Vecka 48

Måndag
Jobba 10-19.15

Tisdag
Ledig

Onsdag
Ledig
Hämta soffbordet

Torsdag
Jobba 9.30-14.45

Fredag
Jobba 8-17

Lördag
Jobba 9-16

Söndag
Knäred



Helgen

I lördags gjorde vi inte så mycket, jag och busarna va inne i stan och tittade på tomten och Lucas lämnade sin önskelista och gjorde ett fint pepparkakshjärta, sen åkte vi även till chili och köpte ett soffbord som vi ska hämta nu på onsdag.
Söndagen började tidigt som vanligt och jag begav mig till gekås, jag va där vid 8.20 och de va inte alls mcyekt folk där. Jätteskönt att gå där och nästan alla julklapparna är färdiga nu. När jag kom hem sen så ville Rasmus åka och kolla på hyllor så vi åkte bort till Mio och de slutade med att vi köpte en ny soffa.. Men vi får inte hem den förrän i Januari.


KALLT!

Fy tusan vad de är kallt ute nu! Igår på julfesten hade jag tänkt att ta min klänning men de är jag väldigt glad att ajg inte gjorde!  Jag tog ett par svarta jeans istället och ändå var de svin kallt.
Men de va en mycket trevlig kväll även fast de var en som drack lite mycket så de blev en aning pinsamt för oss andra, men men de är väl sådant som hör till kanske?
Efter Heagård åkte vi in till stan och satte oss på Bulls och efter de skulle vi gå till Harrys men de var stängt så vi gick hem några stycken till Hampus som jobbade på Blomsterlandet innan. De va trevligt och jag kom inte hem förrän 3.15.. Lite sent eftersom mina kära små killar vaknade vid 7..
När vi hade tagis på oss och gjort oss färdiga så åkte jag in till stan med Lucas och Kevin och hälsade på tomten och Lucas lämnade en önskelista. Sen dekorerade han även pepparkakshjärtan som blev fin fina. Men så kallt de var, riktigt bitande kyla. Usch usch. Nu är vi hemma i värmen igen och dem tittar på film och äter lite lördagsgodis. Rasmus har varit runt och kollat möbler med en kompis och ringde precis och sa att vi skulle åka och kolla på ett soffbord, vilket vi verkligen behöver ett nytt. Så de är ju bara till att ge sig ut i kylan igen.
Nu ska jag ta och sätta mig och gosa med mina två små troll innan de är dags att bege sig igen.
Ha en bra lördag allesammans!

Morron morron!

Fredag morgon och ingen sovmorgon här inte, även fast jag inte börjar jobba förrän 14.30. Men vill busarna upp så är de ju bara till att bita ihop och gå upp. Undra när de börjar sova längre än till absolut senast 7?
Aja innan man vet ordet av så får man väl dra upp dem ur sängen stället.
Idag börjar jag ju som sagt inte förrän 14.30 och innan dess funderar jag på om jag ska ta och åka bort till Chili och kolla, de har ju utförsäljning där och de är ju alltid kul om man kan fynda lite!
Annars så blir de väl inte så mycket gjort inan de är dags att jobba. Och efter jobbet sen så är de dags för julbord ute på Heagård. Ska bli himla kul

En av sakerna jag gjorde på pysselkvällen med jobbet i onsdags.


Underbara små killar!


Om man inte får klättra upp till datorn på stolen får man val ta något annat att klättra på..


Där vet jag var han är iallafall, min lilla tok!


Och om Kevin gör något så måste ju Lucas göra samma sak och likadant om Lucas gör något så ska Kevin göra som honom.


Så kan man ju också titta på tv och äta päron!


Mys vid tvn


Fick tag i en burk med lera..


Och då blir man så här söt!!


Lite middags vila



Ledig dag

Idag är jag ledig och har varit uppe sedan 6.30, Lucas kom in till mig då och Kevin vaknade och fick syn på Lucas och då kan man ju bara inte sova..  Så de var ju bara till att gå upp och gå på toa med Lucas, ge Kevin en macka och juice och ge Lucas hans droppar och såklart ta mina egna.
Och nu har de ätit båda två och Lucas kollar på barnkanalen och Kevin är i rummet och tittar på Nicke och leker med Lego.
Jaag får väl också ta och äta lite snart och ta en dusch så vi kan åka och handla lite, de är ju lite tomt i kylen så de är väl dags att fylla på där. Sen får jag väl ta tag i tvätthögen som väntar på att bli vikt med.. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske rota fram julsakerna och sätta fram dem för nu är de ju snart första advent och i morgon är de bara en månad kvar till julafton.

Underbart med mossa!!

Lite bilder från jobbet, måste säga att florist är ett riktigt roligt jobb!
Speciellt när man får göra massa roliga saker.





Lite piff i badrummet

Före:

Efter:

Älskar dig Rasmus!


Du är den bästa som finns!!

