Sista dagen i denna månaden..

Ja imorgon är vi inne i december och min kära Rasmus fyller 23 år. När vi träffades så va han bara 16½. Helt otroligt vad fort det går!
Men imorgon ska vi iallafall fira hans födelsedag på riktigt om ingen kommer och tar honom utan min vetskap förståss, men de tror jag ju inte.

Idag har jag och killarna varit hemma hos mamma och pappa och bara haft de mysgt. Sen när Rasmus slutat jobba hämtade vi honom och åkte och handlade lite.
Sen när vi hade ätit kvällsmat så bakade jag lite bråttombullar och nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen. Rasmus är hos en kompis och jag vet inte riktigt när han kommer hem.

Nu är det Ullared på tv iallafall och de ska jag titta på, ha en trevlig kväll!!


Svensexa och "tonton"

I lördags började vi dagen med att städa av här hemma och fixa inför Rasmus kalas eftersom han fyller år nu på tisdag (1/12). Så här städades och jag handlade lite och sen ringde det på dörren vid 14 tiden. Rasmus hade sagt till alla att de skulle komma vid 14.30 så han stog och diskade när de ringde på. Och när han öppnade dörren så va de inte någon av dem som han hade bjudit utan de va några av hans jobbarkompisar som kom för att hämta honom.Han blev väldigt överraskad och frågade om jag visste om detta och självklart så gjorde jag det, hihi! Så de åkte iväg till Göteborg med honom.
Och efter de hade åkt iväg så gjorde jag och killarna oss färdiga för att åka på kalas till min kusin som fyllde år. Vi va där resten av kvällen och när vi åkte där ifrån så hämtade vi upp min lillasyster så sov hon här hos oss.
Sen idag har vi inte gjort så mycket under förmiddagen men nu i eftermiddag så åkte vi in till stan för att hämta Rasmus och efter det så gick vi en runda på stan för att kolla in julskyltningen.
Lucas träffade tonton (tomten) och fick ett paket av honom men han va rädd för honom så han vågade inte sitta i hans knä. Fast de bästa av allt va ju att han fick sitta i brandbilen som de hade på torget. Han satt i förarsätet och körde och sa tutut tutut och skulle absolut inte gå därifrån! När jag väl fick bort honom därifrån så gick vi mot bilen och när vi kom hem nu så blev det lite mat och bad för Lucas del.

Nu ikväll ska vi bara ta de lugnt och titta lite på tv.

Ha en trevlig kväll!!


Glad!

Gårdagen va väldigt mysig trots att de va fruktansvärt blött..
Vi va ju på babycafet på förmiddagen och efter det så gick jag och Ida i stan med våra små pojkar och naturligtvis började det att regna. Så de blev en aning blött men de va ändå riktigt mysigt!

Idag har jag varit en sväng på eurostop efter att jag lämnat Lucas på dagis. Hittade faktist ett par jeans där som passade jättebra och hör och häpna, de va jeans från barnavdelningen!! Så glad jag blev när jag kunde ha dem alltså, de trodde jag ju aldrig men så fel man kan ha. Sen åkte jag vidare och införskaffade mig en gymboll så nu ska här tränas. Hoppas jag iallafall. Hade ju tänkt att börja träna på gym men de är ju inte det lättaste när Kevin inte tar flaskan och nu när jag kan träna hemma så har jag ju ingen ursäkt till att inte göra det. Så nu har jag gett mig f*n på att jag ska göra det, en liten stund varje dag måste man ju ändå kunna åstakomma.
Nu ikväll blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt. Rasmus och Lucas är i affären och köper snus nu och Kevin sover så jag har några minuter för mig själv. Rätt så skönt, men snart kommer min två stora älsklingar hem igen och då blir det full fart igen.

Förresten jag måste ju berätta hur det går för Kevin med smakisarna. De går verkligen jättebra, han har förstått att han ska gapa nu när man kommer med skeden så för det mesta gör han de och han har hittills smakat potatis, majs och nu är det morot som står på menyn. Ska gå igenom alla grönsaker nu och sen ska vi ta frukterna och gröten. Tänk vad stor han har blivit redan min lilla kille. Kan inte förstå var tiden har tagit vägen..

Ha en trevlig kväll!!


