Så duktig så!

Min Lucas är så duktig så! Idag va vi ju på babycafet och då hade han ju blöja på sig men han kom och sa till när han behövde kissa så vi gick till toan och han kissade. Senare så kom han igen och ville på toa igen och då gjorde han även nr 2 så han är verkligen duktig. Jag trode ju aldrig att han skulle säga till när han hade blöjan på sig men de gjorde han minsann. Så snart så kanske vi bara har 1 blöjbarn, så stor han har blivit min lilla kille.. Det går alldeles för fort men samtidigt så blir de ju skönt att han slipper dem för jag kan tänka mig att det inte är allt för skönt att springa runt i blöja. 

Efter babycafet så åkte vi till trönninge och va där tills vi skulle hämta Rasmus och sen åkte vi och hämtade vår skrivare som de hade fått hem nu. Så nu har vi äntligen fått vår nya skrivare.

Imorgon ska Lucas till dagis igen och jag och KEvin ska väl bara vara hemma och ta det lugnt.

Ha en trevlig kväll!!


Mina små sötnosar!



Sitter nöjd i Lucas stol.


Busunge nummer 1



Gott och kladdigt med majskrokar.




Alla mina tre älsklingar i badet.



Lucas klättrade upp på skötbordet och tog zinksalvan sen kletade han in hela sig och kom till mig och sa:
-Mamma tiiiin, och va hur nöjd som helst. Sen skulle han visa mig vad han hade gjort.
En liten kille fullproppad med bus är vad han är min lilla Lucas!

Mammas duktiga kille!

Lucas har varit torr i blöjan nu på nätterna i nästan 3 veckor och på morgonen har jag då satt honom på toaletten för att han ska kissa. Men ibland kan man sitt där med honom i 1 timma utan att de händer något och så har de kommit på golvet sen när han har gjort någonting annat istället. Någon gång har han ju lyckats kissa på toaletten men oftast inte. Men så nu igår sa han till på morgonen att han va kissnödig och jag satte honom där och han kissade! han gjorde likadant idag. Så han är så duktig min stora kille!!
Så nu har jag tänkt att när han är hemma ska han inte ha någon blöja alls, så får vi se om han kan bli torr snart kanske. Det känns ju som det är i rätt riktning när han själv säger till att han behöver kissa.


Jobbig natt...

Fy vilken natt de va i natt.. Verkligen inget roligt alls.
Jag gick och la mig vid vid 23 tiden och 10 minuter efter jag lagt mig så vaknar Kevin så jag ger honom lite mat i hopp om att han ska somna om igen men inte då! Han vägrar att sova och jag försöker verkligen med allt men inget hjälper. Så tillslut ger jag upp och sätter igång tvn men de fanns ju inget att titta på mitt inatten. Så efter ett tag så försöker ajg igen med att somna honom men han vill inte alls. Men efter ett himla bra tag så somnar han äntligen vid 10.30 och jag lägger mig. Men 10 minuter efter jag lagt mig så vaknar Lucas. Så jag går in till honom och de brukar bara vara till att ge honom nappen och lägga på täcket så somnar han igen men inte de inte..När jag tror att hasn sover och ska gå därifrån så skriker han efter mig och de är ju bara att vända och gå tillbaka igen. Men jag orkade inte sitta där tills han somnade så han fick ligga i vår säng och där somnade han direkt. Så vid 2 tiden kunde jag äntligen lägga mig igen. Sen vaknade Kevin vid 4 tiden igen och ville ha mat så han fick också komma över till oss. Sen 06.06 vaknar jag till och märker att Rasmu sinte hade gått upp än så då va de ju bara till att sparka upp honom så han inte kom fösent till jobbet. Så jag somnar om igen till Lucas vaknar vid 07.30 eller något sådant och då va de ju bara att gå upp eftersom han skulle till dagis. Så jag gick bort och lämnade honom och sen gick jag och Kevin vidare till affären och köpte lite smör eftersom jag glömde det igår. Sen gick vi hem och ajg lyckades sova ca 30 minuter när Kevin sov. Han sover ju bara 20-30 minuter så man hinner ju knappt stänga ögonen innan man måste vakna igen.
När vi hämtat Lucas på dagis igen så åkte vi till eurostop och jag gick inom jobbet och då fick ajg reda på att 2 av de som jobbar där ska ha barn i juli. De skiljde bara 1 vecka mellan dem så de va ju himla kul.
Sen hittade jag nya vantar till Lucas, nya stövlar och ny tröja med tillhörande byxor.
Sen åkte vi hem och åt lite kvällsmat och Lucas badade. Sen kom RAsmus hem vid 19 tiden och han la Lucas och jag Kevin. Så nu hoppas jag att båda två sover i natt!!!

