Vad gör jag för fel?

Varför ska de alltid hålla på att krångla när jag ska lägga dem? För Rasmus tar de 5 minuter att få båda att sova och idag har jag hållit på sedan 19 och Kevin är fortfarande vaken..
Kevin somnade som vanligen vid 19 och sedan tog de 45 minuter att få Lucas att sova och då gick jag och satte mig här vid datorn och 2 minuter senare så vaknar Kevin och är en liten piggelin. Han är fortfarande vaken och jätte trött men ska inte sova. Han ska inte sitta på golvet och han ska inte vara i famnen..
Undra vad jag gör för fel eftersom de aldrig gör så mot Rasmus?!
Så här glad va han 20.40..
Lilla fisungen..

Förvånansvärt bra!

Nu har Lucas varit utan napp sedan i söndag och de fungerar faktiskt riktigt bra. Visst frågat han efter den ibland men de verkar ändå som att han har accepterat att han inte får den mer.
Så nu eftersom han är så duktigt så tänkte vi att han skulle få en brandbil som han ville ha eller om de blir en helikopter, vi får se men något ska han få iallafall.
Och de känns riktigt bra att de har varit så smidigt som de har varit så jag är så stolt över honom, min stora älskling!!

Slut med nappen nu!

Nu ska Lucas sluta med nappen på riktigt. Han är väl inte riktigt med på de men nu får han inte ha den mer för hans tänders skull.
Igår gick somnandet smärtfritt för han somnade i bilen men idag blir de nog lite värre. Men de är bara till att kämpa på.
Hoppas att de går relativt fort iallafall.


Vecka 30

Måndag 26/7
Jobba 8-17
Handla

Tisdag 27/7
Jobba 9-14.45

Onsdag 28/7
Eventuellt Ullared

Torsdag 29/7
Jobba 8-17

Fredag 30/7
Jobba 8-17

Lördag 31/7
Ledig!

Söndag 1/8
Ledig!


Ängelholms hembyggdspark

Idag har jag varit ledig så vi passade på att åka en runda till Ängelholms hembyggdspark.
De va härligt väder och busarna älskade de.


Jag och mina små älsklingar.

Man bara måste ju titta på gräsklipparen!

Min stora Älskling♥

Kevin blev överlycklig över att få gå!

Mina underbara små busar♥

Lucas

Klätterapan, han klarade hela vägen själv. Så duktig så!

Och åka rutschkana va super roligt!

Gung gung med pappa.

Busen nr 1. Gott gott med sand..

Elvira och Lucas.

Lucas

Lucas

Kevin klappar getbebisen.

Och Lucas klappar också.

En underbar dag!!


Vecka 29

Måndag 19/7
Jobba 8-17

Tisdag 20/7
Jobba 12-19.15
Handla
Träna

Onsdag 21/7
Ledig

Torsdag 22/7
Jobba 8-16
Träna

Fredag 23/7
Jobba 9.30-19.15

Lördag 24/7
9-17.15

Söndag 25/7
Jobba 10.30-17.15


Mycket senaste veckan..

Förra veckan hade vi fullt upp så jag har inte hunnit med någonting tycker ajg och allraminst att skriva här.
Mesta tiden gick ju åt till att jobba och när jag va ledig i onsdags så va jag och Lucas hos Ida och klippte oss och sen åkte vi hem till mamma och badade i tåstarp.
Sen va de jobb igen och på fredagen va jag ledig eftersom jag bytade tid med Lina så jag jobbar hennes fredag denan veckan istället. Så då när jag va ledig va hela familjen och badade på Östrastranden med Ida och Lukas.
Sen va de jobb i helgen igen och så va den veckan slut.
På kvällarna har jga varit helt slut och då har jag och Rasmus tittat på Dexter som han har lurat mig att börja kolla på. Så nu är jag ju fast där för de är ju sååå spännande!

Idag va de jobb igen och de va lite kaos eftersom de flesta har semester och de va sjukdommar.
Nu ikväll så är Rasmus och spelar volleyboll och Kevin somnade i vanlig tid vid 19 men Lucas vägrade ju att somna och de resulterade i att han väckte Kevin. Så nu är båda hur pigga som helst och lär inte somna på ett bra tag. Men de är ju bara för de är jag som ska somna dem. Jag duger ju inte åt Lucas vid läggdags utan de ska vara pappa...
Jag som såg fram emot en lugn kväll men så blev de inte riktigt...

Får väl se när de har tänkt att de ska sova..

Åh jag glömde ju att jag och Rasmus firade 7 år i torsdags och 4 år förlovning i onsdags.
Så i torsdags så hade Rasmus lagat mat till jag kom hem och busarna hade han skickat hem till mamma och pappa. Och innan vi hämtade hem dem så blev de en runda minigolf som vi inte behöver prata om hur den slutade..

