2009 i bilder

Januari:
  

Lucas första äventyr i snön



Februari:
  

Lucas första steg, 10 månader och 3 veckor



Mars:
  

Lucas fyller 1 år



April:
  




Maj:
  




Juni:
  




Juli:
  




Augusti:
  

2009-08-16 kom vår underbara lilla Kevin



September:
  

Mina underbara små söner!



Oktober:
  

Gos gos!



November:
  

Jag blev fru Nordvall



December:
  

Kevins första jul.


GOTT NYTT ÅR!

Mysigt besök och en rädd liten Lucas..

Idag tog vi de sista utav städningen och nerplockningen av julen.
Vi hade toaletten och gardinerna kvar så nu är de också gjort. När de v afärdige va de dags för middag och sen middagsluren för Lucas del. Undertiden som han sov passade jag på att baka lite muffins och sedan kom Sofie, Jens och Sandra. Alltid lika roligt att räffa dem, men de sk aju flytta till Kalmar nu på lördag så jag komemr sakna dem otroligt mycket.. Men vi får ta och träffas ändå!!

Nu ikväll så va det dags för Lucas att bada men de är bara de att han är rädd för det..
Han råkade bajsa i badkaret för någon vekca sedan men vi gjorde ingen stor sak av det utan visade bara att man spolar ner det i toaletten för att han inte skulle bli rädd. Men nu vågar han inte ens att gå utan blöja för han är rädd för att kissa eller bajsa på golvet.
Så varje gång han ska duscha eller bada så är det ett himla liv. Vi har ändå försökt med allt, men ingenting hjälper. Så vi vet inte riktigt hur vi ska göra för att få honom att tycka att de är roligt att bada igen. Är de någon som har något tips så mottager vi det tacksamt!!!
Men efter en del tårar så fick vi tvättat av honom iallafall, stackars mammas lillagos.

Ha en bra kväll!!


Snö

Idag när jag, Lucas och Kevin kom ut i köket för att äta frukost så snöade de! De va helt vitt utanför och de kom stora stora flingor utanför fönstret. Riktigt mysigt.
Så vi gick och väkte Rasmus, åt frukost och tog sedan på oss för att gå ut och åka pulka. Lucas tycker att det är jätteroligt att åka pulka hela han skiner som en sol när han åker, så himla härligt att se.
Så vi va ute ett bra tag innan Kevin vaknade och ville ha lite mat. Då gick jag in med honom medan Rasmu soch Lucas va ute ett tag till.
När de kom in sen belv det lite middag och sen va de ju dags för middagsluren. Men sen efter sovning och blöjbyten så åkte vi till Eurostop och gick där en sväng innan vi åkte hem för att städa. Och när vi ändå va igång med att städa så tog vi faktist ner alla julsakerna. Lucas tyckte inte om att vi tog bort "tonton" men  sen efter ett tag så hjlpte han så snällt till. Hoppas att de sitter i sig bara de där med att han gllar att städa. Men de gör de antagligen inte så länge till..
Nu är de bara disken och byta gardiner kvar sen är vi färdiga. Men gardinerna får nog ta och vänta till imorgon.

   
Lucas åker pulak med både mig och Rasmus.


Roligt att åka pulka!

 
Och smakar lite snö också, gott gott..


 
  
Och så åkte han lite rutschkan ocskå, på mage naturligtvis..


Och Kevin sov gott i vagnen.


Då var julen över..

Julhelgen är över och alla paket är öppnade. Känns rätt så skönt att de är över nu på något sätt, även fast man längtar till den så är de lika skönt när de är över sen tycker jag. Så nu är det bra nyårshelgen kvar innan vardagen börjar på riktigt igen.
Usch tiden går alldeles för fort.. Tänk det är redan 2010 om bara några dagar och jag tyckte inte de va länge sedan man gick och väntade på att 2000 talet skulle börja och nu har det redan gått 10 år!! Helt otroligt 10 år, känns som det är en evighet ju.. Men det gäller väl att ta vara på tiden eftersom de går så himla fort nu för tiden man kan ju nästa tro att åren blir kortare och kortare, fast det blir de ju förståss inte.