Onsdag

Nu har jag precis kommit hem, Lucas är på dagis och jag och Kevin har varit på öppnaförskolan i trönninge. De är ju äldre än vad jag är de som går där och de märktes verkligen. De va ju hur trevliga och goa som helst men några av dem skulle verka så himla duktiga.. Exempel som de här med våtservetter, de va ju inte så bra att använda eftersom de är massa grjer i dem och de va ju mycket bättre med bara vanligt vatten. Men jag tycker att de är mycket smidigare med våtservetterna och av vatten så blir mina små killar så torra så därför tycker jag inte om att använda det. Och man ska ju inte smörja in ndem för mycket heller så därför använder jag våtservetterna så jag slipper använda massa onödiga salvor. Den ända salvan jag änvänder är zinksalvan om de är röda i dumpan men de kan jag säga att de är inte ofta dem är de, och är de röda så är de för det mesta för att man inte har torkat dem ordentligt med handduken efter man har använt våtservetterna.
De är iallafall de som fungerar bäst för mina små sen finns det säkert de som inte alls håller med mig men de är så jag tycker iallafall!
De va ju trevligt där iallafall så dit tar jag mig nog fler gånger.
Nu ahr jag nästan precis kommit hem och Kevin ligger i sin säng och tittar på sina nallar i mobilen. Han älskar verkligen dem nallarna och kan ligga och prata med dem hur länge som helst.
Om 1½ timma så är det dags att hämta Lucas på dagis och sen blir det nog bara att vi är hemma och tar det lugnt resten av dagen tror jag.
Får väl ta och fixa lite mat nu tror jag, pastasallad tänkte jag att de skulle bli idag. Gott gott!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Vilken dag...

Denna dagen ahr inte alls varit rolig. Både Kevin och Lucas har varit supergnälliga och inte velat göra någonting alls. Så det har varit en väldigt jobbig dag idag..
Jag hade ju tänkt att jag skulle städat och fixat idag men det enda jag hann med var att byta gardinerna. Men så är de ju ibland, bara att ta dagarna som dem kommer.
När Lucas hade sovit så tog jag iallafall en dusch och sen va det dags att hämta Rasmus på jobbet och åka och handla.
Så nu ikväll är jag helt slut och ska bara ta det lugnt framför tvn och sen lägga mig tidigt hade jag tänkt.
Imorgon ska Lucas till dagis och jag och Kevin ska träffa Ida och Lukas, ska bli himla mysigt!

Ha en trevlig kväll!!


V.48

Måndag 23/11
Städa
Tvätta

Tisdag 24/11
Lucas dagis

Onsdag 25/11
Lucas dagis

Torsdag 26/11
Babycafe

Fredag 27/11
Lucas dagis

Lördag 28/11
Fira Rasmus

Söndag 29/11
---


Då va denna helgen över

Idag är Kevin 14 veckor och jag och Rasmus har varit gifta i 1 vecka och  1 dag. Tiden bara flyger förbi..

Jag glömde ju skriva i förra inlägget att vi hade gett Kevin sin första smak portion. Han fick de i torsdags och på menyn stod det potatis. De va ju ingen större hit kan jag ju inte påstå men han åt det iallafall.
   

I lördags va vi på Cervera och beställde ett knivställ som vi fick av Rasmus mamma och efter det åkte vi hem till mamma och pappa och åt middag.
Efter middagen gick vi ut en runda eftersom de små skulle sova. Blev en ganska lång promenad som tig mins 1½ timma och de va himla skönt väder ute. Sen på kvällen blev de bara mys med film och godis hemma i soffan.
 
  


Sagostund med pappa.
Mina underbara fina killar!


Idag söndag har jag och min små killar varit hemma hos min mormor och morfar och bara tagit det lungt. De va ju ett tag sedan vi va där nu så de va himla mysigt. Sen när vi kom hem va de bad dags för våra små innan de gick och la sig.
Nästa vecka hoppas jag blir en lite lugnare vecka än de som har varit nu. De har varit lite väl mycket på sista tiden.. Men det är kanske inte så konstigt vi har ju haft en hel del att fixa.

