Ett barn..

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma

Ett barn som får stryk lär sig slåss

Ett barn somhånas lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete

Men ett barn som får uppmuntran lär sig förtroende

Ett barn som möts med tolerans lär sig tålamod

Ett barn som får beröm lär sig uppsklatta

Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa

Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet

Ettbarn som får uppleva trygghet lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat lär sig att känna kärlek i vä

Nu e de bara några timmar kvar!

Ja äntligen e de tisdag och imon får vi nycklen! Ska bli så kul. Så imon ska vi börja med tapetsering och målning och förhoppningsvis behöver vi inte göra allt för mycket underarbete. Och målet e ju att vi ska flytta in till helgen men de blir säkert inte så.. Vi får väl se hur mycket som behövs göras.

Idag har varit en ganska fullspäckad dag.. Kl 10.30 va de ju babymassage och efter de åkte vi till eurostop för jag skulle prata med min chef om tider i jul men han va inte där så jag ska göra ett nytt försök imon. Ja måste ju veta de nu annars kanske jag inte kan jobba eftersom Rasmus måste ta ledigt från jobbet.. Efter vi varit där gick vi till Mc´Donalds och åt sen köpte jag en åkpåse till Lucas efter de åkte vi hem. Va hemma i 1½ timma sen va de dax att åka till ungmammagruppen för sista gången. Men man kanske kan få vara med där igen nån gång, vem vet..  När vi varit där åkte vi hem och jag tyckte Lucas kändes varm, så vi tog tempen. Han hade 38,4, stackarn.. Men jag tror att de e tanden som gör de. Han håller ju på att få sin andra tand nu ju. Stora killen.
Nu sover han och Rasmus ska titta på fotboll ikväll så de får väl bli att jag sitter vid datorn och sen lägga mig tidigt kanske..

Natti natt!

Äntligen snart klart!

Nu har mamma åkt hem.. Vi har varit riktigt duktiga nu! Har packat de mesta och tagigt ner takfläkten, bokhyllan och min spegelvägg.. Men jag får väl klara mig ändå..För nu e de ju inte långt kvar bara i morgon och tisdag sen är lägenheten våran! Längtar som bara den.
Nu ska vi bara ta de lungt resten av dagen så blir de nya tag på onsdag, sen e de ju full fart till allt är flyttat och färdigt. Hoppas att Lucas e snäll och kan leka lite själv så man kan få någonting gjort. Men han brukar ju vara de så hoppas att de håller i sig!

Hej svejs

Idag va vi i Tönnersjö.

Idag har vi varit hos mamma och pappa i tönnersjö. Åt middag där och min farbror, hans fru och deras ena dotter va oxå där. Vi hade de trevligt. Åt mat, pratade och fikade. Rasmus va inte med för han va trött så han va hemma och tittade på tv och satt vid datorn. Men imon kommer ju mamma hit och hjälper oss med de sista inför flytten. Så vi ska skruva isär bokhyllan, ta ner spegelväggen och takfläkten. Ska bli skönt att få allt färdigt så de bara är att flytta allt när de e färdig tapetserat. Åhh vad jag längtar till onsdag när vi ska hämta nycklen..
Hää nu ska jag väl ta och titta lite på tv eller nåt, sen ska jag gå och lägga mig tidigt i dag. Är väldigt trött.

Natti natti.

Fredag..

Idag har varit en ganska lugn dag. Har varit och handlat med mormor och sen åkte vi hem till henne och åt middag. Efter maten gick vi ut en runda så Lucas skulle somna och då träffade jag en gammal klass kompis som jag har träffat en gång sedan vi tog studenten. Lite synd, vi har ändå kännt varandra sedan vi gick i dagis.. Saknar faktist henne..
När vi kom tillbax igen tog vi lite fika och sedan va de dags att åka hem till Rasmus. När vi kom hem tog jag en dusch och snart ska Rasmus mamma komma hit en stund.
Imon ska vi hem till mamma och pappa, ska bli mysigt. Sen e de bara att packa de sista på söndag för då ska mamma komma hit och hjälpa till med den lilla gangstern ; )  Han e ju övrallt och ingenstans... Men han e ju så otroligt go och jag älskar honom över allt på denna jord!