I morgon ska vi passa Elvira när mamma ska till frisören och så ska vi  nog ta och kolla lite på rean om det finns någonting kvar vill säga..
Nu ska vi ta och kolla på nya Wallander filmen.

Trevkig kväll!!


Julafton

Julafton började med att vi gjorde oss iordning och åkte iväg till trönninge för att lämna paket till mormor och morfar. Sen åkte vi vidare till tönnersjö för att äta och tillbringa resten av julafton där. Efter maten va det dags för Lucas att sova middag och när han vaknade så kom tomten.
Lucas blev inte rädd för tomten men han va ändå lite blyg. Men han vågade till och med krama tomten när han fick paket. Så de blev massa julklappar till mina små killar och sen när säcken var tom så ville vi ha en bild när Elvira och Lucas satt i knät på tomten, men de va lite läskigt så de gick ablsolut inte han blev jätteledsen då.. Sen när vi vinkat hejdå till tometen va det dags att öppna alla paketen. Efter julklapps öppningen så blev det lek med de nya sakerna och lite mat innan vi begav oss hem vid åtta halv nio tiden.
Så de va en riktigt mysig och lyckad julafton med massa paket, precis som det ska vara!

   
Polkagris käppar måste det ju vara i granen.




Jag gör inget som jag inte får... ( Han sitter och blåser bubblor med sugröret fast vi sa att han inte fick, en riktig liten buse!!)

  
I väntan på tomten..



Och äntligen kom han!!

  
 
Julklappsutdelning.

 
Öppning av paketen.


Vovvarna måste ju också ha paket!

   
Kevin på golvet, han försöket ta sig fram och kommer faktist fram men det är nog inte medvetet än..
Men sen rullade han över på rygg och fick tag på en tom kartong. 
 

Lill jul

Idag har vi varit på eurostop en sväng så Lucas fick klippt sig. Förra gången han klippte sig där så gick de hur bra som helst och han satt som ett litet ljus, men denna gången va de inte liak roligt.. De slutade med att han fick sitta i mitt knä och bli klippt. Och så fick han välja färg själv till håret och valde riktigt lysande röd.. Så han syntes iallafall! 
Efter han va färdig klippt så begav vi oss till Rasmus mamma för att fira jul med dem. Så de blev lite julmat och paket öppning där.
Imorgon ska vi hem till mamma och pappa för att fira julafton med dem. Ska bli så roligt att e hur Lucas reagerar på tomten. Men självklart så ska han få ett paket på  morgonen innan vi åker till mamma och pappa. Man måste ju ha ett paket på morgonen ju, så de ska lgga under granen när han vaknar imorgon.

Jag ska nog ta och ta fram paketet och lägga under granen till honom nu och sen blir det bara till att ta det lugnt ikväll.

     

Ha en trevlig kväll och en riktigt god jul!!!


Lugn och mysig dag

Denna dagan har verkligen varit lugn och skön. Vi har bara varit hemma och myst jag och mina två små. rasmu såkte iväg till doktorn en sväng mitt på dagen eftersom han ahr fått bihålsinflamation och undertiden så va Lucas en riktig goskille. De har han faktist varit heladagen och de brukar han minsann inte vara annars så de har jag verkligen tagit vara på!
När Rasmus kom hem sen så hade han sin syster med sig och hon och jag tog med Lucas ut och åkte pulka. Han tycker verkligen att det är jätteroligt! Han skrattar hela tiden när man åker ner för backen. Min gullunge.
Och naturligtvis så smakade han på snön och tyckte att det va jättegott så han la sig ner flera gånger och åt direkt från marken den lilla busen.. Men lite skit rensar väl bara magen sägs det ju..
Nu ikväll blir det bara mys framför tvn för min och Rasmus del. Och imorgon ska vi fira jul med Rasmus mamma och syster, ska bli mysigt.

Nu ska jag ta och göra min man sällskap i soffan.
Ha en trevlig kväll!!