Jag har föresten lagt ut massa bilder på bilddagboken för de som är intresserade. Ni som inte har lösenord men vill ha så bara hojta till så ska de gå att ordna.
http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

Ha en trevlig kväll allesammans!!!


Redan fredag..

Redan fredag och denna veckan har bara flugit iväg.. Och jag har knappt hunnit skriva här alls.

Kevin fick ju sin första vaccinering i onsdags och av den fick han lite feber som höll i sig även dagen efter så i torsdags blev det inget babycafe för våran del, men de får vi ta igen nästa vecka.
Så på torsdagen höll vi oss hemma förutom på kvällen när Kevin hade blivit bra igen, då åkte vi ut till mamma och pappa va där en stund.
Idag har jag varit på Mvc och så har vi varit hos mina kära föräldrar och då fick vi även en bröllopspresent. 5 stycken globalknivar, så nu har vi äntligen ordentliga knivar. Riktigt fina knivar är det och även super vassa så vi får väl se vem som har kvar fingrarna längst?! Haha.


Dessa knivarna va de vi fick av dem.

Nää nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig hos min älskling och sova så får vise vad resten av helgen har att erbjuda..

Natt natt!!


Fruktansvärt blött..

Idag lämnade jag Lucas på dagsi vid 9 som vanligt och efter det åkte vi in till stan eftersom Kevin hade tid på bvc 9.30. Han växer precis som han ska och allt såg jättebra ut, han väger 5590g och är 60,1cm så han börjar bli stor nu.
Efter vägningen och mätningen så va det dags för sprutorna.. Inget roligt men de gick rätt så bra ändå. Han va lite ledsen men det är ju inte så konstigt när de är två personer som sticker honom, en i varje ben samtidigt.
Men de gick över rätt så snabbt och när vi va färdiga på bvc så gick vi på stan med Sofie och Sandra. Det va jättemysigt att träffa dem men de va ju så fruktansvärt blött bara. Jag av alldeles dyngsur när jag kom hem sen.
Men nrä vi kom hem sen så lagade jag och Lucas lite mat som blev färdig lagom till Rasmu skom hem fårn jobbet och sen kom killarnas farmor hit en snabbis och hälsade på.

Och nu ikväll så har min lillaplutt fått feber.. Jag tyckte att han känndes varm så jag kollade tempen och mycket riktigt så hade han feber stackaren, 38,4 visade den. Så imon blir det inget babycafe för vår del. Lite tråkigt men så är de ju ibland. Känns ju inte så kul att dra ut honom när han inte mår bra stackaren.
Men förhoppningsvis så är han bättre till i morgon iallafall.

Nu vill han ha lite mat så jag ska ta och ge honom de.
Ha en trevlig kväll!!


Måndag och tisdag

Igår va både Lucas och Kevin hur gnälliga som helst.. Ingenting va bra och jag önskar verkligen att man kunde vara en bläckfisk ibland, iallafall så hade armarna varit bra att ha.
Sen på kvällen bjöd Rasmus pappa och hans fru på mat på verona. Min mamma va hemma och passade Lucas eftersom han skulle till dagis idag så tyckte vi att de blev bäst att han va hemma, det hade ju blivit så sent för honom annars.

Idag har jag ett fullspäckat schema. Jag lämnade Lucas på dagis vid 9 och nu har jag precis tagit en dusch. Ska strax hem till Madde och fixa iordning min naglar, de väger ju så fruktansvärt fort. Sen ska jag hämta Lucas på dagis och bege mig in till stan eftersom det är ungmammagrupp idag. Jag har ju inte varit sär på ett tag och nu är ju Kevin 3 månader så det blir väl sista gången där idag. När de är slut så måste vi åka och handla och i kväll blir det nog ett bad för båda killarna.

Så nu ska jag göra mig och Kevin iordnign..

Ha en trevlig dag!!


Tårar och tappade hakor..

