Inte riktigt som vi tänkt oss denna dagen..

I morse åkte vi upp till Fynda igen eftersom ena fronten till lådan på tvbänken var fel. De hade naturligtvis inte någon på lager men han ringde leverantören och bad dem skicka den direkt hem till oss. Så om 2-3 dagar har vi den.
Sen kollade vi även lite på soffbord men hittade inget där, eller jo vi hittade ett men vi tyckte att de va lite för dyrt. Sen åkte vi vidare till Selecta tror jag de heter och kollade där med men de hade inte heller något soffbord som föll oss i smaken.. Men vi får väl ta och leta vidare helt enkelt.
När vi kom hem sedan och tog tempen på Kevin så hade han 40 graders feber stackaren.. OCh vi som tänkte åkt hela familjen till stranden nu när jag väl är ledig och de är fint väder men så blev de ju inte..
Men jag och Lucas åkte ut till Trönningestranden iallafall och hade de mysigt medan Rasmus var hemma hos Kevin. Mysigt att komma iväg med bara Lucas ibland! Tråkigt bara att vi inte kunde komma iväg hela familjen..
Men vi hoppas på bra väder nästa vecka istället. Men Lucas och jag fick sällskap på stranden av min syster, min moster, hennes dotter och en annan kusin.
Och Lucas älskade att bada! Och när jag frågade om vi skulle åka till stranden igen en annan dag sa han:
- Stande, baa mamma inte pappa Tin! (Stranden, bara med mamma inte med pappa och Kevin) Så han tyckte nog om att få ha mamma lite för sig själv.
När vi kom hem sedan så busade vi med Kevin de han orkade och åt lite kvällsmat. Sen åkte jag och tränade och när jag kom hem åkte Rasmus hem till en kompis.
Så nu håller jag tummarna för att Kevin kan sova gott i natt, de behöver han och vi med för den delen.
Och hoppas att febern är bättre till i morgon för han är ju inte förkylde eller något sådant och tredagars feber hade han ju för 2 veckor sedan så de kan de ju inte vara.. Hoppas att de försvinner fort iallafall!!
Nu ska jag ta och sätta mig i soffan ett tag innan de är dags att sova.
Natti natti!!

Vecka 26

Måndag 28/6
Jobba 8-14.45
Handla
Träna

Tisdag 29/6
Falkenberg

Onsdag 30/6
Bvc med Kevin 13.00
Träna

Torsdag 1/7
Inventering 7-15
Doktorn med Lucas 15.40
Fredag 2/7
Träna

Lördag 3/7
Jobba 10-17.15

Söndag 4/7
-


Midsommarhelgen

Denna helgen har de verkligen varit mycket.
På midsommarafton körde jag ut Rasmus och killarna till mamma och pappa för att sedan åka och jobba. Jag började 10 och slutade 15, men jag han med att åka en runda till midsommardansen i Tönnersjö innan de var slut iallafall och där hade mormor även med sig tårta.
Sedan åkte vi hem till mamma och pappa allihopa och åt glass och jordgubbar och grillade lite senare. Så de va en trevlig midsommarafton.

Midsommardagen började som vanligt vid 6 tiden eftersom Kevin inte sover längre.. Och när vi hade gjort oss i ordning så åkte vi upp till Falkenberg till Fynda. Vi hittade en tvbänk där som vi köpte och så gick vi lite i köpcentrat med. Men där hittade vi inte något.
Sen efter vi knölat in tvbänken i bilen tilsammans med 2 vagnar så åkte vi hem och sen va plockade jag ner i bokhyllan medan Rasmus tog busarna och gick till affären och sedan när de kom tillbaka så gick ajg ut en runda med dem på lekplatsen och Rasmus fortsatte med bokhyllan här inne.
När den var färdig sen så gjorde vi lite middag och efter de så somnade vi Kevin och sedan började vi med tvbänken. Lucas skulle ju absolut INTE sova eftersom vi hade tagit fram skruvmejslen och de så han va uppe ett bra tag och hjälpte till. Vi va inte färdiga förrän väldigt sent så då va de direkt i säng för min del.. Lite för sent blev de klockan var nästan 24 och de är lite väl sent med tanke på att Kevin inte sover ordentligt..

