådant.
Och förresten så sa jag till Kalle (chefen) om vad som har hänt och han blev inte glad.. Han blev inte arg på mig utan på henne som jag skrev om sist. Så han sa att han skulle se till så de blev ändring på detta och sa att jag inte skulle tveka på att komma till honom om de var något, eftersom han inte kan göra något om han inte vet om de. Så de va ju skönt iallafall.
Ha en trevlig kväll allesammans!!

Ingen bra dag på jobbet..

Jag blir så förbannad på en viss person på jobbet, jag har aldrig riktigt gillat personen i fråga men nu har de gått över gränsen totalt. 
Jag, hon och Rebecka var i kassan idag och Rebecka som hade heldag i kassan skyltade vid utgången under eftermiddagen eftersom de var rätt lugnt i kassan men så behövde jag hjälp och ringde på den andra personen och till svar får jag de kan väl Rebecka ta (skit förbannad lät hon). Visst hade hon kunnat de men eftersom Rebecka hade heldag så är de ju i första hand hon som ska ut på golvet eftersom den här andra personen är stenhård med de när hon har heldag. Och hon sticker alltid från kassan så fort hon kan och låter inte någon annan göra de. Hon är ju ändå anställd för att arbeta i kassan och inte för att vara ute på golvet så jag förstår inte varför hon håller på som hon gör. Hon har ju ingen utbildning att komma med heller så hon kan ju inte vänta sig att vara någon annanstans heller. Men hon går före allt och alla enligt henne själv. 
Men jag sa till henne att Rebecka inte kunde och då blev hon skit sur och sa att hon va tvungen att leta upp Micke (en i växthuset) så jag tog ju för givet att hon skulle komma och hjälpa mig sen men de gjorde hon inte. Riktigt dåligs slit tycker jag. Sen vägrade hon att lösa min rast utan de skulle Rebecka också göra tyckte hon för hon hade super mycket att göra för hon hjälpte Tomas. Så när jag gick på rast så frågade jag Tomas och han sa att hon visst kunde ta min rast.. Så alltså ljög hon oss rätt upp i ansiktet.. 
Sen lite senare så ringde jag och frågade om hon inte kunde fylla på kassarna eftersom de var slut med de kunde hon minsann inte göra för hon sopade i växthuset och jag kunde ta från en annan kassa. Men vilket är viktigast egentligen? Att kunderna ska kunna packa ner sina saker som de köper eller att hon får sopa och slippa komma fram till kassan?
Jag fattar inte varför hon jobbar kvar i en butik om hon inte vill vara i kassan..
Så jag funderar på om jag ska gå och skvallra för chefen för nu tycker jag att de har gått för långt när hon inte ens kommer när man ber om hjälp.. 
Så med andra ord har de inte varit så roligt på jobbet idag, men en positiv sak är ju att kunderna har varit ovanligt glada och trevliga idag.
Nu ska jag försöka ta och släppa detta, så onödigt att ödsla massa energi  på en sådan person.. Men man blir bara så arg!!

Ha en trevlig kväll allesamman!!

Vecka 19

Måndag 10/5
Jobba 14.30-19.15
Tisdag 11/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 14.30-19.15
Tjejkväll med jobbet
Onsdag 12/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 8-14.45
Torsdag 13/5
Ledig
Fredag 14/5
Jobba 14.30-19.15
Lördag 15/5
Jobba 14.30-19.15
Söndag 16/5
Ledig

Då var denna helgen slut..

Ännu en helg avklarad och även denna helgen har varit full med jobb.
I lördags av jag i snittet med Jennie, de va en ganska lugn dag så de va skönt men hon gick hem lite tidigare eftersom hon var superförkyld, så hon sa vi ses kanske i morgon.
Men idag när jag kom till jobbet så var inte Jennie där utan hon hade ringt och sagt att hon var på BB. Det kom verkligen som en överraskning eftersom hon hade 8 veckor kvar till beräknat datum och skulle jobba 2 veckor till innan hon gick hem. Vi pratade ändå om att de inte skulle förvåna henne om hon bara hann att kommahem och sen kom lille bebisen, men hon kom ju inte ens så långt. Men allt hade gått bra och de var en frisk liten kille på 1800g. Så ett stort Grattis till Jennie och Richard!
Annars så har de varit rätt så mycket folk på jobbet idag så de gick ganska fort idag och när jag kom hem var Alex och Sabina här men tyvärr så hann jag inte träffa dem så mycket eftersom jag jobbade men förhoppningsvis så träffs vi snart igen!
Nu i kväll blir de bara till att ta de lugnt och i morgon är de jobb igen, men inte förrän på eftermiddagen så jag hinner busa en del med mina små troll iallafall.
Och Kevin har blivit så duktig. Han går jätte bra nu, går man bara bakom honom så kan han gå jättelångt själv utan att hålla i något. Han gick från bordet i vardagsrummet ut till bänken i hallen när Rasmus gick bakom honom, så duktig så! Så de kanske inte dröjer så jättelänge tills han springer runt här själv nu. Får se om han går tidigare än Lucas, han var ju 10 månader och 3 veckor när han lärde sig att gå.
Ha nu en trevlig kväll!!

Mycket på sista tiden..