I går den 14 november 2009 hade vi ju dop för vår lilla Kevin, men de va ju inte bara ett dop.. Det va ju även en vigsel nämligen vår, min och Rasmus vigsel.
Vi bestämmde oss för detta redan i våras så datum har varit satt länge och ingen har vetat om det (förutom prästen och kantorn). Så i augusti så skickade vi in papper om hinderprövningen och sen tittade vi lite på ringar och klänningar. Ringarna va de ju tur att vi började titta på tidigt eftersom de va så svårt att hitta någon som pasade till förlovningsringen. Förlovningsringen är ju rätt så kantig och de flesta andra ringarna va så runda och då passar de ju inte ihop riktigt. Men efter lite letande så hittade vi en tillslut och allt va frid och fröjd och de skickade iväg ringarna till gravering. Men så får jag ett telefonsamtal att de inte kan gravera in de som vi ville i ringen för de får bara plats med 2 tecken.. Kan ju säga att vi inte blev så glada då eftersom de borde sat till i affären att de inte fick plats. Men tillslut efter många om och men så fick de in datumen i ringen iallafall så istället för att de skulle ta max 3 veckor att få ringarna så tog de lite mer än 2 månader att få dem, så de va ju en himla tur att vi va ute i god tid.
Klänningen gick ganska smidigt att hitta. Vi va och kollade på vera & co och där hittade vi några stycken som verkade bra och det blev tillslut den första som ajg provade. Där fanns ju hur mycket som helst att välja på men eftersom vi inte skulle ha något stort bröllop så ville jag bara ha något enkelt och så blev det. 
Sen ju närmre datumen vi kom så blev det bara mer och mer nervöst och när det började närma sig berättade vi det för min syster och Rasmus kompis Thomas som är faddrar till Kevin. Ida som gjorde håret på mig visste också om det men annars så va det inte någon och jag kan ju säga att de har varit fruktansvärt svårt att inte säga det till min älskade mamma..

Tillslut så kom ju dagen och kvällen innan gjorde jag min brudbukett. Kan ju säga att jag gjorde om den 3 gånger innan jag gav upp lät den va. jag va inte super nöjd då men de va hyfsat bra iallafall.
Dagen började med att underbara Ida kom hit lite efter nio och började med håret. Det tog ju sitt lilla tag eftersom jag har rätt så tjockt hår, men efter några timmar va det klart och jag blev supernöjd. Tusen tack för hjälpen!!! 
När mitt hår va färdigt och Ida hade åkt hem så sminkade jag mig och efter det gjorde Rasmus sig iordning. Och han va så nerväs min älskling, jag va inte så fruktansvärt nervös då utan de mest kvällen innan. Herregud säger jag bara, jag visste knappt var jag skulle ta vägen!
Under tiden Rasmus gjorde sig iordning så sov Kevin och Lucas lekte med Thomas. Under tiden fixade jag det sista med buketten och de sista gjorde verkligen mycket så jag blev rätt nöjd till slut iallafall.
När den va färdig och Rasmus va färdig så tog vi på våra små killar och sen va det dags att åka till kyrkan.
Pirr i magen säger jag bara!

När vi väl var framme så tog vi på Kevin dopklänningen och prästen kom ut och sa hej och sen ringde klockorna och efter det började Kristina (kantorn) spela bröllops marchen och vi gick in. Där va en del tårar och tappade hakor i bänkarna kan jag ju säga. Sen flöt det på bra och vi sa jag och det blev en kyss. Efter det va det dags för mig och Elin att sjunga. Nervositeten hade inte riktigt lagt sig helt än så de första tonerna blev kanske lite falska men sen blev det bättre. Och efter sången va det Kevins tur.
Det gick bra och när prästen tog honom så skrattade han åt honom men sen när han la honom ner för att ta vatten på honom så blev han itne så glad. Vattnet va inte så farligt utan de va ju det att han fick ligga ner som gjorde honom lite arg. Han är ju en sån lite kille som absolut inte vill ligga ner utan han ska ssitta upp eller ännu bättre stå upp.
Men de gick bra ändå och Lucas va verkligen hur snäll som helst.
Så Kevin blev döpt och vi blev vigda.
När allt va klart så blev det lite fotografering och sen kom alla och sa grattis och önskade oss lycka till.
De flesta sa att de blev en riktigt chock och några sa att de hade anat de. Men jag tycker iallafall att det blev väldigt lyckat och de kunde nog inte bli på ett bättre sätt. Vissa undrade om vi inte ville ha några presenter eftersom vi inte hade sagt någonting men det är ju inte för presenterna som man gifter sig..