Och idag vaknade Kevin tidigt som vanligt och jag skulle jobba igen. Jag bytade dag med Malin så hon jobbade min tid igår och jag hennes tid idag. Så 10.30-17.15 jobbade jag och undertiden var mina 3 killar ute i Tönnersjö så efter jobbet hämtade jag dem och nu är jag helt slut känner jag.. Så jag ska ta och lägga mig nu, de är ju en dag imorgon med.

Natti natti!!

Nya väskor

Nu har jag fått de väskorna jag beställde till Lucas och Kevin. Jättenöjd är jag!
Lucas och jag var borta i affären och hämtade dem innan och han cyklade hela vägen dit och hem min duktiga kille!
Beställda från Mjsbrodyr.

Känner mig ut tittad..

Har precis kommit hem från gymmet. Känns riktigt skönt att komma iväg och träna, men jag föredrar att träna på förmiddagen måste jag ju säga. När jag var där på förmiddagen så var där mest äldre personer och nu i kväll var där nästan bara yngre killar och de kändes som att de bara tittade på en hela tiden. De gjorde dem säkert inte men men de kändes ändå så.  Men de är väl för att jag inte kan alla maskinerna, jag visste ju knappt hur man ställde in dem och de va någon jag gjorde fel på kom jag på sedan. Men men de är ju bara andra gången jag är där och första gången jag är där själv. Så snart kan man väl dem och då känns de nog inte så konstigt.
Men som sagt så känns de riktigt skönt att känna att man gör något för sin kropp, de är välbehövligt och de borde alla göra.
Kommer nog kännas i morgon att jag var där idag men på onsdag är de dags igen. 3 gånger i veckan har jag tänkt att jag ska försöka komma dit.
Nu ska jag gå och ta en snabb dusch.
Ha en trevlig kväll!!

Vecka 25

Måndag 21/6
Jobba 8-14.45
Träna

Tisdag 22/6
Bvc med Lucas och Kevin

Onsdag 23/6
Jobba 9.30-14.45
Träna

Torsdag 24/6
Midsommarfirande på dagis 9-11
Jobba 14.30-19.15

Midsommarafton 25/6
Jobba 10-15.15

Midsommardagen 26/6
Jobba 11-17.15

Söndag 27/6


Ny telefon och träningsvärk!!

Igår efter jobbet kom Rasmus och killarna till eurostop och vi gick bort till The phonehouse. Och de slutade med att jag har en ny telefon, en HTC Desire. Är riktigt nöjd med den faktist.

Och i onsdags hade jag ju tid på Actic med en personlig tränare. Linda heter hon och är jättebra. Vi gick egenom lite övningar som hon tyckte skulle passa mig och de är mest mage och rygg som jag behöver träna men det är ju inte så konstigt med tanke på att ajg har fått 2 barn på så kort tid och inte tränat någonting alls sedan gymnasiet.
Men nu ska de bli ändring på de och jag ska träna 2-3 gånger i veckn har jag bestämt och Blomsterlandet hade ett avtal med dem så jag fick de till ett mycket bra pris dessutom och det är ju inte fel.
Men vilken träningsvärk jag hade igår och idag. Trode faktist inte att jag skulle ha de för de känndes inte så jobbigt när jag va där men de har tydligen gjort sitt och de är ju skönt de ju.
Känns riktigt bra att komma igång med träningen.
Nästa gång jag ska dit är på måndag tänkte jag för de blir ju inget av nu i helgen eftersom jag jobbar både lördag och söndag. Men måndag efter jobbet eller måndag kväll blir de iallafall.