Pepparkaksbak

Idag va det tänkt att vi skulle bakat pepparkakor med min moster och hennes barn men så har min lillamormor blivit sjuk, hon har fått lunginflammation så de blev inget bak där. Men istället så sa jag till mamma att vi kunde ju baka här hos oss istället. Så i morse efter frukosten tog vi Kevin i vagnen och Lucas i pulkan och gick bort till affären för att köpa pepparkaksdeg men den va naturligtvis slut..
Så jag gick i förväg hem och åkte iväg till Grens för att köpa där istället, trode jag. Den va slut där med så jag fick snällt åka vidare till  Eurostop för att leta vidare. På Willys va den slut och på östras va den slut men så hittade jag en på Coop, den sista som fanns kvar! Så sen åkte jag och Kevin hem för att äta lite middag och efter middagen så kom mamma, Elin och Elvira hit och vi bakade pepparkakorna. Lucas satt mest och åt degen och sa mamm mamm helatiden. Så de va nog gott.
Sen nu ikväll blev det bad för båda små killarna och resten av kvällen blir framför tvn. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på..

Nu ska jag sätta mig vid tvn.
Ha en trevlig kväll!!


Snart är det jul

Ja de är ju bara 4 dagar kvar till julafton nu. Känns inte alls som jul tycker jag, men de kan ju bero på att det är den första julen på 4 år som jag inte jobbar. Känns faktist lite konstigt att inte göra det och även lite tråkigt men samtidigt skönt.
Man får väl passa på att njuta nu när man är ledig och inte behöva tänka på att behöva jobba när alla andra är lediga. Och det är verkligen skönt att slippa stressen på jobbet men när vi va på eurostop så saknade man ändå de lite på något konstigt sätt..

De här dagarna innan jul så har vi ju att göra iallafall. Och Rasmus är ju pappaledig nu så han ska vara hemma med oss.
Imorgon ska här bakas pepparkakor med Lucas, min mamma, mina två systrar och min svägerska. Ska bli mysigt och så ska ju Lucas få åka sin nya pulka som han fick idag. På tisdag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men på onsdag ska vi fira jul med Rasmus mamma och syster. Och sen på torsdag så är det ju faktist julafton och då ska vi hem till mina föräldrar. Jag längtar verkligen dit, inte för min egen skull utan för Lucas skull. Denna julen är han ju mer medveten om allt, om man jämför med förra året. Ska bli så kul och se om han vågar sitta i knät på "tonton".

Ha en trevlig kväll!!


Lördag

I torsdags va jag uppe på hudmottagningen eftersom den första läkaren jag va hos hade skickat en remiss dit. Hon vågade ju inte ge mig några kortisonsalvor eftersom jag ammade så hon tyckte att de va bäst att göra så. Så jag fick en återbudstid även fast jag sa att eksemen nästan va helt borta. De hade ju även fått veta om mina blåmärken så de ville titta på dem.
Så jag kom dit och fick vänta ett tag innan jag fick komma in. Men väl inne så sa han att de va normalt för unga människor att ha sådana blåmärken.. Kan inte förstå hur han kan säga så för jag har inte sett en ända ungmänniska med sådana blåmärken utan att de har slagit sig..
Men men honom litar jag inte mycket på ändå, jag har varit hos honom innan och jag tyckte inte att han va bra då heller och ändå ska han tydligen vara den bästa hudläkaren i halmstad. Kan jag ju säga att jag verkligen INTE håller med om.

Fredagen gjorde vi inte så mycket. Lucas va på dagis och på eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar så Lucas fick busa med Elvira.
Men min lilla Kevin va riktigt gnällig hela dagen har ingen aning om vad det va med honom. Han har varit väldigt gnällig idag också. Kan ju hända att han inte känner sig bra eftersom han är lite förkyld. Men mest troligtvis så är det för han har ont i lilla magen. Han har haft väldigt mycket luft i magen som har kommit ut idag så jag hoppas att de är bättre nu och att han är sitt vanliga glada lilla jag imorgon igen.
För han är verkligen en glad liten kille i vanliga fall.

Imorgon ska vi hem till Rasmus mamma och äta middag och även träffa hans syster Johanna som kommer hem från Stockholm på semester 1 vecka nu över jul. Ska bli kul att träffa henne igen, det blir ju inte så ofta eftersom vi bor så långt ifrån varandra.. Men man får ju ta vara på tillfällena som ges istället!