Efter kyrkan blev det kaffe och tårta i församlings hemmet och när allt va ut dukat blev det present öppning av Kevins dop presenter. Han fick massa fina presenter Och dagen blev verkligen bra tycker jag!

  
   
Håret som är gjort av Ida, verkligen jättenöjd!
(Allt hår är mitt eget, flera som frågade om de va löshår i men det är bara mitt eget hår)

Ringen
 

Buketten
 


Jag har tyvärr inga bilder från kyrkan än men jag lägger ut dem så fort jag har fått dem.
Här va några bilder iallafall.


Fredagen den 13:e...

Jag förstår inte varför många är så rädda för denna dagen. Undra vem som har kommit på att det ska vara en otursdag? Måste varit någon som hade en dålig dag just fredagen den 13:e.

Jag har iallafall inte haft någon otur idag, allt har flytigt på bra så jag tror inte att de är någon "otursdag" iallafall.
Jag va ju som sagt och färgade håret och klippte det idag. Jag kom dit vid kvart över 9 och va färdig kvarti i 12 så de tar ju sin lilla tid. Sen åkte vi hem och fixade lite mat, packade bilen och ¨kte och hämtade Lucas. Sen bar det ju av till trönninge för dukning så nu är det bara grädden som ska på tårtorna och kaffet som ska kokas. Så det är skönt att allt är färdigt.
Men nu börjar nervositeten komma. Jag och min äldsta lillasyster ska ju sjunga imorgon, men de kommer nog att gå bra skulle jag tro.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig när Kevin har ätit färdigt och imorgon eller på söndag kommer det blider och sånt från dagen.

Natti natti!!


Håret

Nu har jag kommit hem från frisören och här är resultatet.







Nu ska vi packa in i bilen och en åka och hämta Lucas och sedan sks vi duka iordning inför dopet.


Torsdag

Idag är de torsdag... Usch vad denna veckan har gått fort! Men de kan ju vara för att vi har haft något att göra precis hela tiden.
Igår hade vi ju tänkt att vi skulle gå i stan och bara ta det lugnt tills vi skulle hämta Lucas men så blev det inte..
När vi hade varit hos polisen så ringede min pappa och undrade om Rasmus kunde hjälpa honom att jobba. Så vi skyndade oss men de vi skulle göra i stan sen åkte vi ut till tönnersjö och åt lite middag och sen åkte Rasmus och pappa bort till bygdegården för att fixa deras golv. Och vid 2 åkte jag och hämtade Lucas och tankade sen åkte vi ut till tönnersjö igen. Vi va där tills Rasmus och pappa hade jobbat färdigt och sen åkte vi hem.

Idag skulle vi hämta nycklen till församlingshemmet och eftersom Rasmus skulle hjälpa pappa idag också så åkte ajg dit med barnen och så följde mamma med mig. Vi va där nästan 1 timma innan vi kom därifrån och när vi väl kom iväg så åkte jag snabbt inom citygross för att köpa lite mat till Lucas och sen vidare till babycafet.
Efter babycafet åkte jag till eurostop och köpte lite blommor och sen när Lucas hade sovit sin timme så åkte vi hem och då blev det bad för hans del och under tiden passade jag på att städa lite inne i badrummet.
Rasmus kom hem lagom till Lucas va färdig badad och sen har vi bara busat med våra små killar och inna läggdags så satt ajg och läste massa böcker för Lucas i ungefär en halv timma. Han tycker verkligen det är jätteroligt med böcker.

Imorgon blir det inte heller lungt för först ska vi lämna Lucas på dagis klockan 9 och sen 9.15 ska jag vara hos frisören och klippa mig och färga håret. Det kommer väl ta sin lilla tid osm vanligt när jag är där så sen blir de väl till att slänga i sig lite mat pack in grejerna i bilen som vi ska ha med till församlingshemmet och sedan hämta Lucas och köra vidare för att duka och fixa iordning i försammlingshemmet. Och sen på kvällen ska vi antagligen träffa Rasmus pappa och hans fru. De va ju ett tag sedan vi träffade dem eftersom de bor på Lofoten i Norge så de ha aldrig träffat lilla Kevin.

Nu ska vi iallafall titta på en film och sen ska jag nog gå och lägga mig.
Trevlig kväll!!