Nu ska jag ta och lägga mig snart, är väldigt trött idag.. Vet inte varför men så är de ibland.

Natti natti!!


Dyraste skorna jag någonsin köpt..

I dag ringde Rasmus och bokade in mig hos en personlig tränare, jag har ju sagt ett bra tag att jag ska börja träna men de har inte blivit av för de har inte kännts så lockande att gå och träna själv. Men nu har Jag en tid på arenan i morgon 10.15 så nu ska de verkligen bli av. Känns faktist riktigt skönt även fast de blir att jag ska dit själv. Men är de någon som vill med sen så är de bara att säga till.
Så i förmiddags åkte vi iväg och köpte ett par riktiga träningsskor och ett par byxor. Och de blev de dyraste skorna jag någonsin köpt.. Men de kan de ju vara värt. Hoppas jag iallafall.

Så  morgondagen ser ajg fram emot och antagligen så köper jag väl ett årskort där så måste jag ju bara gå dit.


Jag blir tokig!!!

Jag har ju gått igenom alla våra biler fårn maj 2009 till idag och de är ca 7-8000 bilder och valt ut ca 5 av bilderna och laddat in dem på extrafilms hemsida för att kunna framkalla dem men de är ju bara de att min kära make har visat mig FEL så de va tydligen bara några miniatyr bilder jag hade laddat in så nu måste jag göra om allt igen....
Och nu tar de ju betydligt längre tid med eftersom de är mycket större bilder denna gången. Men jag får väl bara ta och se glad ut och göra om ett från börja ingen, härligt härligt..

Försvann lika plötsligt som den kom..

I dag va de dags för jobb igen, Kevin sov inte så bra natten till idag så de va inte så roligt att gå upp i morse men jag va ju tvungen så de va ju bara att gå upp och se glad ut.
Kevin hade fortfarande feber i morse 39.9 hade han så han fick en ipren och sen när jag ringde hem vid 11 tiden så hade han ingnen feber längre. 37.3 hade han då och den har inte kommit tillbaka. Konstigt att de kan komma så från ingenstans och sedan försvinna lika plötsligt. Så de måste varit 3 dagars feber men han har inte fått några prickar, inte än iallafall. Men de är skönt att han är feberfrin nu iallafall och att han har busat och lekt nu i eftermiddag och kväll.
Efter jobbet idag åkte jag och handlade lite och sen när jag kom hem så tog vi och städade av lite här, skulle gjort de i helgen men de hade vi ingen ork till, men nu är här fint iallafall till i morgon bitti när busarna har vakant.
Men nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag och håller tummarna fär att Kevin sover bättre denna natten, men när jag skriver de så brukar han inte alls sova bra så man ska npg inte förvänta sig för mycket.. Men jag hoppas lite ändå!

Och idag fyller Sara år, stort grattis till dig vännen! Hoppas att du har haft en riktigt mysig dag!

Natti natti!!

Vecka 24

Måndag 14/6
Jobba 8-14.45

Tisdag 15/6
Lucas dagis 9-14
Jobba 14.30-19.15

Onsdag 16/6
Lucas dagis 9-14

Torsdag 17/6
Jobba 8-14.45

Fredag 18/6
Lucas dagis 9-14
Jobba 10-14.45

Lördag 19/6
Jobba 8.30-16

Söndag 20/6
Jobba 10.30-17.15

Min lilla sjukling


En sjuk liten kille som somnade framför tvn när han tittade på Nicke nyfiken.