Fullspäckad dag..

Idag vaknade Lucas kl fem och skulle absolut inte somna om.. Jag försökte i en timma men han ville inte så vid sex tiden väckte jag Rasmus och frågade om inte han kunde ta honom eftersom han kunde sova när jag och Lucas hade åkt hemmifrån. Så Rasmus tog honom och jag fick sova till 7.45 sen va jag tvungen att gå upp och duscha. När jag kom upp sov Lucas och Rasmus sa att jag va tvungen att kolla vad Lucas hade hittat på. Han hade klättrat upp och lagt sig i korgen som finns under vagnen!! En riktig liten buse. Snart hittar man väl honom på köksbordet..
Sen gick jag och duschde och gjorde mig i ordning för att sedan åka in till stan och babycafét. När vi hade varit där va de bara snabbt hem och slänga i sig mat för att sedan åka till fisören och klippa mig.
När jag va färdig och hade kommit hem läste jag reklamen och då såg jag den hatthyllan och skohyllan som jag har kollat på innan men nu kostade den 225:- istället för 499:- så jag tog med mig Lucas och åkte iväg och köpte denoch sen hämtade vi Elvira som va och klippte sig för att mamma skulle kunna klippa sig i lugn och ro. Så hon och Lucas busade som bara den. Och när mamma hade varit här och hämtat Elvira va Lucas helt slut och somnade.
Imorgon blir nog en lugnare dag. Har inget inbokat iaf, så vi får se vad som händer då.
Men nu ska jag bara ta de lungt iaf..



                                        

   Överlycklig liten Lucas under vagnen..

Onsdag idag, och en vecka kvar till vi får nycklen!

Idag har Lucas och jag varit inne i stan på Studio strandh och tagit foto på honom. Han va jätteduktig även fast jag va tvungen att väcka honom när vi kom dit. Vi började att ta några kort med klöderna på och sen tog vi utan kläder. Hoppas att de blev bra bilder. Vi måste ju vänta ända till 20 Oktober innan vi får se dem för de höll på att renovera och de hade så mycket att göra. Men den som väntar på något gott...
Sen åkte vi hem till min lilla sjukling Ramsus som e hemma från jobbet idag för han är förkyld och har ont i huvudet. Och som alla vet så e de ju bara såå synd om killar när de e förkylda ; ) Nää han klagar inte så himla mycket som viss gör men de e ju synd om honom ändå. Hehe. Men de e ju tur att han blev förkyld denna veckan och inte nästa när vi ska börja tapetsera och måla så vi kan flytta in. För idag är de ju exakt en vecka kvar till vi får hämta nycklen : ) Ska bli så kul, men de känns ändå tråkigt att behöva lämna denna lägenheten för den e ju superfin. Men den e ju alldeles för liten och så vill vi ju bort från Andersberg oxå.. Så de blir nog helt perfekt borta på vallås : )
Så vi ska väl packa de sista i helgen och srkuva isär de möbler som behövs så kan vi förhoppnings vis flytta in nästa helg om den mesta tapetseringen är färdig då men de tror jag.
Längtar jättemycket nu!! Hoppas tiden går fort. Men de gör de nog, imon e de babycafét och sen kl 14 ska jag klippa mig och nästa vecka är de oxå fullt så de går nog som tåget..

Nu ska jag gå och mysa med min lilla sjukling..

Redan gått 6 månader, men ändå känns de som igår..