Nu ska jag se om vår stora son har tänkt att sova snart. han brukar ju gå och lägga sig vid 19 tiden annars men nu är klockan 21.08 och han vägrar att sova.. han vet vad han vill den lilla herren minsann.

Trevlig kväll!!


Julmys

Denna dagen började absolut inte bra.. Jag har inte fått sova någonting inatt nästan för Rasmus har snarkat, Lucas har snarkat och Kevin har vaknat i tid och otid. Men När jag hade försökt få Kevin att somna ett tag så gav jag upp och Rasmus tog honom så jag kunde få sova några minuter iallafall. Och sen när han tillslut hade somnat och sovit en stund så åt han och somnade gott ett tag till. Men då vaknar Lucas så klart. Men Rasmus tog honom så jag fick sova ett tag till och sen fixade de frukost till mig. Så söta mina killar!!
När ajg hade duschat sen och gjort mig färdig skulle jag bara torka håret och vad händer då?
Jo min hårfön slutar att fungera! Jag trode att de va Rasmus som hade dragit ur sladden men de va de inte och sen så g jag att de började blixtra och ryka från sladden så de vabara att dra ut den och håret fick snällt vara blött. Kan ju säga att jag va nådogt förbannad då!!!
Men som tur va så blev dagen betydligt bättre.
När jag äntligen hade fått färdigt allt så åkte vi och hämtade upp Lina på eurostop och åkte vidare till Knäred.
Vi kom fram vid 11.45 och hade jättemysigt. Jag fick ju springa efter Lucas en del eftersom han ska pilla på precis allt men de är väl så man ska vara när man är 1½.
De va iallafall en super mysig dag och det är synd att de inte blir av oftare att man ses men så är de väl när alla har sitt eget att ta hand om och man bor på skillda håll. 
Tack för idag tjejer! 


Hoppas att snön vill hålla i sig till Julafton nu! De hade varit så himla mysigt om de kunde få vara en vit jul.

Ha en trevlig kväll!!


V.51

Måndag 14/12:
Elin fixa sina naglar

Tisdag 15/12:
Bilen på Service
Kevin till BVC
Lucas till dagis

Onsdag 16/12:
Hem till Julia på julmys
Kevin 4 månader

Torsdag 17/12:
Busfabriken med Ida, Lukas, Sara, Nelly och Alva

Fredag 18/12:
Traffa Sofie och Sandra
Lucas dagis

Lördag 19/12:
-

Söndag 20/12:
-



Lugn helg

Denna helgen blev en lugn och skön helg.
På lördagen va jag med mamma på eurostop en stund och sen va vi bara hemma vår lilla familj och klädde granen, lagade god mat och hade det mysgt.
På söndagen va jag hos Madde och fixade mina naglar och sen blev det inte så mycket mer gjort den dagen.

Men nu är det en ny vecka med nya tag och hela veckan är fullbokad.

Idag har vi fixat iordning lite mat och sen efter Lucas och Kevin hade sovit så åkte jag och hämtade Elin eftersom hon skulle fixa sina naglar så eftermiddagen har vi spenderat hemma hos Madde. Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt för jag är riktigt trött. Kevin har börjat sova så himla dåligt på nätterna nu.. Han vakande1 gång i timman i går natt och natten till idag va han vaken mellan 3-5. Har ingen aning om varför men jag hoppas att det bara är något tillfälligt. Hoppas iallafall att han sover bättre inatt.



Lucas hjälper till att klä granen.

Och Kevin ligger och snurrar runt på golvet. Han ligger inte som man lägger honom längre..

Nu ska jag ta oh lägga mig i soffan!

Ha en trevlig kväll!!