Nu ska jag bara ta de lugnt och lägga mig tidigt idag.

Natti natti!!

 


Måndag

Idag har vi inte gjort så mycket. På förmiddagen åkte vi och handlade jag och killarna och sen åkte vi hem till mamma och pappa. Åt middag där och tog sedan en promenad så att Lucas kunde sova. Sen fikade vi lite innan de var dags att åka och hämta Rasmus.
Väl hemma så blev det bakning. Det blev småfranska och Alex och Sabina kom hit och åt med oss. Nu ska jag titta på tv och bara ta det lugnt.
Imorgon vet jag inte alls vad jag och Kevin ska hitta på.. Lucas ska ju till dagis men jag får väl ta tag i vår "lilla" tvätthög kanske..

Ha en trevlig kväll!!


Feberfritt, kalas och bad

Nu är mina två små troll feberfria och de har inte fått några vattkoppor. Skönt men samtidigt lite synd för de hade varit skönt om de hade haft de. Men de kommer väl det också.
De hade ingen feber i lördags så vi va hos min moster och firade henne eftersom hon fyller 35. Rasmus skulle följt med men så ringde hans jobbarkompis ooch undrade om han kunde hjälpa honom med en rauter så kunde han köra honom till kalaset sen men de drog ut på tiden eftersom de inte fick det till att fungera.. Så han kom aldrig dit utan ko hem ungeför samtidigt som oss. Sen när små fisarna hade somnat blev det film och godis för våran del.
Idag visste vi inte alls vad vi skulle hitta på men tillslut blev det att vi åkte till badhuset. Så nu har Kevin badat i ett badhus för första gången. Han tyckte att de va jättehärligt att plaska och busa i vattnet. Och Lucas tyckte självklart också att det va jätteroligt och det som va roligast va att åka den stora gula rutschkanan. men sen när vi hade varit där ett tag så blev båda killarna väldigt trötta så vi gick och duschade och sedan åt vi lite innan vi åkte hem. Men vi hann inte mer än att sätta oss i bilen innan båda två sov. Så det va nog jobbigt att bada, men roligt hade de iallafall!
Eftermiddagen sen har vi inte gjort så mycket, Rasmus och Lucas va duktiga och städade lite och sen hae vi bara busat med våra små. Nu sover Kevin och Lucas somnar väl snart hoppas jag, Rasmu sitter innan hos honom nu så snart så sover han väl.
Ikväll blir det väl bara film och sen sova.

Och denna veckan som kommer är sista veckan som jag är hemma själv hela veckorna med killarna. För från 1 februari och fram till sommaren ska Rasmus vara pappaledig måndagar och fredagr. Ska bli himla roligt och förhoppningsvis så kanske jag kan jobba lite också men vi får väl se hur det blir med den biten.. Men jag hoppas iallafalll!

Han en trevlig kväll!!




Två små sjuklingar...