Ojoj vad tiden går fort.. För exakt 6 månader sen va Lucas inte ens en timma!! Tycker inte de va längesen jag försökte titta på Valander mitt i natten för jag inte kunde sova.
Allt började kl 3 på natten, jag vaknade och hade ont i nedredalen av magen ungefär som mensverk fast betydligt mycket ondare. Jag gick på toa sen tog jag två panodil och försökte  lägga mig och sova men de gick bara inte.. De gjorde för ont. Så jag gick upp och satte på en valander film, de gick väl hyfsat bra att titta den första timmen den kunde jag bara inte ligga stilla i soffan när värkarna kom. De gjorde så frukrtansvärt ont så jag kunde inte vara stilla utan va tvungen att gå upp och röra mig men de gjorde inte saken bättre ändå.. Jag klockade värkarna i början kom de med 5-6 minuters mellanrum och höll i sig ungefär i 1 minut och sen kom de bara tätare och tätare. Vid 6 halv 7 väckte jag Raasmus och sa att jag hade fått värkar och att jag hade varit vaken sen 3 och inte kunnat sova nåt. Han undrade varför jag inte hade väckt honom inna, men jag tyckte att han behövde sova. Man vet ju inte hur långtid en förlossning tar. Så jag väckte honom när jag inte stog ut med de själv utan ville ha hans stöd. När vi klockade dem tillsammans va de bara 3-4 minuter mellan och de varade fortfarande i ca 1 minut så Rasmus tyckte att jag skulle ringa förlossningen. När jag ringde dem berättade jag att jag hade haft värkar sen tre tiden ungefär och att jag hade tagit panodil men att de inte hjälpte.. Då sa hon att jag fick komma upp om jag ville men hon tyckte inte jag behövde de igentligen för när man är förstföderska brukar de ta jättelång tid. Så mnär jag hade pratat med dem gick jag in i duschen och satt där ca en halvtimma och under tiden ringde Rasmus till Lena och undrade om hohn kunde köra oss. Hon skulle bara äta och ta på sig kläder  så skulle hon komma sen. När jag hade duschat färdigt åt jag två mackor och drack ett glas o´boy sen kom Lena och vi packade ihop de sista i bb-väskan och åkte in till förlossningen.
När vi kom in till förlossningen vid 8 på morgonen fick vi komma in på ett rum och vänta på barnmorskan och under tiden va en sköterska hos oss och hon undrade var jag hade ont och lite sånt. Då sa jag att de bara gjorde ont i nedredelen av magen och inte i ryggen. När jag sa de verkade de precis som hon trodde att de bara va förvärkar, men när barnmorskan kom satte de ett ctg och där såg de att de va riktiga värkar och när de kollade hur mycket jag va öppen så va jag öppen nästan 5 centimeter. Så där fick hon :P 
När de hade gjort färdigt alla undersökningar fick jag bada och de va hur underbart som helst. Jag va i badet ungeför en timma sen ville de kolla hur mycket jag va öppen eftersom de känndes som de tryckte neråt helatiden. jag va öppen nästan 8 centimeter. Då fick jag prova på lustgasen. Den blev min bästa vän med en gång! Helt underbar va den. Jag hade aldrig klat mig utan den, och sköterskan sa att jag va super duktig på att använda den för annars brukar de ta ett tag innan man kommer på tekniken men de fungerade direkt. Sen fick vi kämpa med värkarna tilsammans från halv 11-11 till ca 13.00 då jag fick krystvärkar. under den tiden kom sköterskan in med bandet som jag skulle ha med namn och personnummer på och frågade först mig men sa direkt efter de att vi frågar nog dig istället Rasmus för Emma är så borta ändå.. Men jag kommer faktist ihåg de än idag även fast jag va rätt drogad av lustgasen.
När krystvärkarna började kom barnmorskan och sköterskan in och va med hela tiden och helt plötsligt kom de in en läkare och skulle ta prover på "bebisen" eftersom hjärtljuden sjönk. Så de skar ett kryss i huvudet på honom och tog ett blodprov, men allt såg bra ut så de va ingen större fara. Men Han ville inte komma ut ändå för han satt fast.. Han kom inte framåt. Då sa de att vi kommer klippa dig Emma, men då sa jag bara de gör ni inte alls! Då hämtade de en till barnmorska för att fråga vad hon tyckte. Så de sa att jag fick 3 värkar till på mig att få ut honom sen skulle de klippa även jag ville eller inte, för han va tvungen att komma ut. och de gav tillbaka lustgasen till mig som de tog för mig när krystvärkarna kom. Och när jag fick tillbaka den då gick de att få ut honom!! De va en helt obeskrivlig känsla att få upp sitt eget lilla barn på bröstet som man har väntat så länge på. Äntligen fick man sin lilla knodd och de är en obeskrivlig känsla att få hålla sitt eget barn för första gången.
När man tänker tillbaka på de nu minns man de som om de va igår han kom.
Så den 23 mars 2008 kl 13.46 kom Simon Lucas Adam Nordvall och han vägde 4080g och var 51 cm lång och helt underbar. Idag 6 månader senare är han 69,5 cm och väger 8170g och han ett litet charmtroll och riktigt busig.