Lucas första luciatåg

Idag va de verkligen en tidig morgon. Va tvungen att gå upp klockan 5 för att hinna duscha och göra mig och killarna iordning innan vi skulle vara på dagis 6.45. Vi kom dit i tid och fick bra plats att sitta på. Och tillslut så kom de små tomtarna, luciorna, tärnorna, stjärngossarna och pepparkakorna. Lucas gillade inte de riktigt, han stog och ropade efter mamma hela tiden och tyckte inte riktigt om att de va så mycet folk där tror jag. De är ju inget han är van vid direkt. Men han stog kvar hos fröknarna tills han fick syn på mig. Då kom tårarna och han sprang till mig. Min lilla tomtenisse.
Sen när de hade sjungt färdigt fick vi fiaka inne på Bamse (Lucas avdelning) och de va barnen som hade bakat lussekatter och pepparkakor. Sp de va så mysigt där så.
Men sen när det va dags för mig och Kevin att åka vidare så blev Lucas superledsen.. Anette (dagis fröken) sa att hon aldrig har sett honom så ledsen, stakaren. De blev ju så fel när jag stannade kvar där för annars brukar han inte bli ledsen när jag lämnar honom. Han brukar ju gå in utan att ta av sig kläderna. Men jag fick ju åka ändå för jag skulle ju till trönningeskolan och titta på min syster som också hade Lucia friande idag.
Man längtar verkligen tillbaka dit  när man är där. Inte till själva skolarbetet för jag skulle aldrig få för mig att sätta mig i skolbänken igen, men till alla deras traditioner. De är ju bara så himla mysigt där och lärarna är så himla goa. Och de som gick lucia tåget där i dag va så himla duktiga, man ryser ju när de sjunger vissa sånger.

Nu är jag hemma igen och har precis fått i mig lite middag och Kevin vaknade precis så nu är de dags för lite blöjbyte och sedan lite mys innan det är dags att hämta hem storebror från dagis.


Rännebackens luciatåg
 
 
 

Mammas små tomtenissar
 
Trönnigeskolans luciatåg

Min söta lillasyster! 

Lillabus

Ha en trevlig eftermiddag!!


Vilken underbar känsla!

Under förmiddagen idag så va Madde här och hälsade på en stund, alltid lika trevligt.
Sen åkte jag iväg och hämtade Rasmus på jobbet eftersom han ville följa med till läkaren. 
Jag kan ju sägaatt de va skillnad som natt och dag på henne jag va hos förra torsdagen och han som jag va hos nu idag. Han som ajg va hos idag kunde ju betydligt mer än vad hon kunde och då är han ändå yngree än vad hon är.
Han kollade på eksemen och sa att jag visst kunde få både salvor och tabletter även fast jag ammade. Så jag fick några salvor och så som jag ska prova med och hoppas att de blir bättre.
Sen va de ju det där med blåmärkena.. Han såg att resultatet av proverna hade kommit och som tur va så visade de inget alls. Men han kunde dock inte säga vad de berodde på. Han sa att hade han inte fått provsvaren och att de hade visat helt normala värden så hade han trott att de va leukemi och de är ju de jag har varit otroligt rädd för att de ska vara. Men han sa att med dem provsvaren så kan det inte vara det och då kan jag säga att de känndes som en stor tung sten föll från mitt hjärta och allt kännsde så otroligt mycket bättre! En riktigt underbar känsa måste jag säga.
Men fråga kvarstår ju dock på vad det kan vara som orsakar blåmärkena för han tyckte att de va väldigt mycket.
Men jag ska på återbesök om 1 månad och har de inte blivit bättre då så skulle vi gå in djupare på vad de kunde vara och blev det mer skulle jag höra av mig igen.

Nu ska jag ta och titta lite på tv tänkte jag.

Ha en trevlig kväll!!


Blev inte bättre..

Denna natten va precis likadan som föregående natt. Men imorgon ska jag till läkaren igen så jag hoppas verkligen att han kan hjälpa mig. Men de tror jag nog att han kan, jag pratad eju med Malin på bvc när vi va på för'ldrargruppen och hon tyckte att de lät jättekonstigt att jag inte skull ekunna navända kortisonsalvor eftersom Kevin hade fått de om han hade haft eksem. Och så visste ju inte den läkaren jag va hos vad miniderm va. De är ju en mjukgörande kräm men hon trodde att de va en kortisonsalva. De säger ju en del om vad hon kunde och inte kunde. Ska även fråga honom imorgon om det verkligen kan vara stress som gör att jag får blåmäkrena. Jag tror nämligen inte att det är därför, jag har ingen aning om vad de kan vara men jag tror absolut inte att de kan vara stress. Men jag håller ju tummarna för att de inte är något allvarligt utan att de bara är stress. Men vi får la se vad han tror att de kan vara.