Jag upptäckte igår att Lucas hade feber när han kom hem fårn dagis så han fick panodil och sen busade han vidare. Han sov rätt så bra men pratade lite i sömnen och det brukar han itne göra annars.
Kevin däremot sov inte bra.. Han vaknar ungefär 1 gång i timmen och har gjort det de senaste nätterna, han äter vissa av gångerna och de andra är han bara vaken och hur pigg som helst och ska busa.. 
Sen vaknade Lucas kl6 och skulle inte somna om och Kevin vaknade ju såklart också då. Så vi gick upp och tog tempen på båda killarna men de va bara Lucsa som hade feber inte så hög men ändå så han fick panodil. De va rätt så gnälliga båda två idag förutom när min mamma kom hit en stund för att lämna batteri till febertermometern eftersom de va slut. Men sen när hon hade åkt och Lucas hade sovit så va de väldigt gnälligt igen. Men Lucas lekte med leran ett tag och de tycker han är jätteroligt så de va ju tur att han fick de i julklapp.
Men nu ikväll nrä vi gjorde iordning dem för natten så hade båda två feber.. Mina små stackare!
De har bara feber och är inte förkylda eller någonting sådant så de kan ju vara vattenkoppor som är på g. De hade satt upp en lapp på dagis om att det går där nu och de började i de flesta fallen med feber stog det, så det är val bara till att vänta och se om det kommer några.

Nu ska jag iallafall bara ta det lungt för jag kan tänka mig att det kan bli en rätt så jobbig dag imorgon om båda är sjuka. Men min söta mamma kaske skulle komma hit en sväng och då blir ju Lucas glad! Han blev ju så ledsen när hon hade åkt hem idag.

Ha en bra kväll!!


Besiktning, bula och polisen..

Idag lämnade jag Lucas på dagis vid 9 som vanligt och sen åkte ajg till trönninge för att hämta upp min morfar. Bilen skulle ju besiktigas idag och jag har ju aldrig gjort det innan så de kändes bäst att ha med honom. Men på vägen dit så kör vi förbi sannarpsgymnasiet och då blir vi stoppade av polisen.. Men som tur va så va det bara en vanlig nykterhetskontroll så nu efter 5 år med körkort så har jag fått göra mitt allra första alkotest. Och de visade ju inget naturligtvis men hade de gjort de så hade ajg blivit väldigt förvånad eftersom jag inte har druckigt sedan studenten för 3 år sedan.
Sen efter de så bar det av till besiktningen och naturligtvis så vaknar ju Kevin lagom till vi ska in med bilen och är jättehungrik och skriker som en stucken gris. Men när vi kommit in så fick han lite mat och blev nöjd igen. Tur att man har maten så lätt tillgänglig!
Men när de kollar blien så märker de att ingen av bromsljusen där bak fungerar, bara den där upp på bagageluckan men inte de andra två. Och egentligen så hade jag ju fått en ombesiktning på de men han som kollade bilen är gift med min gammla körledare så han va snäll och sa att om vi kör bort till macken och köper en ny lampa och komemr och visar att den fungerar så skulle jag slippa någon anmärkning. Så det är jag himla glad för! Det va ju verkligen en riktig skitsak att få en anmärkning för, klantigt av oss att inte kolla de innan.. Men men den gick i genom iallafall och sen åkte vi hem till mormor och fikade och åt middag. Och efter det var det dags att hämta hem Lucas så jag och Kevin åkte och hämtade honom och sen hem och gosade och busade.

Senare när Rasmus hade kommit hem och jag stod och gjorde gröt till Kevin så klättrade Lucsa upp på bänken och skulle ta godis tyckte han, men de fick han inte så jag lyfte ner honom. Men så fort jag vände ryggen till igen så snabbt som attan hade han fått dit stolen igen och jag såg i ögonvrån hur han trillade ner från bänken men huvudet rätt ner i golvet. Allt hände så fort så man hann ju inte reagera alls. Så han fick en liten bula i pannan så nu kanske han har lärt sig i någon dag iallafall att man inte ska klättra upp på bänkarna i köket.. Men jag kan slå vad om att han kommer vara där uppe i morgon igen. Han är verkligen en riktig klätterapa han.
Och han har börjat bli en liten elaking också.
När han vill ha uppmärksamhet så slåss han, bits och kastar saker. Han har börjat slå Kevin också men han gör det bara om vi ser det inte annars. Han väntar tills han ser att vi verkligen ser vad han gör. Så iblan kan man bli tokig på honom. Men sen i nästa sekund så gosar han med honom ändå. Men som sagt så tror jag att det är för han vill ha uppmärksamhet.
Ändå tycker jag att man kan ge honom det nu när det går att sysselsätta Kevin på ett helt annat sätt än innan så man vekligen kan ge honom lite mer tid än när han va mindre och skulle äta hela tiden. Men han fyller ju snart 2 så han har kommit in en riktig trotsålder nu och ska testa gränserna precis helatiden. Och då tror jag att det gäller att vara bestämd och visa att det inte är han som bestämmer. Inte alltid det lättaste men annars tror jag att man får tillbaka det igen när han har blivit lite äldre så det är nog lika bra att vara hård från början. 
Men det kanske bara är hemma han är sådan för när man hämtar honom på dagis är han en liten ängel och är så snäll och go så det är nästan så man inte tror att det är samma Lucas ibland.. Men mamma och pappa är ju alltid mamma och pappa och de går ju inte att lyssna på dem!