Men jag hade aldrig klarat av förlossningen utan min underbara Rasmus!
Jag älskar dig och Lucas över allt på denna jord!




                              Lucas 1 timma och 10 minuter.





                                             Lucas 6 månader.

I dag blev de en visit i Trönninge.

De blev inget sovande innan, för precis när jag hade slutat skriva och skulle lägga mig i sängen så vaknade ju naturligtvis Lucas.. Så jag ringde mormor för att höra vad de skulle hitta på idag. Hon bakade och skulle inte göra nåt speciellt idag så vi åkte dit. Lucas lekte med alla roliga leksaker och hade jätteroligt. Efter maten va Lucas trött så vi gick ut en runda så han somnade. Sen när vi kom in och vagnen stannade vaknade han naturligtvis. Han e ju så nyfiken så han hinner ju inte sova. Jag gav honom lite gröt och sen fikade vi. Efter de åkte vi hem till Rasmus och nu ligger Lucas och sover efter endag med massa bus och klättrande överallt. Så nu ska jag gå och ta en låång skön dusch.



                                                Lucas redo för promenad.




                                                       Mammas lilla Cooling

Uppe med tuppen..

Idag vaknade lilla Lucas kl 6 och va jättepigg..
Kan ju säga att de va INTE jag, men de va ju bara att gå upp och busa med honom. Han har ju blivigt en riktig liten buse. Han e inte alls lika gnällig som han va en period. Jätteskönt. Nu kan han ju va på golvet eller i gåstolen och syselsätta sig själv en stund. Fast man måste ju hålla koll på honom hela tiden eftersom han är överallt och ingenstans ; ) Och pilla på sladar och allt annat han inte får e ju bara såå kul.
När han hade varit vaken i en timma va han super trött så jag förstår inte vad de e för mening med att vara vaken bara en timma och sen sova igen.. Men men jag fick sova en timma till iaf. Och när han vaknade åt vi lite frukost, de blev macka och juice för mig och gröt för Lucas. Sen tog vi på oss lite kläder och gick ut en runda. Vi gick bort till videomix eller Hemmakväll heter de väl nu och lämnade filmen som vi hyrde i helgen. Sen gick vi bort mot Hydro och hem igen. En lagom runda på ca 1 timma som man borde gå varje dag.. Och när vi va nästan hemma så kunde han inte kämpa mot de tunga ögonlocken längre så han somnade och sover nu. Ska oxå gå och lägga mig en runda nu.

Sov så gott!

Vad ska man hitta på idag då??

Idag fick man lite sovmorgon iaf. Rasmus tog Lucas i morse, men de tog nog nästan fem minuter innana han vaknade och tog honom. Jag tror inte att de finns någon annan på denna jord som e så svår väckt som han. Jag hade nog kunnat hälla iskallt vatten över honom utan att han hade vaknat.. Men när han väl vaknade så fick jag sova ända till halv tio sen kom han och väkte mig för han tyckte att de va tråkigt..
Men vad ska man hitta på idag då??  Rasmus ska hem till en kompis sen så jag får väl ta och ringa till min kära mor och se vad hon ska hitta på idag.

Får väl se vad som händer idag..