Söndag

Då va de söndag idag då.. Denna helgen har verkligen gått fort!
I fredags va de ju skolavslutning och studenten. På morgonen åkte vi först till trönningeskolan till Elin och sen när de va färdigt där åkte vi hem till mamma och hjälpte henne med de sista inför studenten.
Efger middagen sedan så va de dags att åka till Kattegatt och ta emot Emil när han sprang ut. De va verkligen super mycket folk och vädret va inte de bästa men de duggade bara lite så de va ju skönt att åskskurarna sparade sig till kvällen istället. När alla hade sprungit ut så var de ju dags för alla studenterna att åka traktor och de tyckte ju Lucas va super kul att titta på. Han älskar ju traktorer och lastbilar och sådant. Så de va ju himleriket där.
Efter alla hade åkt iväg och efter ett bra tag i bilköer så kom vi till parken men eftersom de va så mycket folk och vi inte kom fram med vagnen så åkte vi hem till mamma och pappa och satte fram talrikar och sådant istället.
När Emil och de andra kom sedan så va de dags för lite presentöpping, mat och tårta. Så de va en trevlig kväll.
Natten däremot va inte lika trevlig.. Både Lucas och Kevin sov oroligt och de hände en lite olycka i Lucas säng. På morgonen sedan så visade de sig att Kevin hade 40 graders feber så de va ju inte konstigt att han inte sov bra kanske. Men jag fick snällt gå och jobba ändå och de va en lite halvseg dag och när jag kom hem åkte vi till doktorn med Kevin eftersom han fick hög feber från ingenstans och de va ju inte längesedan han hade öroninflamation så de ville att vi skulle kolla honom. Men de va inget i öronen som tur va så vi har ingen aning om varför han har feber.. Men eftersom den är så hög så kanske de kan vara 3 dagars feber. Men de lär vi ju märka i så fall.
Resten av kvällen sen tog vi de bara lugnt och jag kollade på Generation kill.
Denna natten va itne heller rolig. Kevin har haft över 40 grader och har vaknat 1 gång i timmen.
Nu är iallafall Lucas och Rasmus på badhuset och Rasmus sa till mig att jag inte fick göra något här hemma men de kliar så i fingrarna.. De är ju så mycket som behöver göras, både tvätt och disk men vi får väl se hur de blir.
Nu ska jag iallafall ta och ge Kevin lite middag om han vill ha de.
Ha en härlig söndag!!

Bilder

Sitter just nu och lägger in bilder på extrafilm för att framkalla bilder. Vi har ju inte framkallat bilder på över 1 år nu så de börjar verkligen att bli dags..
Men de tar ju sådan fruktansväd tid bara. Jag satt hela kvällen igår och hela kvällen idag med, jag är redan upp i 420 bilder och då har jag ändå 5 månader kvar.
Och förresten när jag kollade kontot innan så såg jag att skatte pengarna hade kommit in. Härligt med lite extra på kontot!
Nu ska jag snart sova, imorgon är de ju studenten för min lillebror. Tänk att han är så stor nu.
Dags att krypa i säng!
Natti natti!!

Vecka 23

Måndag 7/6
Jobba 8-14.45
Tisdag 8/6
Lucas dagis 9-14
Ledig
Onsdag 9/6
Lucas dagis 9-14
Jobba 8-17
Torsdag 10/6
Jobba 8-16
Fredag 11/6
Studenten
Lördag 12/6
Jobba 9-17
Söndag 13/6
Ledig

Underbar helg!