Oj, oj de blev lite längre än jag hade tänkt mig, hihi.

Men ha en trevlig kväll, nu ska jag ta och lägga mig för jag känner mig inte alls bra ikväll.. Har ont i kroppen men samtidigt så tror jag att jag har fått mjölkstockning så det kan ju vara därför men de får vi väl se imorgon. 

Natti natti!!




Busfabriken och målare

Idag vaknade Lucas vid 6 tiden och såg att det lyste inne på toalettern där Rasmus va och han skulle ju precis gå till bussen då så Lucas blev jätteledsen och väckte Kevin.. Men vi låg kvar ett tag och myste vi tre och sen gick vi upp för att göra oss iordning för att åka till Busfabriken.
Vi kom dit vid 10 och mötte upp Sara och hennes små tjejer Nelly och Alva. Det tog ett tag innan Nelly och Lucas börjad leka med varandra och sen blev de hungriga så då va de lite tjuriga ett tag båda två men sen efter lite mat va de två helt nya barn vi fick.. Så de sprang iväg och lekte och busade och då kom ju elefanten. Den tycker Lucas inte alls om, han är rädd för den samtidigt som den är lite spännande men bara på håll. Så han vinkade iallafall till den de har han inte gjort innan.Men när Elefanten hade försvunnit igen så kunde de busa vidare och Alva och Kevin satt i gåstolarna och lekte. Och sen när de vadags att åka hem så lekte de som bäst, de är ju så typiskt men jag tror att de va nöja båda två efter 3 timmar där. Lucas somnade direkt i bilen och sov 1 timma. Han vaknade inte ens när jag tog ut honom fårn bilen och gick in.
Och när jag va vid vår ingång så va här två målare eftersom de håller på att måla om i trappuppgången och den ena han såg att jag kom och hade både en bilstol och vagnen med Lucas i men tror ni att han höl upp dörren åt mig?? Nähä då inte de inte. utan han bara satt i trappan och glodde. Men jag gick in med Kevin först inna jag tog upp vagnen med Lucas och de erbjöd sig inte att hjälpa till då heller utan istället säger den ena när jag kommer upp att de va ju ett himla konkande. Men varför inte erbjuda sig att hjälpa till då?
han som va här förra veckan va hur snäll som helst men han va lite äldre också, han kan ha varit 45-50 och de som va här idag va nog 25-30. Men han som va här förra veckan han bar upp Kevin när jag gick upp med vagnen utan att ens fråga om jag behövde hjälp och han höll upp dörren när jag gcik ut med vagnen och när jag skulle lämna Lucas på dagis i fredags så så fort jag öppnade dörren så kom han och undrade om jag behövde hjälp. Då blir man glad. Även fast jag inte behövde de just då eftersom ajg hade dubbelvagnen så erbjöd han ju sig iallafall. Men unga killar kanske inte tänker i de banorna om de inte själva har barn , vad vet jag eller så vågade de inte fråga.

Ni ikväll så blev det lite bad för Lucas eftersom han va så himla tjurig så då är det bra med badkar så man kan sysselsätta honom med någonting. För leka på rummet dög inte och inte heller läsa bok eller någonting annat heller. Nu sover de iallafall båda två sedan 19 tiden och snart ska jag titta på familjen annorlunda. Imorgon ska jag besiktiga bilen så jag hoppas att den går igenom utan anmärkning.