Lördag

Igår va en riktig sterssdag..  De började med att vi skulle vara hos läkaren 9,20 på 6 månaderskontroll. Allt gick bra och läkaren tyckte att han var tidig av sig. Efter vi va där tänkte jag att vi skulle åka hem till mormor och ta de lugnt tills vi skulle in till stan igen, så jag åkte hem och hämtade mat till Lucas och sen åkte vi till Trönninge. Men när vi kom dit skulle mormor och Lena åka till eko så vi följde med dit. Men när vi va där kom jag på att jag inte hade någon sked eller nappflaska med till Lucas så jag kunde ju inte ge honom mat i stan och då sa mormor att vi kunde följa med henne hem. Vi kom dit vid 11,30 så då gav jag Lucas mat och sen åt jag själv. Sen va de bara att åka in till stan en gång till eftersom de var föräldrargrupp på bvc kl 13.00. När den va slut åkte vi och hämtade Elvira på dagis och sen hem till mormor igen. När klockan va fem halv sex  åkte vi hem. Och både jag och Rasmus va hungriga så vi gick bort till Brittas och åt. De va jättegott! Schnitzel och strips blev de och Rasmus åt hamburgare, sen hyrde vi film och bara tog de lugnt. Så i går va de full fart hela dagen.

Men idag.. Jaa idag har vi inte gjort mycket..
Rasmus har suttit vid datorn och hjälpt mig att fixa lite snyggare bloggdesign och jag har packat lite och lagat mat..
Evalis kom förbi och lämnade lite kläder till Lucas som hennes barnbarn har haft  och sen åkte vi hem till mina föräldrar och busade med Elvira och tvättade bilen. De va verkligen på tiden att bilen blev tvättad.. Den va ju inte svart längre utan den va grå :P Men de e ju snyggt de oxå.. De va ju ca 2 månader sen jag tvättade den sist. Ska inte dröja så länge till nästa gång..
När vi va hemma hos mamma så satt Elin vid datorn och chattade eller nåt och jag kunde ju inte låta bli att skrämma henne.. Jag har nog aldrig sett nån som hoppade så som hon gjorde. Hon flög in i väggen och hon trillade nästan av stolen, hade inte väggen varit där hade hon trillat ner på golvet hihi..




                                 
                                            Älskar er mina två!

Kallt som bara den...

De e ju synd att påstå att de e skönt att vakna i denna lägenheten.. De e så kallt och ändå har jag satt elementen på högsta värmen.. De e ju knappt att man vill gå upp ur sängen. Hoppas att de e bättre i vallås.

Snart ska vi åka in till stan för Lucas ska på 6 månaders kontroll. Ska bli kul att se hur mycket han väger och hur lång han har blivit : )
De är väl bäst att göra sig i ordning så jag slipper stressa..

Och äntligen börjar de vända med förkyldningen : )
Såå skönt!

Torsdag..

Idag va jag och Lucas på babycafét, de va väldigt mysigt : ) Och de e ju kulatt träffa andra mammor och barn oxå ju. Idag va de lite fler än vad de va förra veckan oxå. Och när vi hade varit där gick vi till kapahl och köpte jacka och termobyxer till Lucas, så nu e de bara skorna som fattas annars e han redo för vintern. Men den kan ju vänta ett tag till i alla fall tycker jag..
När vi hade kommit hem lagade jag lite mat, de blev kycklinggryta och ris. Den blev faktist ovanligt god denna gången. Sen kom rasmus hem i ca 20 minuter innan han skulle iväg och spela fotboll och då gick jag och Lucas bort till Eurostop och köpte bröd, mjölk och smör för de hade tagit slut. När vi hade handlat de gick vi bort fotbollsplanerna vid Fyllinge för att titta när Rasmus spelade och sen när vi kom hem blev de ett bad för Lucas och sedan somnade han med en gång. Han va super trött.. Min lilla älskling.



Satt och lyssnade på en låt från Sarek.. Den e bara så fin!

Lilla barn

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Lilla vän, du är pappa och mamma i ett
Men självklart så har du ditt helt egna sätt
Du har älskats sen dagen du las mot mitt bröst
Och jag gav dig ditt livs första tröst

Lilla knodd, jag är trött men lycklig ändå
Ibland frestar barngråt om nätterna på
Och somliga dagar kan va upp och ner
Men glöms bort när du sen mot mig ler


Lilla gull, fast du rest bort till drömmarnas land
Så har du mitt hjärta i din lilla hand
Du gnäller och jag lägger mig hos dig en stund
Och då somnar jag själv efter någon sekund

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Och då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts




Den biten med fet text den stämmer bara så bra.
Hur trött och frustrerad man än är så smälter man som smör i solskenet när han tittar på en med sina fina blåa ögon och med världens leende. Då kan man ju bara inte vara arg längre. Då kan man ju inte annat än le..