Helgen i Malmö var verkligen helt underbar!
Vi åkte dit i fredags efter att hämtat Lucas på dagis, vi körde inom Helsingborg för att hämta upp Andreas och sen åkte vi hem till dem.
När vi kom dit tittade vi på deras fina hus och sedan kom Viktoria hem och då gick vi bort till en lekplats så små killarna fick leka av sig efter att ha åkt så länge i bilen. När de hade lekt en bra stund och de stora killarna varit på systemet gick vi hem till dem igen och åt lite taccopaj och busade med deras katter och sen var det dags för de små att sova och vi andra satt uppe ett tag till och tittade på tv och hade det trevligt.
Lördagen började tidigt eftersom våra kära små söner inte sover längre än till 6 av någon konstig anledning.. Och efter dusch, frukost, påklädning och blomvattning så åkte vi in till folketspark inne i Malmö och där hade de en jätte fin lekplats men den hade Lucas inte tid att leka på för de hade en pool eller vad man ska säga som barnen kunde bada i och de enda han tjatade om hela tiden var ju vattnet och att han skulle bada. Så de va ju lika bra att han fick göra det eftersom det ändå var så varmt ute.
Efter badet sedan så gick vi och åt lite mat och sedan fick Lucas åka karusell för första gången i sitt liv. Det blev en liten bergodalbana eller ett tåg som han kallar det. Han tyckte att de var jätteroligt att åka den så nästa år måste vi ju åka till Liseberg med honom. Och under tiden fick Kevin lite kex.
När vi åkt färdigt gick vi till territoriet, ungefär som tropikcenter fast lite större. Efter det åkte vi hem till Svedala igen och då blev det grillning och efter maten var det läggdags för Lucas och Kevin men Lucas skulle inte sova tyckte han.. Han somnade ju i bilen när vi körde från Malmö och då sov han ca 30 minuter så de var ju därför de inte gick att somna honom. Men efter mycket om och men så somnade han tillslut och då blev det lite spelande för oss.
Söndagen var det dags för hem resa och eftersom vi ändå åkte förbi Helsingborg så råkade ju bilen svänga inom Ikea och efter Ikea blev det en sväng till Tönnersjö eftersom Elvira fyllde 5 år igår.
När vi väl kommit hem sedan så packade vi upp och stannade undan lite som vi inte hunnit med innan vi åkte i fredags och sen blev det en kväll framför tvn.
Så denna helgen har verkligen varit helt underbar, tack så mycket Andreas och Viktoria!!

Äntligen!!

Äntligen en ledig helg, jag har ju inte varit ledig en ända helg sedan februari så nu ska jag verkligen njuta!
Och vädret verkar ju för en gångs skull vara på min sida, underbart.
Och nu är allt färdig packat, Rasmus rakar sig, Lucas är på dagis, Kevin sover och jag ska bara torka håret och sminka mig sedan ska vi åka och köpa sandaler till Rasmus och vid 13 ska vi hämta Lucas på dagis och sedan åka ner till Svedala utanför Malmö och hälsa på Rasmus gamla jobbarkompis. Vi ska vara där tills söndag och de ska verkligen bli kul.
Hoppas att ni andra också får en trevlig helg!!

Vill så gärna..

.. men jag vet inte om jag vågar..
De var ju några och tatuerade på eurostop nu i helgen och jag blev så sugen på att tatuera mig men samtidigt så är de ju permanent och jag vet inte om jag vill ha tatuering när jag blir en gammal tant.. Tråkigt att tänka så kanske men de går ju inte direkt att ångra sig efteråt.
Får väl ta och tänka på de..
Men en sak har jag bestämt mig för iallafall och de är att jag ska klippa mig kort, inte super kort men ändå kortare än vad jag har nu. Så de blir nog av nästa vecka, om jag inte hinner ändra mig tills dess men de tror jag inte..

Tisdag

I morse gick jag och lämnade Lucas på dagis och sen när Kevin hade sovit färdigt så åkte han och jag ut till flygstaden för att köpa sandler till honom.
Jag har letat överallt men har inte hittat i hans storlek, eller jo jag hittade ett par men de kostade 349 och de tyckte jag var på tok för dyrt för så små skor som de ändå inte kan ha så länge.
Men idag hittade jag ett par där ute iaf, tyvärr inte i den färgen jag ville ha för den var slut i storlek 19 men de fick bli den andra färgen istället och de gick ju bra det med. Och naturligtvis så hittade jag ett par skor till mig själv också. Så jag är mycket nöjd!
Sen åkte vi hem och lagade lite mat och efter maten var de dags att åka och jobba.
Nu är jag hemma igen och ska titta lite på tv innan de är dags för sängen.
Natti natti!!