Lucas och Nelly

Alva och Kevin

Kevin väldigt koncentrerad

Busunge nummer 1!
 
Kommer man inte upp så får man hitta sina egna lösningar..

Sötnosen
  

Ha en trevlig kväll!!

 


Helgen

Denna helgen har varit rätt så lugn. I fredags så va ju Lucas på dagis och sen efter han hade varit där åkte vi och handlade lite annars va de inte mycket mer som hände den dagen.
På lördagen åt vi middag hemma hos Rasmus mamma och sen på eftermiddagen åkte vi ut till tönnersjö så Lucas fick leka av sig lite med Elvira. Vi va där till kvällen och sen när vi kom hem skulle vi titta på film men naturligtvis så somnade jag efter bara en halvtimma kanske.. Men de är ju inget ovanligt, så Rasmus tycker att det är såå kul att titta på film med mig, haha.
Och idag åkte jag och Kevin hem till mormor och morfar för att byta lampan på bilen som va trasig, ska ju besiktiga bilen på tisdag så de är väl bäst att få den bytad innan dess.
Sen på eftermiddagen kom Jocke och Josse hit och Killarna fick superfina presenter av dem, Tack så mycket!!
Nu ska jag titta på blåsningen iallafall.

Ha en tervlig kväll!!


Äntligen!

Ja idag va det äntligen dags för babycafet igen, de är så himla mysigt där!! Verkligen någonting att se fram emot varje vecka. För de personerna som är där och personalen som är där är verkligen hur goa som helst.

Sen på hemvägen trodde jag att Lucas skulle somna men han somnade inte förrän vi kom hem på parkeringen och det var dags att gå ur bilen.Så när jag tog ut honom och ställde honom på marken så stog han upp och somnade. Så vi skyndade oss in för att han skulle kunna få sova men inte då. Han skulle inte alls sova tyckte han..Så idag har han bara sovit i 2-3 minuter men det har gått förvånansvärt bra iallafall.

Imorgon är det dags för dagis för Lucas del igen. Jag vet inte vad vi ska hitta på jag och Kevin men de visar ju sig imorgon.

Ha en trevlig kväll!!


Mina två älsklingar!


Bvc

Dagen började med att vi tog en promenad bort till dagis för att lämna Lucas och efter det gick jag och Kevin hem igen. Jag gjorde mig iordningn och sedan åkte vi in till stan eftersom Kevin skulle till bvc.
Vi började med vikt och längd.

Längd: 64,3cm
Vikt: 6450g

Sen va det dags för vaccin en spruta i varje ben, stackaren. Han blev ledsen men han glömde det fort och var glad och pratade och skrattade med Malin sen iallafall.
När vi va färdiga på bvc gick vi till gins tricot och jag handlade upp mitt presentkort som jag fick i julklapp.
Sen va de snabbt hem och fixa lite middag innan de va dags att hämta hem Lucas  från dagis.
Under eftermiddagen sen har vi bara busat och myst alla tre tills RAsmus kom hem då det blev mat och bad. Och äntligen vågade Lucas bada!
Så han badade med Rasmus och tyckte att det va jätteroligt. Så himla skönt.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn och sen imorgon så är det äntligen dags för babycafet igen. Ska bli kul kul.

Ha en bra kväll!!


Lite bättre..

Denna natten va lite bätrte än föregående natt. Visst han vaknar ju och äter men han somnade efter varje gång och vissa av gångerna räckte de att han fick nappen. Sen vaknade han vid 6 tiden när Lucas vaknade och såg att det lyste från toaletten där Rasmus va och sen kunde ju inte de somna om igen, men vi låg och gosade alla tre i sägen ett tag iallafall innan vi gick upp.
men Lucas sov också väldigt dåligt när han va i Kevins ålder. men Malin på bvc sa förra gången att de är antagligen för att de händer så mycket runt omkring och nu är han ju mycket mer medveten om allt och att han äter så ofta kan vara för att han blir störd på dagarna när han äter och inte kan äta ordentligt och därför blir det att han småäter istället. Men nu får han ju middag mitt på dagen istället för bröstmjölk så jag hoppas att de är bättre och så har han fått gröt nu på kvällen med så mätt måste han ju vara.