Usch de har varit så mycket på sista tiden att jag inte har hunnit att skriva här. Vi har ju varit sjuka och jag har jobbat jättemycket, jag jobbar ju mest eftermiddagar och då är jag ju inte hemma förrän vid 19.30 och då är man ju inte så pigg direkt och nu senaste veckan har Kevin vaknat och varit vaken när jag kommit hem.
Men i torsdags så va vi hos läkaren med Kevin och de visade ju sig att han hade öroninflamation igen. De var ju inte längesedan han hade de. De var ju i Mars senast då när han hade vattkoppor. Så han fick penicillin och de är ju inte de lättaste att få i honom de kan jag säga.. han börjar klökas direkt när han ser sprutan och sen kommer de upp igen som kaskadkräkning.. Så nästa gång han ska ha penicillin ska jag begära att han får något annat för de fungerar ju inte eftersom han inte får de i sig.
Och igår när jag kom hem från jobbet så andades han jättetungt och de väste från honom så vi ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att vi skulle åka in med honom. Så vi fick en tid på nyhem eftersom de har kvällsmottagningen där och direkt när jag kommer dit så blir jag dumförklarad av tanten i receptionen..
Hon tyckte att han var jättepigg och de sa att de är bara mamma som är lite orolig när han är lite förkyld..
Men de va ju inte förkylningen i sig som jag var orolig över utan de var andningen jag tyckte var otäck och eftersom de på sjukvårdsupplysningen tyckte att vi skulle åka in med honom så var de ju lika bra. Så jag blev så j*vla förbannad på henne. Men sköterskan som kom till väntrummet tyckte iaf inte alls att de lät bra när han hostade.
Så läkaren lyssnade på honom och hon sa att de inte satt på lungorna iallafall utan de satt längre upp så vi fick hostmedicin, så nu hoppas jag att han blir bra snart!

Idag har vi städat under förmiddagen, eller Rasmus har städat för jag slapp de eftersom jag fyller år. Så jag sa att jag skulle fylla år varje dag men de gick han inte med på..
Sen på eftermiddagen hade vi lite kalas.
Nu sover Lucas men Kevin har vaknat igen så vi får väl se när han tänker somna igen..
Nu ska jag sätta mig i soffan framför tvn iallafall.
Ha en trevlig kväll!!

Men de höll inte i sig så länge..

Ja Lucas blev ju feberfri men nu är de Kevins tur att ha feber. Han hade 39° i natt stackaren och under dagen har han också haft feber. Men de vore ju konstigt om inte han också hade fått feber.
Hoppas att han blir bra snart bara.
Och jag har fått så fruktansvärt ont i min vänstra axel. De är ingen speciell rörelse som gör ont utan de värker i den hela tiden och så går det upp i nacken.. Hoppas att de försvinner snart bara..
I morgon ska jag jobba förmiddag och de ska bli himla skönt.
Men nu ska jag ta och lägga mig i soffan och bara ta de lugnt och hoppas på att både Lucas och Kevin sover gott.
Natti natti!!

Feberfritt!

Idag va Lucas äntligen feberfri så nu har de bara hostan och förkylningen kvar. Men de är ju skönt att febern är borta, de var kanske tönnersjöluften igår som gjorde susen.
Så idag va vi och handlade hela familjen och sen när vi kom hem blev de matlagning och lite städning. Efter maten gick jag och Lucas ut och vi tog med hans cykel. Och han kunde faktiskt cykla själv nu! Inte utan stödhjul förstås men han kan trampa och ta sig fram själv nu. Innan trampade han bara bakåt så han bromsade men nu kunde han minsann, de enda problemet de är ju att styra samtidigt som man ska trampa.. Men de kommer ju de med.
När vi hade varit ute tog jag en snabbfika innan de var dags att åka och jobba.
Och nu har jag precis kommit hem och båda killarna sover och Rasmus har smitit iväg till Alex.
Så i kväll blir det tv resten av kvällen, men som vanligt så somnar jag väl i första pausen.
Men de är ju tur att de finns på internet med!
Trevlig kväll!!

Vecka 18

Måndag 3/5
Jobba 14.30-19.15
Tisdag 4/5
Lucas dagis 9-14
Jobba 14.30-19.15
Onsdag 5/5
Lucas dagis
Jobba 9.30-19.15
Torsdag 6/5
Babycafe
Jobba 14.30-19.15
Fredag 7/5
Ledig
Jag 22 år
Kalas för mig
Lördag 8/5
Jobba 9-16
Söndag 9/5
Jobba 11-16

Små sjuklingar..

Nu va det mina små killars tur att bli sjuka..
Lucas har feber, är förkyld och hostar och Kevin är förkyld och hostar. Än så länge har Kevin klarat sig utan feber så jag hoppas att han slipper de.
Och jag är fortfarande förkyld och hostar. De har blivit bättre men de är fortfarande inte bra så de är verkligen en seg förkylning!

När jag var på gekås fick jag allt som jag skulle ha utom tvättkorg men de hade de inte några där så de var ju inte så mycket jag kunde göra åt de. Visst hade jag kunnat handla ännu mer, jag hade kunnat handla hur mycket som helst men de är ju synd att inte plånboken hänger med på samma nota bara..
OCh idag var jag tillbaka på jobbet igen och de har verkligen varit en lång dag. Förstår inte varför egentligen för de har varit mycket folk så de har ju funnits massa att göra hela tiden. Men tillslut blev ju klockan 17 och jag kunde åka vidare och handla lite som fattades i kylen. Sen blev de en kamp med att försöka få Lucas och Kevin lite mat men tillslut lyckades jag iallafall få i Kevin nästan hela burken. Lucas däremot åt inte så mycket. Men de är ju inte så konstigt eftersom han hade 39.2° feber. Stackaren.
Men nu sover de båda två iallafall och jag hoppas på en bättre natt än natten till idag.
Nu ska jag se om jag hittar något onyttigt i skåpet och sen slänga mig i soffan!
Ha en trevlig kväll!!