Älskar er mina pojkar Hasmus och Lucas!!


Onsdag och fortfarande förkyld..

I natt sov Lucas mycket bättre. Han sov som han brukar göra och vaknade bara tre gånger och sen vaknade han vid 7.15. Skönt med lite sovmorgon annars brukar han ju vakna vid 6 tiden ; )
Min j*vla förkyldning vill inte försvinna.. De blir bara mer och mer för varje dag tycker jag..Men de går väl över till man gifter sig ; )
Idag slapp jag i alla fall att laga mat och diska och sånt för jag va hemma hos mormor och bara tog de lungt. De va väldigt skönt. Men i mon e de full rulle igen. Då ska vi till babycafét och sen ska vi gå i stan och köpa jacka och termobyxor till Lucas. De ska bli roligt : )


Ja vad ska man hitta på nu?? Rasmus har blokerat tvn, de e ju fotboll nu så jag får väl sitta framför datorn filosofera eller gå och lägga mig tidigt så jag blir av med förkylningen.


Natti natti.


Undra när man får sova??

I natt har man inte fått sova mycket......
Lucas har vaknat en gång i timmen ochjag vet inte varför.. Ingenting dög inte ens bröstet och de brukar alltid hjälpa annars. Men inte just denna natten när jag verkligen behövde sova. Så idag e jag helt slut..
Och jag kunde ju inte sova på förmiddagen heller när Lucas brukar sova eftersom vi va på babymassagen och så ringde Rasmus och sa att han hade glömt beställa mat på jobbet så jag va ju tvungen att stressa dit med mat till honom så han får nån mat i sig idag. Och efter vi hade lämnat maten till honom Åkte jag och hämtade tapeterna och färgen. SÅ hela bilen blev full, jag trodde ju inte att de va så mycket.. Men hon i affären hjälpte mig att få ut de i bilen iaf. Men när jag skulle få in de blev de ju lite värre. Så hälften är kvar i bilen.Men de får Rasmus ta när han kommer hem.
När jag väl hade kommit upp till lägenheten med en över fullvagn som vägde ton så tittade jag på tapeterna och då va alla i samma färg (trodde jag) så jag ringde till butiken och hon sa att de va baksidan på tapeterna som va ut, så där gjorde man ju bort sig. Men de bjuder jag på ; )
Nu ska jag väl fika lite och sen ska jag till bibblan och träffa de andra fårn ungamamma gruppen.Ska bli skoj att se hur tjocka alla har blivit. ; )


Måndag..

Usch denna dagen har inte varit rolig.. Jag e fortfarande super förkyld och Lucas har bara gnällt hela dagen. Hade jag kunnat hade jag legat kvar i sängen under mitt varma goa täcke och bara tyckt synd om mig själv. Men de går ju inte när man har en liten busfis som ska ha helst 110% uppmärksamhet.. Och lite till ; ) Och naturligt vis passar han på att vakna extra tidigt idag bara för att jag behövde sova...
Så idag blev de en promenad bort till Stenalyckan för att leta efter hatthylla och skoställ. Jag hittade jättefina i ek på Chilli men de fanns lika dana på Blooms och de va billigare oxå så de får nog bli dem på Blooms. Sen va jag tvungen att gå hem för Lucas började gnälla och de va dax att ge honom lite middag. Sen Skulle ju jag ha lite middag oxå och de blev köttfärssås och spagetthi. Mums :)
Sen vid två tiden kom de ett par som skulle kolla på lägenheten och de fick för sig att de skulle kunna glasa in terassen, men de tror jag absolut inte HFAB går med på eftersom de inte finns något tak på den. Och vid tre kom det en till som skulle kolla, sen va de bara att åka iväg och hämta Rasmus på jobbet. Först åkte vi hem till svärmor Lena och va där en liten stund och sen åkte vi och handlade för de va alldeles tomt i vår kyl och Lucas hade inte heller mycket mat kvar.
Imon blir de oxå en fullspäckad dag.. Kl 10,30 ska vi på babymassage och sen ska pappa och jag åka och hämta golvet och tapeterna till nya lägenheten. Och kl 16,00 ska vi träffa alla i ungamamma gruppen på biblioteket.
Så de blir ingen vila imon heller.