Usch så mycket klagande de har varit från min sida nu.. Men de är rätt så skönt att få skriva av sig lite ibland!

Lucas har blivit himla mammig de senaste dagarna, innan va det bara pappa som gällde och jag kunde absolut inte somna honom för de skulle pappa göra. Men nu är han totalt tvärt om, det är bara jag som duger heltplötsligt. Men de har ju sina idéer de där små så snart är de väl pappaskille igen. Men de är rätt mysigt att han har börjat komma till mig nu istället, min stora goskille!
Men nu får jag nog ta min lilla kille för han försöker sätta sig upp i sängen nu.. Han är stark min lilla plutt men han kommer bara halvvägs än så länge. Men de är ju ändå inte dåligt med tanke på att han inte använder sig av armarna eller något sådant utan bara ska sätta sig upp. Duktiga killen!


Trevlig kväll!!


Inte mycket sömn..

I natt ahr jag inte sovit bra alls.. Mina eksem har kliat överallt så jag tror att jag blir tokig! Och så när ajg vaknade vid 1 tiden så märket jag att Lucas hade kommit och lagt sig i vår säng utan att verken jag eller Rasmus hade märkt någonting. Och så har ju naturligtvis lilla Kevin också sovit i vår säng. De har han ju gjort sedan han föddes men jag har försökt att lägga ner honom i hans säng nu när han har ätit och de har fungerat nästan varje gång. Men i natt när jag verkligen ville att han skullesova i sin egen säng så hör jag att han ligger där och pratar och efter ett tag blir han arg, antagligen för att ingen tog upp honom. Så jag la honom hos mig och han somnade direkt. Min lilla trollunge.
Så det blev ju inte överdrivet mycket sömn i natt kan jag ju inte påstå så jag hoppas att denna natten blir bättre.
Men dagen har flytit på förvånansvärt bra tycker jag. Lucas har ju varit så fruktansvärt gnällig den senaste tiden men idag va han bara lite tjurig när vi va på föräldrargruppen på bvc. Fast han behövde inte vara där så länge för min älskade mamma kom och tog med honom till leksaksaffären så de gillade han nog.
Sen blev det lite onyttig mat i stan innan vi åkte hem.
Lucas sov när vi kom hem så jag hann med att sitta lite vid datorn och ta det lugnt innan jag va tvungen att väcka honom och sen har vi bara varit hemma och sorterat lite tvätt och tvättat och myst.
Nu sover båda två och snart ska jag titta på Ullared.
Imorgon blir det dagis för Lucas del och jag och Kevin ska nog ta en vsväng till Maxi för de börjar bli lite tomt i skaffertiet här hemma nu.

Trevlig kväll!!


2:a advent

Ja andra advent i dag inte långt kvar till jull nu då ju.

Dagen har vairt lugn idag, Kevin vaknade vid 8 ungefär men vi gick inte upp förrän vid 9 och åt lite frukost och sen gjorde jag mig och Kevin i ordning och åkte ut till Tönnersjö. Lucas sov ju där inatt och det hade gått jättebra men han blev glad när jag kom iallafall. Efter middagen gick vi en promenad så Lucas somnade och sen har vi inte gjort så mycket mer.
När vi kom hem sen så blev det bad för våra två små och sen har vi bara tagit det lugnt och busat med dem.
Nästa vecka är det fullt upp igen.. 

Måndag:
Föräldrargrupp på bvc
Tisdag:
-
Onsdag:
Träffa Madde
Torsdag:
Babycafé
Fredag:
Lucia för Lucas och Elin
Lördag:
-
Söndag
-

Nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan och bara ta det lugnt.

Trevlig kväll!!