Mina små busar


Bustrollet nr 1 äter plättar hos gammelmormor.


Men varför ska man sitta ner när man kan ställs sig upp och klättra?


Min duktiga lilla hantvekrare!


Undra vad han ska bli nrä han blir stor?


Kladdigt och gott med macka och yoggi!


Vecka 47

Måndag
Jobba 10-19.15

Tisdag
-

Onsdag
Pysselkväll på jobbet

Torsdag
Jobba 14.30-19.15

Fredag
Jobba 14.30-19.15
Julbord med jobbet

Lördag
-

Söndag
1:a advent
Ge-kås?



De gick fort!

Veckan som va nu har ju bara rusat förbi tycker jag..
Men allt har flytit på som vanligt med jobb, dagis och de vanliga. Och i torsdags när jag var ledig passade jag på att byta gardinerna till julgardiner så man slipper att ha allt på en gång. Så nästa vekca blir de till att ta fram resten så vi är redo för första advent, åhh vad jag längtar nu!! Ska blir så roligt och på onsdag ska vi ha pysselkväll på jobbet. Julen är nog den rolgtaste tiden på hela året tror jag minsann! Fast den bästa årstiden är ändå våren. Men nu ser jag fram emot julen iallafall och de är ju bara så roligt att jobba nu när man får göra så mycket roligt!



Bommulsbröllop



Tänk att de redan har gått 1 helt år sedan vi överaskade alla i kyrkan.


♥Älskar dig Rasmus♥

Vecka 46

Måndag
Jobba 10-19.15

Tisdag
Jobba 9.30-14.45

Onsdag
Träffa Madde och Liam

Torsdag
-

Fredag
Jobba 9.30-14.45

Lördag
Jobba 8.30-16

Söndag
Jobba 10-.30-17.15


Underbar helg!

I lördags började vår dag som vanligt vid 6 tiden och efter lite duschning, påklädning och packande av de sista så åkte vi ut till tönnersjö för att äta lite frukost och lämna a våra bustroll.
Sen åkte vi hem till svärmor och ställde bilen och så körde hon oss till tåget.
Tåget va proppfullt och vi hade inga plastbiljetter men tillslut hittade vi plats och vi fick sitta kvar hela resan som tur var.
När vi kom fram gick vi bort till hotellet och lämnade av väskorna och sedan gick vi i lite affärer. När vi fick checka in sen så lämnade vi väskorna och sedan gick vi ut på stan igen för att se om vi kunde hitta någon restaurang men de fanns inte en enda som vi hittade som hade vanlig fläskfilé. Så de fick bli Harrys där de iaf hade fläskfilé så vi bokade bord där sen gick vi tillbaka till hotellet och bytte om för att gå ner till spaet.
När vi kom dit fick vi först ett fotbad och te när de var färdigt så fick vi bodyscrub och efter de en snabbdusch innan de var dags för ett varmt bad med massagestrålar och ansiktsrengörning och ansiktsmask, när vi badat färdigt var de dags för massagen och de var helt underbart! Efter massagen sen så avslutades behandlingen med händerna skulle få sig en kur dem med. De var någon scrub där med och sen parffinbad, jätte skönt men tyvärr så hjälpte de inte mycket på mina torra händer.. De va en helt underbar behandling som jag verkligen kan rekommendera!
När vi va färdig där gjorde vi oss iordning för att sedan bege oss till Harrys och äta. De va god mat men de va lite lite tycker jag, lite till hade inte skadat. Sen tog vi lite efterrätt också, jag tog marrängswiss och Rasmus tog vaniljglass med jordgubbar. Riktigt gott.
När vi va färdig ätna och hade suttit där ett tag och bara haft de lugnt och skönt så tog vi färjan över till Danmark men där var ju inte en enda människa ut så vi åkte tillbaka igen och gick till hotellbaren där de hade en pianist som spelade. En riktigt underbar dag hade vi!
Och stort tack till mamma och pappa som passade våra bustroll så vi kunde åka iväg!

Längtar till imorgon!

Så här ska jag och Rasmus fira vår 1-årsdag!

Spa Weekend-Ka (Eld)
Del i dubbelrum inkl. stor frukostbuffé samt lån av yukata. Den lyxigaste behandlingen för två! En 85 minuters behandling som inleds med fotbad samt djuprengörande och cirkulationsökande exfoliering. Därefter badar ni tillsammans i vårt härliga bad med olika sorters vattenmassage där ni också njuter av ansiktsrengöring och avslappnande ansiktsmask. Som avslutning får ni underbar massage och dessutom ett välgörande parafinbad för mjuka sköna händer.

God morgon, god morgon!