Annars idag har det varit en lugn och skön dag. jag lämnade Lucas på dagis klockan 9 och han skulle springa in utan att säga hejdå idag. Jag som trodde att han skulle bli ledsen när jag lämnade honom eftersom de va ett bra tag sedan han va där nu, men som tur va så gick det superbra!
Sen kom Angelique och hennes Kevin hit en stund och efter de gick vi en runda med dem innan jag skulle hämta Lucas på dagis igen.
Sen har vi inte gjort så mycket mer, bara lagat lite mat. Soppa och scones blev det, supergott!!
Nu är Rasmus i affären med killarna och jag är hemma helt själv. Det är nog första gången sedan Kevin föddes som ajg är hemma själv tror jag.

Imorgon ska jag och Kevin till bvc när Lucsa är på dagis för Kevin ska få 5 månaders vaccin annars blir det bara till att ta det lugnt imorgon.

Ha en trevlig kväll!!


Tröööööt!

De är vad jag är nu..
Min kära lilla minsta son sover ju inte så bra. Han sover bara 1-2 timmar innan han vaknar och ska ha mat och så håller han på hela natten. Sen någon gång mellan 4-5 brukar han vakna och vara vaken i 1-2 timmar innan han somnar igen. Så har han hållt på i ca 2 månader nu och de börjar kännas ordentligt nu. På dagarna har jag itne heller någon möjlighet att sova eftersom han sover ca 30 minuter per tillfälle och de är ju inte ens lönt att bara försöka sova då eftersom man bara blir ännu tröttare då. Och Rasmus kan ju inte ta honom på nätterna heller eftersom de är jag som ha maten.. Men de blir nog bra tillslut, Lucas sover ju hela nätterna nu och har gjort de sedan han va 11 månader så Kevin ska väl göra de någon gång han med..

Och att jag är extra trött idag tror jag beror på att Kevin vaknade vid 5 och sen vid 6 väckte han Lucas eftersom han låg och gjorde sina väldigt höga glädjetjut..
Man blir ju så förbannad när han gör så men sen så fort man tittar på honom så gör han ju världens leende och man smälter ju som smör i solskenet. De går ju bara inte att vara arg då!

Nu ska jag ta och titta på familjen annorlunda och sen ska jag sova!!!

God natt!


Fredagsmys

Men helt för mig själv..
Barnen sover, Kevin somnade vid 19 och Lucas vid 19.30 och Rasmu sär hos en kompis. Så här sitter jag i de tysta och bara njuter. Får bara hoppas att båda barnen verkligen sover och inte vaknar och krånglar som de brukar göra när jag är hemma själv. Men läggningen gick hur smidigt som helst så de va ju super skönt. Det brukar ju nämligen inte duga när jag ska lägga Lucas utan de ska vara pappa.. Visst de tog lite längre tid än vad de hade gjort om det varit Rasmus som hade lagt honom men jag tycker att de gick kanon ändå!
Så anart ska jag ta och titta på Let´s dance.

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Mamma och Elvira va här en sväng under eftermiddagen så det blev en kallpromenad bort till affären och införskaffa lite fika och så busade Elvira och Lucas.

Nää nu börjar let´s dance så nu ska jag va onyttig och dricka läsk och äta godis, gott gott!

Ha en mysig kväll ni också!!


Lugnt och tyst

Mamma har precis varit här och hämtat Lucas och Kevin sover. Så nu har jag några tysta minuter för mig själv. Det tillhör ju inte vanligheterna direkt så de gäller att passa på att njuta de få ögonblicken som ges!
Och naturligtvis så vaknar han nu bara för det..
Så de är väl bäst att jag tar upp honom och busar lite med honom nu.

Ha en bra dag!!


Vilken dag...