Nu ska jag mysa lite med min Hasmus iaf.

Sov Gott!!

Söndag kväll

Nu va denna dagen snart slut och de blir en dag närmre flytten.

Nu har vi iaf fixat alla småskavanker i lägenheten så nu ska de väl inte finnas så mycket att anmärka på när de blir besiktning. Mamma va ju här och hjälpte till annars hade vi nog inte fått så mycket gjort för de finns ju en viss liten herre som så gärna vill hjälpa till med allting. De e ju snällt av honom men de tar ju så mycket länre tid med hans hjälp : P


När mamma hade åkt hem gick jag, Rasmus och Lucas ut en liten runda, de va faktist jättevarmt och skönt och sen har de bara blivit lite mat en dusch och lite tv. Och nu e de väl dax att gå och sova så man orkar upp imon oxå.


God natt, sov gott!


Förkyld :(

Usch och fy, idag när jag vaknade kunde jag knappt andas för jag har blivit förkyld.. Inte så roligt nu när vi måste packa och fixa massa saker inför flytten och imon kommer de folk som ska kolla på vår lägenhet.. Inte så  bra tillfälle att kolla när det står lådor precis överallt kanske, men men. De kan ju inte jag hjälpa..
Och min snälla mamma ska komma hit idag så vi kan fixa lite men väggar och sånt eftersom de ska besiktiga lägenheten imon oxå, så de e fullt upp hela tiden.

Idag när Lucas bet mig i fingrarna så kännde jag en TAND!! Tiden går så fort. Jag tycker inte att de va länge sen jag gick med magen i vädret och nu kan han springa i gåstolen, krypa och han har fått en tand. Snart flyttar han väl hemmifrån oxå ; ). Eller kanske inte riktigt men gud vad fort de går.. Man hänger knappt med ju.

Nu kommer mamma snart så de e väl bäst att jag sätter igång med de tråkiga lådorna nu..

Jobbat idag..

Jaa idag har jag ju jobbat nästan hela dagen, man va ju lite ringrostig eftersom jag inte har suttit i kassan sen i slutet på februari. Men de gick bra ändå.

De blev inga tapeter i går.. Hfab hade inte faxat beställningen till butiken så vi fick inte med oss dem hem, de gjode väl inget egentligen eftersom vi inte får nycklen förrän den 1e Oktober men de hade varit kul att få hem de iaf.. Antagligen får vi dem på måndag i stället så man får väl hållas tills dess.

Nu får jag väl gå och titta lite på tv och mysa lite med min älskling, man får ju passa på när lille busen sover..

Flyttröra..

Ja nu e de bara 2½ vecka kvar tills vi får nycklen till nya lägenheten. De ska bli så skönt att äntligen få lite större så Lucas kan få ett eget rum och lite större yta att röra sig på nu när han kan ta sig fram.
Nackdelen med att flytta är ju att de blir så himla stökigt och rörigt, men de hör väl till ; ) Ska bli skönt när allt e färdigt iaf.

Jag och Lucas va ute och gick en sväng innan, de blev en runda till Eurostop och blomsterlandet. Så jag passade på att prata med Kalle när jag va där så han skulle fixa lite tider till mig. Han passade även på att fråga om jag kunde jobba i morgon, hade väl igentligen behövt vara hemma och fixa i lägenheten men jag behöver pengarna mer.. Så de blir jobb imorrn mellan 12,00 och 17,15 får väl se hu de går, har ju inte suttit i kassan sen i februari.. Men de går nog bra.

Nää får väl se om jag kan pack lite nu när Lucas sover och innan vi ska hämta Rasmus när han slutar. Ska ju hämta tapeterna idag : ) Ska bli kul, synd bara att vi måste vänta till de 1 oktober innan vi kan börja tapetsera..


Välkommen till min nya blogg!