De sista färdig handlat

Idag har Lucas varit på dagis och under tiden åkte jag, Rasmus och Kevin hem till min mormor och morfar för att byta lampa på bilen. Det är ju en rätt så krongligt att byta på den sida som va sönder så det tog ett tag men den blev bytad så nu fungerar den som den ska igen.
Efter lampan va bytad så åkte vi till Maxi och handlade de sista till dopet så nu tror jag att de ska vara klart, kan inte komma på någonting som saknas iallafall.
Efter vi handlat så åt vi lite middag innan det va dags att hämta Lucas. Och nu i eftermiddag så har vi bara varit hemma och busat med Lucas och Kevin. Jag han med att rensa lite bland Kevins kläder eftersom han har vuxit ur storlek 56 nu. Men annars har vi bara busat med våra små killar.

Imorgon ska Rasmus klippa sig och sedan ska vi åka in till polisen så Rasmus kan fixa nytt id. Efter det ska vi nog gå en sväng i stan tills det är dags att hämta vår stora kille på dagis.


Nu kan Kevin äntligen sotta med vid bordet när vi äter. Inga jättelånga stunder men ett litet tag iallafall.
Och juice paketet va ju jättefint att titta på.

Och så busar vi lite med mamma också.

Lilla sötnosen!

Ha en trevlig kväll!!


Ge-kås

Denna veckan har Rasmus semester och de ska bli så himla mysigt.
Idag har vi varit på ge-kås, vi åkte dit så vi va där vid 9.30. De va en del folk där när vi kom dit.. Jag hade ju hoppats att de va lite mindre men de är väl många som ska ha julklappar och vinterkläder nu. Jag hittade iallafall de jag skulle ha där, en skötväska. Så de va ju himla bra, köpte lite annas också men inte på långa vägar så mycket som vi brukar göra när vi är där.
Vi va hemma igen vid 14 tiden och jag har packat upp och stadat undan lite här hemma och Rasmus och Lucas har varit och matat ankorna med Thomas. Nu ska vi snart ta och äta lite kvällsmat och sen ska vi väl bara ta de lugnt.
Imorgon ska Lucas till dagis och jag och Rasmus ska åka och fixa ena lampan till bilen som har gått sönder och så ska Rasmus skaffa nytt id eftersom de har gått ut för ett tag sedan..

Trevlig kväll allesammans!!


Farsdag

Idag är de Rasmus andra farsdag, vi firar de inte jättemycket men han fick lite sovmorgon och jag och Lucas fixade lite god frukost, tände lite ljus och så fick han några lotter. Tyvärr utan vinst..
Annars så har vi bara varit hemma under förmiddagen och sen i eftermiddags åkte vi hem till mormor och morfar och fick lite smörgåstårta. Och för ovanlighetens skull så va de lungt hos dem idag. Inte en massa ungar överallt utan de va bara Lucas, Kevin och Elvira. De andra va hos sina pappor, så de va lugnt och skönt där idag.
När vi kom hem sen blev det bad för båda våra små killar och nu sover de så gott.
Jag ska strax titta på tv och sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt ikväll.
Imorgon ska vi åka till gekås och de ser jag verkligen fram emot!


Trevlig kväll!!


1 vecka kvar

Idag är det en vecka kvar till vår lilla Kevin ska döpas. Men de mesta är redan fixat. De enda som är kvar är att köpa grädde, läsk och bananer. Jag tror inte att de är något mer iallafall.
På torsdag ska vi hämta nycklen till församlingshemmet där vi ska ha dopkaffet efteråt och på fredagen ska jag färga mitt hår och efter de ska vi fixa iordning borden, tårtorna och duka så vi inte behöver göra det på lördag. 
Känns bäst att få de färdigt på fredagen så de inte blir fel med Lucas sov och ät tider. Visst vi brukar ju inte hålla dem till 100% men eftersom vi ska vara i kyrkan kl.15 så känns de bäst att han har hunnit äta och sova så han inte blir grinig i kyrkan.
Så det är himla skönt att vi kunde få dopet på en lördag dels för att de är rätt många som måste åka långt för att komma hit och så kunde vi ju välja tiden själva och inte behöva ha massa andra som skulle döpas samtidigt. Då tar de ju inte så lång tid som de hade gjort annars heller.
Så lördagen ser jag fram emot, de ska bli så kul att träffa de som man inte träffar så ofta också. De är ju några av de som kommer som inte har haft möjlighet att träffa Kevin än så de ska bli roligt.
Och de känns så himla skönt att nästan allt redan är färdigt.