Trevlig kväll!!



Bättre sent än aldrig..




Vecka 28

Måndag 12/7
Jobba 8-17
Träna

Tisdagt 13/7
Jobba 8-14

Onsdag 14/7
Klippa mig och Lucas
Träna
♥ Förlovade i 4 år ♥

Torsdag 15/7
Jobba 8-17
♥ Varit tillsammans i 7 år ♥

Fredag 16/7
Jobba 8-17
Träna
Kevin 11 månader

Lördag 17/7
Jobba 9-17.15

Söndag 18/7
Jobba 10.30-17.15
1 månad kvar till Kevin börjar inskolning på dagis

Varmt

Idag är de varmt, varmt, varmt. Men vad ska man hitta på idag då?
Jag känner inte direkt för att åka till stranden men vad finns de annars att göra?
Hmmm, åka ut till tönnersjö kanske?
Vi får väl se hur de blir idag..

En härlig dag

Idag har vi varit i Tönnersjä hela dagen och firat min mamma som hade öppet hus.
Lucas och Elvira har lekt med vatten ute i värmen hela dagen och Kevin har varit med emellanåt han med.
Nu sover de så gott och jag och Rasmus ska ta och titta på en film innan de är dags att sova.

Natti natti!!

En heldag för oss själva

Igår lämnade vi av Lucas och Kevin hos min mormor och morfar för att sedan ta tåget upp till Göteborg och gå på Liseberg. Vi kom fram till göteborg vid 10.30 och tog spårvagnen till Liseberg då.
När vi kom fram va där super mycket folk och massa barn och ungdommar i träningskläder så vi trode ju att vi lyckats pricka in Gothia cup men de va de inte som tur va utan de va någon Partille cup istället.
Men de va inte så mycket folk där ändå, den längsta kön va till balder och dit va de 20 minuter så de va ju inte alls farligt och värdet hade vi ju tur med också. De blåste lite kallt ibland men annars så va de solsken och varmt.
Vi åkte lite karuseller och åt lite mat och tog en glass sen vid 16 tiden var vi nöjda så vi gick bort till Nordstan för att kollade lite eftersom tåget hem inte skulle gå förrän 19.27.
De hade ju massa rea men jag hittade naturligtvis inget alls, varken till mig själv eller till busarna.
När vi hade kollat lite i butikerna hittade vi en resturant som vi åt på och för min del blev det fläskfile, klyftpotatis och bearnaessås och Rasmus åt biff med pommes och bearnaessås. Riktigt gott var de.
Sen hade vi lite tid till på oss innan tåget skulle gå så vi gick ett varv till och sedan åkte vi hem.
Så vi hade verkligen en mysig dag bara vi två, de är ju inte så ofta de häänder direkt. Jag kommer inte ens ihåg när vi gjorde något bara vi två sist.
Vi va ju själva på påskaftonskvällen men då va vi ju på fest så de va ju ändå inte bara vi.
Men man saknade ändå Lucas och Kevin när man såg alla andra barn som var där men de sov så gott när vi kom för att hämta dem på kvällen och de vaknade inte när vi tog ut dem till bilen eller när vi bar in dem och la dem i sina sängar.

♥Jag är så glad för att jag har världens underbaraste man och barn, ni är mitt allt!♥

Stort grattis

till min underbara mamma som fyller 40 år idag!!

Mycket idag

Idag har de verkligen varit mycket.
Jag vaknade i morse av att Lucas sa väldigt högt "Hej Tin" och va super glad så då va de ju bara att inse att ingen av dem skulle somna om igen. Så denna dagen började vid 05.54.. Undra när de ska inse att man ska sova längre?
Men efter vi gått upp så åkte jag iväg och tränade sen hem och ducsha och iväg igen hela familjen för att handla lite, eller ja de blev en del.. Sen åt vi även lite mat där innan vi åkte hem för ingen av oss orkade laga mat.
Väl hemma va de bara till att packa upp allt och sedan göra oss iordning för att åka in till stan.
Kevin hade ju tid för 10 månaderskontroll på bvc eftersom han va sjuk sist så de blev lite uppskjutet och han följer sin egen kurva perfekt. Han väger nu 8470g och är 71,1cm lång och huvudomfånget är 45,,7cm.
Efter bvc så va de dags för min del att gå till tanläkaren och jag va väldigt orolig att jag skulle ha massa hål eftersom jag inte har kunnat röntga mina tänder på 3 år efterdom jag har varit gravid de gångerna jag varit där och med tanle på att ajg spydde så mycket båda gångerna. Men allt såg perfekt ut så de va himal skönt.
Sen gick vi bort till tågstationen och beställde tågbiljetter till mig och Rasmus eftersom vi ska åka till Göteborg och liseberg bara vi två på fredag. Tror de är första gången vi gör något själva sedan vi fick Kevin så de ska bli himla mysigt.
Nrä vi fått våra biljetter så gick vi till lekplasten vid stationen och sedan träffade vi Jcoke och Josse på Östrastranden och åt lite pizza innan vi åkte hem till dem. Himla mysig kväll och nu sove båda killarna och jag funderar på om jag ska ta och nana lite med.