Idag är jag ledig precis som igår, men igåg var dagis stängt och både jag och Rasmus va hemma. De är ju inte ofta som vi är hemma hela familjen tillsammans så de va himla mysigt.
Vi va i stan en runda och de blev lite shopping. En klänning, jacka och ny almenacka till mig och till Rasmus blev de byxor, jacka och handskar. Och klänningen och jackan fick jag av min underbara man! Tusen tack älskling, du är bäst!
När vi kom hem sen blev de lite bus innan jag och Lucas åkte iväg och handlade lite på grens och sen när vi kom hem gick Rasmus bort till Nicklas för att se hur han hade fått de nu när han hade fått dit alla möblerna. Sen blev de en lugn kväll framför tvn.
Och idag är jag ju som sagt ledig så vi får väl se vad vi ska hitta på idag. Antagligen ska vi träffa Ida och Lukas efter att han har varit på dagis. De va ju himla längesedan vi träffades nu så de ska bli himla roligt.


Vecka 45

Måndag 8/11
Jobba 9.30-19.15

Tisdag 9/11
Dagis stängt

Onsdag 10/11
Träffa Ida och Lukas

Torsdag 11/11
Jobba 14.30- ca 21

Fredag 12/11
Jobab 8-17

Lördag 13/11
Åka till Helsingborg
Lucas och Kevin sova hos mamma och pappa

Söndag 14/11
♥1-årig bröllopsdag♥


Ledig lördag

Denna lördagen har bestått av lite av varje. Under förmiddagen va vi bara hemma och sen efter middagen tog jag busarna och åkte iväg till flygstaden för att köpa skor till mig. Lucas va helt hopplös och skulle vara på allt och lyssnade inte på ett ord som jag sa. Han har alltid varit så snäll innan när man har varit iväg och handlat med honom men nu den senaste tiden så har han börjat att trilskas en del.. Inte bra, inte bra. Men varför ska inte han vara som alla andra ungar för? Han förstår än så länge iallafall när jag säger att vi inte ska ha leksaker eller godis och de är himla skönt! Hoppas bara att de håller i sig. Han kan säga att han vill ha men om jag då säger att vi inte ska köpa de idag så säger han bara " nannan dag mamma" Och om de är godis så säger han "godis feda mamma". Hoppas verklign att de fortsätter så och att han kan lära sin bror de med.
Tisslsut så fick ajg med mig två par skor hem iallafall, ett par låga stövlar utan klack och ett par gympaskor. Sen gick vi bort till ÖB och kollade och där hittade jag lådor som man kan skjuta in under sängen så de blev de 2 stycken av. När vi kom hem sen så plockade vi i allt lego i ena lådan och alla böckerna i andra lådan. Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att äta lite taccos och sen lekte Lucas och Elvira ovaligt bra idag och Kevin va en riktig buse som vanligt och klättrade och va överallt!
Nu har vi precis kommit hem och de sover gott i sina sängar. Rasmus kom hem och hjälpte mig att få in dem eftersom de är lite bökigt att ta in två sovande små busar själv. Och nu har han gått tillbaka till Nicklas igen eftersom han hjälper honom i hans nya lägenhet med att måla om och flytta dit saker.
Så jag vet inte när han kommer hem men jag tror att jag ska ta och läsa i en av min nya böcker som kom med posten igår som vi hade beställt. Jag fick ju tips från Lina om en bra sida att beställa böcker ifrån så de tackar jag verkligen för!

Hoppas att alla frå en bra lördags kväll!!


Snart så..

Åhh vad jag längtar tills de är dags att göra julfint! Man blir så sugen när man ser allt fint på jobbet. Egentligen borde man bli trött på julen eftersom vi har haft de framme ett tag men jag längtar jätte mycket till de är dags.
Men  nu är de ju inte långt kvar, de är ju bara 3 veckor kvar till första advent och de ska bli så mysigt!

Fredag idag och snart helg!

Ja idag är de ju fredag och jag jobbar 12-19.15 sen blir de en runda till gymmet efter jobbet och sen är de helg! Jag är ledig hela helgen och de ska bli underbart, de är ju inte så ofta de händer så de är bara till att passa på att njuta. Nästa helg är jag också ledig och då ska jag och Rasmus iväg.. Längtar jätte mycket!!

Måndag

Denna dagen gick rätt snabbt fram till 3 ungefär sen gick de sakta sakta framåt.. Men men så kan de ju vara ibland.
De va rätt mycket folk på jobbet idag och efter jobbet åkte jag till gymmet. Kännde itne alls roligt idag, inte en aning om varför men idag va ingen rolig dag att träna. Hoppas att de blir bättre nästa gång!
Nähä nu tror jag att jag ska ta och sova lite kanske? De är ju en dag imorgon också!

Natti natti!!

Vecka 44

Måndag 1/11
Pappa 41 år
Jobba 10-19.15

Tisdag 2/11
Jobba 10-14.45

Onsdag 3/11
Jobba 10-17

Torsdag 4/11
Jobba 10-17

Fredag 5/11
Jobba 12-19.15

Lördag 6/11
-

Söndag 7/11
-