Så snart är han döpt vår Filip Kevin Adam Nordvall.


Riktigt mysig dag

Idag va vi ju på babycafet som alltid på torsdagar och de va lika mysigt som vanligt, vi va inte så många idag men de gjorde absolut ingenting.
Efter babycafet sen så åkte jag, Lucas och Kevin bort till busfabriken med Ida och hennes Lukas. Men eftersom killarna skulle sova så ställde vi bilarna på deras parkeringn och gick en promenad på ungefär en timma innan vi gick in på busfabriken. De va faktist skönt väder att gå i och inte alls lika kallt som de var igår.
När vi va inne så busade Lucas och Lukas och jag trodde att Kevin skulle sova men så fel man kan ha. Han va vaken precis hela tiden och även fast han va jättetrött ås skulle han vara vaken.
När vi hade varit där i 3 timmar så va alla 3 killarna riktigt trötta så de va lagom att åka hem då.
När vi kom hem sen så va Lucas på ett himla humör eftersom han va trött och hungrig. Men killarnas faromor kom hit en stund för att titta till dem undertiden som jag och Rasmus slängde lite skit från förrådet eftersom HFAB hade miljödag idag. De gäller ju att passa på när de är här så slipper man ju åka till tippen, helt perfekt!
Sen när farmor hade åkt så va det väldigt gnälligt på båda hållen. Lucas va ju trött efter massa bus idag och Keivn va övertrött så han skulle absolut inte sova även fast han knappt kunde hålla ögonen öppna.
Men nu sover båda 2 iallafall och jag och Rasmus ska titta på näst sista Johan Falk filmen.

Ha en trevlig kväll och tack Ida för en supermysig dag!!


Kallt!

Usch vad det har varit kallt ute idag.. Inte alls skönt. Men jag har ändå varit duktig och varit ute och gått idag.
På förmiddagen blev det lite städning och sen när jag skulle hämta Lucas på dagis så följde Madde med och så gick vi en liten runda efter det. Riktigt äckligt kallt va det, men de va nog bara för att de blåste så mycket. De va iallafall skönt att komma ut en runda och efter promenaden blev det lite fika innan Rasmus och hans mamma kom hit.
Så idag har jag inte gjort så mycket, men de är rätt skönt. Jag tycker alltid att dagarna bara försvinner iväg och vi är nästan aldrig hemma.. Får väl se om det blir några ändringar på de..

Nu ikväll ska jag bara ta de lungt iallafall och titta lite på tv.
Imorgon r de babycafet och efter det ska antagligen jag och Ida till busfabriken med vara små killar. Ska bli roligt om vi ska dit!

Ha en trevlig kväll allesammans!!


Fullproppad dag..

Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen..
Började med att lämna Lucas på dagis vid 8.30 för att sedan åka in till mvc för efterkontorll, tog ett tag att komma in men när jag väl kom in så gick allt jättebra. Jag vägde 4 kg mindre än vad jag gjorde på inskrivningen så de är jag himla nöjd med!
Efter jag va färdig där gick jag en runda på stan och då ringde mamma och sa att hon också va inne i stan så jag träffade henne lite snabbt och då insåg jag att klockan va så pass mycket att de inte va lönt att åka hem innan det va dags att hämta Lucas så jag tog en baugett på Hello take away och satt där ett tag och passade då även på att mata Kevin. Men de va ndå lite tid kvar innan jag skulle hämta honom så jag åkte och köpte en lampa till bilen eftersom den ena har gått sönder och så tankade jag lite också.
När jag hade hämtat Lucas så åkte vi till trönninge och där lämnade jag Lucas hos min mormor och mamma eftersom jag och Elin skulle träna på en sång med Kristina (kantorn i trönninge) som vi ska sjunga på dopet.
Usch börjar bli lite nervöst nu.. De va ju så längesedan som jag sjöng inför publik sist, men de ska nog gå bra toror jag.
Men hon ville att jag skulle börja i hennes kör igen som jag gick i innan när jag gick gymnasiet och jag är faktist lite sugen på de. Det är ju så roligt att sjunga ju!
När vi va färdiga i kyrkan så åkte jag och hämta Lucas och stannade en snabbis innan vi åkte hem.
Men jag fick inte vara hemma så länge, jag han med att äta en macka och sen va de dags att bege sig till dagis på föräldrarmöte.
Först fick vi lyssna på en tant från biblioteket och jag kan ju säga att jag har haft roligare.. Men sen gick vi in på Lucas avdelning Bamse och där berättade de lite om vad de brukar göra och så fick vi se bilder på våra små. Riktigt trevligt.