Förresten nrä vi va på Grens och handlade så va där en väldigt stor man som gick förbi oss när vi satt och åt för ahn skulle in på toaletten och eftersom han va så stor så vaggade han fram och då sitter Lucas och sägar gung, gung och tittar på den stora mannen. Min lilla busunge...

Natti natti!!

Vecka 27

Måndag 5/7
Jobba 9.30-19.15

Tisdag 6/7
Träna
Handla
Bvc 14.30
Tandlkaren 15.10

Onsdag 7/7
Mamma 40 år

Torsdag 8/7
Jobba 14.30-19.15
Träna

Fredag 9/7
-

Lördag 10/7
Fira Mamma

Söndag 11/7
-


Ingen mer napp?

Idag när Lucsa skulle sova såg jag att han hade bitit hål i sin napp. Och då fick han ju inte ha den mer så Rasmus frågade om han skulle klippa sönder den och de ville han. Eller först tvekade han lite men de är ju väldigt roligt att ha saxen och klippa med den. Så han kliptte sönder sin napp. Sen när ahn skulle lägga sig så vill ehan ju ha sin "döna mapp" (gröna napp). För de är ju bara den som duger och vi har inga fler sådana. Den finns nog inte ens att beställa länge den färgen så de finns inte så mycket att göra.
Men tillslut så somnade han iallafall så vi får väl se hur de går. Vi har ju andra nappar men jag tänkte inte ta fram dem om de inte är absolut nödvändigt. De gick ju ändå rätt så smärtfritt att somna honom ikvälls så de är väl bara att fortsätta och se hur de går. Förhoppningsvis går de bra. Får väl se hur de går i natt om han vakanar bara, de kan ju bli lite värre då men de är nog jobbigt även om han skulle vara äldre när han slutar med nappen för de är ju en vanesak att ha den i munnen och de är ju faktist rätt svårt att sluta med något så de är bara till att kämpa. Han ar ju haft den i hela sitt liv så de är ju en trygghet för honom. Men han har ju fortfarande kvar sin älskade snutte och den kan han få har hur mcyket han vill om han så ska ha den när han är vuxen så ska han få ha de i så fall.


...

Usch de känns som jag inte har tid att skriva här längre.. Så tråkigt, men men snart kanske jag kommer in i de igen.
De blir ju inte riktigt samma sak när man jobbar som när man går hemma.. Känns nästan som jag inte hinner med någonting nu för tiden. Men de blir väl bra det med någon gång.. Denna veckan har ju våra små pojkar haft feber till och från. Kevin hade ju först och sen fick Lucas en kväll men dagen efter var den borta och kom tillbaka sen dagen efter de och han har aldrig haft så hög feber som han hade nu igår. Han hade 41.0 stackaren och så var de ju supervarmt ute och de gjorde ju inte saken bättre. Men idag hade han ingen feber så jag vet inte vad de kan ha varit. Men jag hoppas att den inte kommer tillbaka till i morgon för vi har lovat Lucas att åka till stranden då, hoppas bara att vädret tillåter de!
Vad har hänt mer denna veckan då? Jag har fortsatt med min träning och de känns verkligen super härligt att träna. Så jag råder alla som står i valet och kvalet till att börja träna eller inte, gör de! Visst de tar emot att gå dit men sen är de ju så skönt och man blir ju mycket piggare och man orkar så mycket mer och de är ju verkligen värt att ta sig den tiden måste jag säga. Och mer då? Jo just de jag har ju slipat, och vitlutat Lucas säng. Den var i furu med vanlig tråkig lack så jag ville förnya den lite och jag är himla nöjd. Jag har dcok inte fått hem den från mamma och pappa än eftersom jag inte hann med att lacka den sista gången men i morgon får jag nog med mig den hem. De är bra när man har en pappa som är golvläggare så han har sådana grejer och maskiner hemma. Och de lilla gör ju så stor skillnad. Ska ta och lägga ut en bild på den sedan när den är färdig. Men nu ska jag bara hitta en säng till Kevin med men de får vi ta lite senare. Han är ju inte så tidig som Lucas var så han kan inte klättra i och ur sängen själv. De kunde ju klätterapa nr 1 så han har ju haft sin växasäng sedan han var 11 månader. Men vi får väl se när vi kan byta till Kevin.
Nu är de iallafall dags att sova. Och så hoppas vi på fint väder i morgon!!

Natti natti!!