Denna dagen började ju inte så bra kan jag inte påstå..
De va sura miner från alla håll och kanter här idag. Men fram mot middagstid så blev det bättre och eftermiddagen belv mysig trotsallt.
När Lucas hade sovit så gick vi ut en stund till pulkabacken och sedan bort till affären. Väl hemma igen så blev det fika med bland annat varm o´boy. Sen har vi bara tagit det lugnt och busat med våra små killar.
Nu sover Lucas men Kevin däremot vägrar att sova och ligger i sin säng och gör en masas höga ljud, allt för att väcka bror sin kan jag tänka mig..

Imorgon ska mamma passa Lucas undertiden som jag och Rasmus ska till banken annars är det inte så mycket som händer imorgon.
Nu ska jag ta och titta lite på tv om det finns något att titta på förståss..

Ha en trevlig kväll!!!


Tillbaka till vardagen

Då har Rasmus börjat jobba igen då.. Tråkigt men samtidigt så är det skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna igen och få lite ordning på de små pojkarna.
De har ju blivit lite sisådär med sömnen nu under jul och nyårshelgerna. Tror mycket att det är därför som Kevin har sovit så himla oroligt. Men nu ska de bli ändring på det!
i och för sig så är det ju en röd dag nu på onsdag och då är Rasmus ledig men sen nästa vecka är allt som vanligt igen och Lucas ska börja på dagis efter jullovet.

Men sen från Februari så ska Rasmus vara pappaledig på måndagar och fredarar och om det fungerar med Kevins mat så ska jag säga till min chef på blomsterlandet att jag gärna kommer tillbaka och jobbar igen. Och sen i slutet av Mars så kommer Rasmus antagligen vara hemma på heltid och jag ska då jobba fram till slutet av sommaren som det ser ut nu. Men de kan ju såklart ändras. Får väl se hur de komemr att bli, jag både vill och inte vill börja jobba igen. Men jag komemr ju antagligen inte jobba heltid ändå så då kommer jag ju iallafall att vara hemma rätt så mycket med mina små trollungar. Men som sagt vi får se hur det blir det är ju inget som är bestämt..

Ha en trevlig kväll!!  


Ett nytt år

Nu är 2009 över och de har ju hänt en hel del under året.
Lucas fyllde ju 1 år, Kevin föddes och vi gifte oss. Och såklart en massa massa annat.
Undra vad detta nya året har att bjuda på?
Det blir ju svårt att slå 2009 måste jag ju säga..
Men de finns två saker som jag hoppas kommer hända under detta året och det är att jag får ett fast jobb och att vi hittar ett hus. De är minat två mål med 2010 och jag hoppas verkligen att de slår in, de hade varit så himla underbart.
Ett hus är ju något jag verkligen drömmer om, tänk bara så underbart att låta Lucas och Kevin springa runt i vår egna trädgård och att man kan göra precis som man själv vill utan att vara rädd för att göra för många hål iväggen eller att ha grannarna vägg i vägg och under oss eller kunna parkera bilen pracis intill huset och inte behöva gå hur långt som helst med både barn och tunga matkassar.
Så ett hus står verkligen högst upp på min önskelista!

Hoppas att detta nya året blir precis lika underbart som 2009 var!!


Nyårsafton

Igår va de ju nyårsafton och det belv en väldigt lugn och mysig kväll.
När Lucas vaknade efter att ha sovit efter maten så packade vi ihop oss och åkte iväg till mamma och pappa.
Lucas och Elvira lekte hela kvällen och de hade nog rätt så roligt. Och konstigt nog så va Lucas väldigt snäll och lugn för att vara så trött som han va.
Han va med ute och tittade på raketerna men han tyckte nog att de smällde lite för högt även fast han hade hörselskydd på sig. Han tyckte att det va spännande men samtidigt så va han lite rädd för dem men de kan ju berott på att han va så trött också.
När vi hade smällt raketerna och packat ihop allt så somnade Lucas innan jag hade hunnit spänna fast honom i bilstolen så han va supertrött min lilla kille.

Det blev iallafall en lyckad nyårskväll, hoppas att ni andra också hade det!!