 


♥ Mamma och Kevin mys ♥

Ikväll har jag och Kevin haft lite egen tid till mys och julpyssel. Rasmus är på julbord med sitt jobb och Lucas är hos mina föräldrar och ska sova hos dem i natt. 
Vi va och lämnade Lucas hos mamam och pappa i förmiddags och stannade där och åt middag och åkte när Lucas hade sovit. Och när vi kom dit så sa Elvira: Idag är det lördag! Och va jätteglad för att Lucas skulle sova hos dem, hoppas bara att de är snälla mot mamma för jag vet hur de kan bråka de där två.. Men de ska nog gå bra tror jag, de kan ju vara snälla mot varandra också.
Så när Lucas hade vaknat åkte jag och Rasmus hem och Rasmus gjorde sig iordning och sen åkte jag och lämnade av honom hos en jobbarkompis och åkte vidare till Eurostop för att prova en tunika jag hittat där men de fanns naturligtvis inte i min storlek, så jag ska ta och kolla i stan och hoppas att den finns där istället. Sen åkte vi hem och har haft de mysigt här hemma. Egentligen skulle Madde ha kommit hit men jag har haft ont i huvudet idag och varit väldigt trött idag så de blev inte så.
Nu har iallfall Kevin somnat och jag har hunnit göra lite julpyssel. Och man längatar ju så mycket till jobbet när de är jul, de är ju så himla roligt att pyssla och göra massa roligt.
Nu ska jag ta och göra färdigt de jag började med och sen ska jag bädda ner mig i soffan till en film.

  


  


Trevlig kväll!!


Besök hos läkaren..

I torsdags av jag hos dokorn eftersom jag har fått massa blåmärken på mina ben som jag inte har en aning om var de kommer ifrån.
Jag hade tid dår kl9.20 och kom väl in till doktorn vid 9.30, hon hade inte en aning om vad det kunde vara så hon satt och blädrade i sin bok men jag tror inte hon blev klokare för det.. Jag berättade även om mina eksem som har kommit tillbaka nu och även då satt hon och bläddrade i en bok utan att våga göra någonting eftersom jag fortfarande ammar helt. Men hon skulle skicka en remiss upp till hudkliniken och så sa hon att blåmärkena och eksemen kunde bero på stress. Och när jag tänker efter så har de varit himla mycket på senaste tiden och jag fick blåmärkena när Kevin va ungefär 1 månad och de va ju även då som Rasmus började jobba igen.
Så jag kanske ska ta de lite lugnt ett tag men de är ju inte så lätt det heller för de är ju alltid någonting som kommer ivägen som gör att jag inte kan vara hemma och bara göra ingenting. Och när jag väl är hemma så finns de ju massa att göra här också. Rasmus har sagt att jag inte ska ta disken och massa sådant utan att jag ska lämna det till honom så han kan ta de när han kommer hem. Men jag tycker att det känns så fel att låta honom göra massa saker när han kommer hem efter att ha jobbat en heldag. Men som tur är så jobbar han bara till den 18e och sen är han ledig över jul och nyår och sen i februari så ska han vara pappaledig på måndagar och fredagar och sen i slutet av mars så kanske jag ska börja jobba lite igen. Vi får väl se hur det blir men antagligen så blir det så. De ska bli himla roligt att börja jobba igen om det blir så men samtidigt så villa jag inte det eftersom man missar så himla mycket med Kevin då. Men jag va ju hemma helatiden med Lucas så de är ju inte mer än rätt att Rasmus får vara hemma lite nu med Kevin. Men vi får väl se vad som händer det är ju ett tag kvar tills dess även om det går fort..
Men som sagt så fick jag ju ta en massa blodprover när jag va hos doktorn. De tog en himla tid innan jag väl kom in där för eftersom jag har bytat efternamn så stog det Karlsson på vissa ställen och Nordvall på vissa så de blev lite rörigt men tillsut så va det äntligen min tur. Hon stack först i ena armen men de kom inte en droppe därifrån och sen tog hon nästa arm och där fick hon lite men långt ifrån de hon skulle ha så hon fick ta och sticka i handen också men de va inte mycket bättre där så hon fick inte alls så mycket som hon skulle ha. Men de skulle nog räcka ändå sa hon. Men de är alltid problem när de ska ta blodprov på mig, de är ingen som tycker om att sticka mig så jag hoppas att de va sista gången på länge som jag behöver göra det nu och att de inte ringer och säger att jag måste komma tillbaka och ta mer eftersom de fick förlite blod..
Så nu håller jag tummarna för att proverna inte ska visa att de är något utan att de bara är stress och att de kommer försvinna. emn framför allt så hoppas jag att mina hemska eksem kan försvinna.
Jag ahr ju fått på hela kroppen nu och på vissa ställen vätskar de sig så att kläderna fastnar, inget roligt och läkaren vågade inte ge mig någonting bara för att jag ammar så istället ska jag behöva gå med massa kliande eksem överallt och jag kan säga att de är fruktansvärt jobbigt och det är inge som jag en sönskar min värsta fiende att behöva ha!