Nu är jag iallafall äntligen hemme och ska nog gå och lägag mig snart.

Ha en tervlg kväll!!


Mina underbara små killar

Tiden går så fort och mina små killar bara växer och växer. De har ju blivit riktgt stora nu ju.

Lucas är 19 månader och en riktig busunge.
Han lyssnar inte på ett ord man säger till honom och ska bara hitta på massa saker helatiden som hen vet att han inte får göra.
Bara den senaste månaden har han kommit på hur man öppnar kylen och frysen och även ungsluckan, även fast det finns barnlås på den. Så barnsäkert lås vet jag inte om jag vill kallade om en kille på 1½ kan öppna den utan att någon har visat honom hur man gör.. Och så måste vi ha barnlås på överskåpet i köket där vi har bland annat tändstickorna och sådant eftersom vår lilla klätterapa tycker att det är himla roligt att ta klättra upp på bänken och röja runt i skåpen. Och hur många är det egentligtn som behöver ha sådana lås på överskåpen?? De kan inte tillhöra vanligheterna.
Men de är ju tur att han har upptäckarglädje och inte bara sitter stilla i ett hörn och inte gör någonting, då hade man nog blivit lite orolig. Nu är han ju precis som en liten kille ska vara, en rikitg buse!
Och snart har han fått alla sina tänder. Han har 4 kvar men alla är på gång och 2 av dem syns redan och de andra 2 ser man att de kommer snart också.

Och Kevin har redan hunnit bli 11 veckor. Tyckte inte att de va länge sedan han låg i magen och man bara längtade tills han skulle titta ut. Men nu är ha ju äntligen här och de har hänt en massa sedan ha föddes.
Nu är han riktigt stabil i nacken och vill helst stå upp och inte sitta ner och ligga ner är det bara inte tal om.. Då blir det liv och han försöker sätta sig upp. Han kommer upp med huvudet men sen tar de stopp.
Och nu skrattar han varje gång man pratar med honom och försöker få fram ljud men än så länge så lyckas han inte riktigt så bra som han själv vill. Men de kommer ibland och de blir mer och mer.
Och babygymmet tycker han är jätteroligt nu, han sitter och försöker ta figurerna men ha lyckas ju inte, han ser så go ut när han koncentrerar sig så.

De händer massa nya saker helatiden med båda mina små älsklingar, så härligt att se att någonting som kommer från mig och Rasmus kan bli något så underbart.
Tänk så lyckligt lottad man är som har fått 2 så underbara barn!


Mamma älskar er båda två enormt mycket!!


1 november 2009

Måste ju börja med att säga grattis till min kära far som blir 40 år idag, en gammal gubbe nu..

Annars idag har tvättmaskinen gått varm, har hunnit tvätta 4 maskiner så nu är det bara 1 kvar men den får vänta tills i morgon. Och efter Lucas hade sovit så åkte han och Rasmus till busfabriken där de träffade Rasmus jobbarkompis Fredrik och han söta dotter Nora. Undertiden så va jag och Kevin hemma, han sov och jag städade. När städningnen va färdig åkte jag och Kevin till Maxi och handlade och sen hämtade vi upp Rasmus och Lucas, de hade nog haft roligt och Luacs va super trött.
Så här hemma sen blev de bara lite kvällsmat och bad för Kevin innan det blev sängen för båda våra små.
Så nu sover de och jag ska snart titta på tv. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men de finns ju alltid något att göra.

Ha en trevlig kväll!!