Men nu är de väl bara att se framåt och hoppas att de vill ge med sig!


Bara varit hemma

Eller ja nästan bara varit hemma idag iallafall. Jag har varit och lämnat Lucas på dagis och på vägen hem gick jag inom affären för att köpa en deodorant. Sen va de raka spåret hem som gällde och kallt som attan va de också ute.
Men väl hemma ville Kevin ha lite mat och sen åt jag själv lite frukost och satt en stund vid datorn.
Undertiden som maten stod i ugnen sen så rensade jag i skafferiet och de va välbehövligt kan jag säga, allt stod bara i en enda röra. Så nu är det ordning ett litet tag iallafall, får väl se hur länge de håller.
När jag väl va färdig så va de dags att traska bort och hämta hem Lucas. Jag tog den vanliga vagnen och ståbrädan när jag hämtade honom eftersom jag hade de i morse när jag lämnade honom för då gick det hur bra som helst. Men på vägen hem skulle han inte stå där så länge utan han skulle gå själv och när han går själv så ska han ju titta på allt så de tog ju sin lilla tid att komma hem idag. Han skulle ju även stanna vid ankorna och titta på dem och absolut INTE gå därifrån. Jag va tvungen att bära bort honom och han skerk som en stucken gris. De som hörde måste ju ha undrat vad vi höll på med. Men tillslut så kom vi till parkeringen iallafall och där skulle jag hämta en kasse med mossa som jag hade fått av mamma och då hittade Lucas ett paraply som han tvunget skulle ha. Så det ända man såg när vi gick in sen va ett vandrande paraply. Sen eftermiddagen har varit lite gnällig som vanligt nu för tiden. Jag vet inte vad det är med honom, om de kan vara att jag inte ger honom 100% uppmäksamhet kanske för han är inte sån sen när Rasmus kommer hem. Men de går väl över någongång.

Kan ju säga att de har varit väldigt skönt att inte åkt iväg någonstans faktist. Jag är ju aldrig hemam annars känns det som. Det är alltid någonting som står i kalendern. Jag ska försöka vara hemma lite mer men de är inte så lätt, det är alltid något som ska göras.

Nu ska jag iallafall ta och sätta mig i soffan och bara ta det lugnt.
Trevlig kväll!!


Grattis älskling!

Stort grattis till min älskling som fyller hela 23 år idag!

Idag när jag lämnade Lucas på dagis skulle de precisbörja att baka pepparkakor, så mysigt! De vill jag oxå göra så vi får väl se om de blir något pepparkaksbak här snart kanske?
Efter jag lämnat av Lucas så åkte jag hem och tog en dusch och sen va de dags att åka och hämta upp Madde för att handla de sista julklapparna. Jag fick tag i de jag skulle ha men vi har eventuellt 1 kvar att köpa men vi får väl se vad de blir.. Känns skönt att slippa gå och ha de hängande över sig iallafall.
Så de blev en trevlig men väldigt kall dag på stan innan de va dags att hämta hem min stora kille.
Efter de va det städning som gällde och de tog ju 10 gånger längre tid än vad de hade behövt göra eftersom min lilla Lucas va väldigt tjurig och gnällig idag, och de smittade ju naturligtvis av sig på Kevin. Men tillslut så blev de städat i tid till Rasmus och alla andra kom hit för att fira honom.
Nu har alla åkte hem iallafall och Rasmus håller på att somna Lucas, Kevin sover redan så förhoppningsvis så blir det en lugn kväll.

Ha en trevlig kväll allesammans!!